Hírszombat

Csak egy pár szépséggel és velem kapcsolatos hírt osztanék meg :D. A nagyját már láthattátok fészen, de nem mindenki olvassa, szóval, íme a hét történései a szépségvilágban és Lolly Land-ben:

Jók a színek, én kedvet kaptam pár darabhoz :D.

  • Rögtön két MAC hírrel kezdem. Az elsőt már mindenki tudja, de én nem bírok vele betelni és le kell írnom még egyszer: a MAC Marylin Monroe inspirálta 30 darabos kollekcióval lepi meg a márka és a színésznő rajongóit októberben. A másik hír pedig szintén nagyon izgalmas, ugyanis márciustól a MAC facebook oldalán lesz egy kis szavazó programocska, amin az elmúlt évek 18 kedvenc limitált termékére lehet szavazni, hogy melyik ötöt hozzák vissza egy augusztusi kollekció keretein belül. Remélem az Ever Hip rúzs és a Wonder Woman Skinfinish-ek köztük lesznek!
  • A Sephora by OPI Betsey Johnson-nal kollaborál idén tavasszal. Nagyszerű kis körömlakkok lesznek a kollekcióban, az egyik például egy durva pink Betsey legújabb illatával, a Too Too-val megfűszerezve. A swatch-ok alapján hihetetlenül jó a színe. Márciustól kaphatóak.
  • A China Glaze a Capitol Colours Hunger Games mellett egy másik csodás kollekcióval is jelentkezik tavasszal. Az Eye Candy csupa csodásan csillogó (szerintük 3D-ben csillogó) körömlakkot tartalmaz, összesen 6 árnyalatban.
  • Bruce Willis első női parfümje, a Lovingly hamarosan kapható lesz világszerte. WTF?
  • A napi smink szekció egy ideig szünetel (még egy készült a baleset előtt :D) fodrászbaleset miatt. Ha kijavítottuk a bibit, akkor jövök a Gossip Girl inspirálta sorozatos sminkkel. meg a Chen Man kollekció sminkjeivel is.
Sajnos ebből is kedvet kaptam párhoz...

Bruce Willis női parfümje. Én még mindig nem tértem magamhoz.

5 megjegyzés:

  1. óóó, mi történt a fodrásznál? :O

    VálaszTörlés
  2. Bruce Willis parfüm érdekesen hangzik, a színészt imádom :D

    VálaszTörlés
  3. nem a fodrásznál történt, hanem itthon... vettem egy világos élénk rézvörös festéket, professzionálisat ráadásul és konkrétan fosszínű lett a hajam egy kis piros fénnyel... irtóra ronda és nem értem, hogy mi a fene történhetett... de ma megyek beszélek egy fodrásszal, hogy helyrehozható-e a bibi

    VálaszTörlés
  4. fotót követelünk!!!!!!!!!! :D

    VálaszTörlés
  5. ki van csukva XD a tükörbe se merek belenézni nem hogy lefotózni...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.