MAC Too Supreme

1:54 de.
Hogy a MAC mindig képes meglepetést okozni... Én személy szerint ilyen ecsetes szájfényre nem számítottam tőlük, valahogy nem tudtam elképzelni MAC verzióban őket. De a képeket elnézve már meg is jött a kedvem hozzájuk, ráadásul nekem kifejezetten bejön ez a verzió. A kollekció Sheen Supreme Lipstick-eket is tartalmaz összesen 13 különféle árnyalatot, míg a Sheen Supreme Lipglass-ból 11 árnyalat lesz kapható. Sajnos nem mindegyikről van képem, de majd biztosan lesz. A kampánykép pedig zseniális! Nektek bejön ez az ecsetes szájfény dolog? Ja egyébként Európában már márciustól lehet őket kapni elméletileg.

képek forrása: magimania.de




Sheen Supreme Lipglass - Mango Sheen, Imperial Red, Black Tea

Sheen Supreme Lipglass - Jasmine Honey, Fuji Pink, Sweet Bean

Sheen Supreme Lipstick - Supremely Confident, Happy Hibiscus, Korean Candy

Sheen Supreme Lipstick - Zen Rose, Insanely In, Asian Flower

6 megjegyzés:

  1. Az ecsetes szájfényekért nem rajongok, az első és utolsó ilyenem anno az akkor újdonságnak számító YSL ecsetes szájfénye volt.
    De nem nekem való, állandóan tekergetni, nehezebb eldolgozni is ecsettel a folyékony szájfényt.

    VálaszTörlés
  2. Ilyen kiszerelésben eddig csak korrektorom volt, de nem jött be, mintha gyorsabban fogyott vna, nem látszott mennyi van még benne, és ez lehet h nem igaz, de az az érzetem volt, mintha több maradna benne mint egy sima szájfényben :S
    De jól néznek ki, tetszik ez a fényes csupa csillám dolog :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem is volt egy ilyen korrektorom, de szájfényem is annyira nem bejövős. Viszont a rúzsok, hááát eszméletlenül szépek. Korean Candy tetszik a legjobban, szerintem ennek van a legszebb színe a kollekcióból.

    VálaszTörlés
  4. nekem a szájfények mellett fel sem tűntek a rúzsok, de a korean candy tényleg nagyon szép

    VálaszTörlés
  5. miért vannak mindig ilyen jó színek a MAC-be? brühüh

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.