MAC Tendertone Lip Balm - teszt

2:10 de.
Pár éve már volt szerencsém a MAC állandó szortimentjébe tartozó ajakápolójához, amit nagyon szerettem, hiszen incsi fincsi vaníliás illata van, van benne fényvédő, kellemes fényt is ad és akárki akármit is mondjon és szeretem a tégelyes ajakbalzsamokat. Ezért is örültem, amikor megláttam, hogy lesznek Tendertone Lip Balm-ok a legújabb kollekcióban, mert amikor először megjelentek akkor nem tudtam őket kipróbálni.

Ilyen kis papírdobozkában érkezik.

De most mint ragadozó az áldozatára lecsaptam egyre! A sima MAC ajakápolóval szemben ez nem műanyag tégelyben, hanem üvegben van, méghozzá ugyanabban, amiben a Paint Pot-ok is. Nagyon cuki, kellemes kézbe venni. A kupak matt fekete műanyag, jól záródik, bár én hajlamos vagyok a félrecsavarásra :D. A tégely szája széles, könnyű belenyúlkálni és kibányászni belőle az ajakápolónkat. Persze annak, aki nem szereti ezt a megoldást annak nem fog bejönni, akárhogy is dicsérem, de én akkor is szeretem és kész.

Tégelyecske.

Ez az árnyalatom neve (Tread Gently)

A textúrája nagyon kellemes, én bevallom mindig arra számítok, hogy nagyon sűrű és ragacsos lesz, de se nem ragacsos, se nem sűrű. Lágy és krémes, nagyon könnyű vele dolgozni és az ajkakon sem ragacsos érzetű. Az illata meglepetésként ért, hiszen nem a jól megszokott MAC vanília, hanem valami gyümölcs, talán banán vagy nagyon hasonló, mindenesetre kellemes és nekem jobban bejön, mint az uncsi (de azért nagyon fini) vanília. Az ápoló hatása nagyon jó (ennyi pénzért még szép...) magában is és rúzs fölött is. Tegnap magában használtam és egész délutánra kellemes ápolt érzést biztosított, ma pedig csak evés után kentem fel újra. Tartósnak addig tartós, amíg le nem esszük vagy nyaljuk, de nyilván egy ajakbalzsamtól többet nem is várhatunk. Színe nem igazán van, noha a tégelyben ez másképpen látszik (ezt hogy csinálják amúgy??? a tégelyben van színe rajtam meg nincsen), mert ott lime sárga, felkenve viszont csak az apró kis arany és zöldes csillámok látszanak. A fénye viszont káprázatos, nekem ez a kedvenc fénytípusom, ha lehet ilyet mondani, mert nem az a durva szájfényes lakkos hatású, hanem az a nedvesen szexis. Az ára 15 dollár volt, ami ugyan egy ajakbalzsamért soknak tűnhet, de ez egy különleges ajakbalzsam kérem szépen :D.

Olyan szép a színe...

De csak a csillámok látszódnak.


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5ös. Maximum a szín dologba tudok belekötni, én személy szerint örülnék ha egy kis színt is adna a csodálatos fény mellé. Ha szeretitek a tégelyes és nem túl olcsó :D, de nagyszerű ajakbalzsamokat (szexisen nedves, nem elfelejteni), akkor meleg szívvel javaslom a Tendertone Lip Balm-ot megvételre.

6 megjegyzés:

  1. :-) Mikor először megláttam a promóképeket megdobbant a szívem, h végre még több színes paint pot, de aztán hamar szembesültem vele, hogy ez most valami más lesz...a begining of a beautiful friendship. Annyira csábítóak.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik :)))) kELl!
    Én is nagyon kedvelem a tégelyes ajakápolókat.
    Én korrektor ecsettel szoktam felvinni őket.

    VálaszTörlés
  3. Már amikor a Temptalián láttam őket nagyon csábítottak, de most méginkább meghoztad a kedvem hozzájuk. :$

    VálaszTörlés
  4. de rossz vagyok :D szerintem érdemes adni neki egy esélyt :D

    VálaszTörlés
  5. am Lolly a medencében kék a víz ha "felmarkolsz" egy kicsit akk meg nincs színe. lehet itt is így van :) nagyon szép :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.