Havi kedvencek

2:37 de.
Csak éljem túl a februárt... Hülye valentinnap mizéria... Január sikeresen teljesítve mindenesetre, voltak mélypontok, de összességében az év legdepisebb hónapja nem volt azért annyira depis és rossz. Szerencsére itt nem volt túl hideg sem, ma meg egyenesen meleg volt, közel 15 fok, jeeee. Sikerült végre vennem egy új iPod-ot is (köszönöm az amerikaiaknak, hogy itt nem kerül olyan sokba :D), amire sikerült rá is kattannom (tudtam, hogy classic-ot kellett volna venni, nem ilyen flancis touch-ot) és amihez természetesen egy rózsaszín, strasszos, Hello Kitty-s tokot vettem, mert miért ne... A Starz végre valahára elkészítette a Spartacus folytatását is, megvolt a premier, köszönjük szépen, ez kell a jónépnek! Én meg elkezdtem tévében nézni a sorozataimat angol tudásom fejlesztése kifogással, eddig egy Glee-n vagyok túl, felfogtam mindent. Sikerült ismételten megszegnem a mindig megfogadott nemveszekmártöbbetsemmitmertannyimindenemvan fogadalmamat, de én is csak egy gyarló, gyenge leány vagyok. Lássuk is az januári kedvenc kencéimet:

Akkor is gyűlölöm a Valentin napot....


Havi kedvenc arcápolási termék: Mario Badescu Keratoplast Cleansing Lotion. Már tényleg azt hittem, hogy a Kiehl's lesz számomra a tökéletes arcápolási márka és akkor elfogyott a tonikom... És természetesen valami újat kellett kipróbálnom... De jól is tettem! A Mario Badescu Keratoplast arctonik kifejezetten érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre való és márka minden egyes arcápolási terméke illatanyag mentes és nagyon kevés, csak a legszükségesebb összetevőkből állnak, hogy ne irritálják a bőrt. Azt hittem, hogy nem lehetséges, hogy az én bőröm még puhább és simább legyen, de lehetséges...



Havi kedvenc testápolási termék: Carmex Healing Cream. Bíztam benne, hogy a világ még mindig legjobb ajakápolója után ebben sem fogok majd csalódni és nem is kellett. Ez a kis krém nagyon száraz bőrfelületek regenerálására való (kéz, könyök, láb) és életmentő a hideg szélben, vagy a száraz fűtött levegöben. Kacsóim puhák és ápolták, lábacskáim szintén. És pluszban az illata is isteni, fini vanília meg a szokásos Carmex illat keveréke.



Havi kedvenc hajápolási termék: L'Oréal Ever Pure Smooth Frizz-Free Serum. A csodaszerem! De tényleg az, legalábbis nekem nagyon, de nagyon bevált, vagy csak az univerzum szórakozik velem, nem tudom. Mindenesetre amióta használom nem szöszös a hajam és nem kell minden egyes nap vasalgatnom, ami óriási nagy haladás. Ráadásul nem is nehezíti el a hajamat, csak éppen nem szeretem az illatát, mert szerintem olyan, mint egy férfidezodor...



Havi kedvenc körömlakk: vagyis ez most pont nem a kedvenc lesz, hanem a legrosszabb körömlakk amit valaha használtam... Essie - Geranium. Nem éppen egy olcsó márka és mindenhol agyon van dicsérve, gondoltam próbáljuk ki. Bár ne tettem volna! Ugyan nagyon gyorsan szárad még három réteg is, de fedőlakk ide, meg Essence BTGN fedőlakk oda, fél napot sem bír ki anélkül, hogy ne kezdene el lekopni nagyon durván. Én nem tudom, hogy az összes Essie lakk ilyen-e vagy kifogtam egy selejtet, de hogy többet nem veszek ebből a márkából az is 100%.



Havi kedvenc szemhéjpúder: Tarina Tarantino Starchild Odyssey Collection Palette. Csodás a külseje, nagyon jó a szemhéjpúderek minősége, tartósak és pigmentáltak, ráadásul leárazva vettem, ráadásul nagyon limitált. És a színei... gyönyörűek. Nekem ennél több nem is kell.



Havi kedvenc szájfény/rúzs: NARS Lip Gloss - Orgasm. Már egy ideje a hasonló árnyalatok (barackos, korallos ilyesmis árnyalatok) dobogtatják meg úgy isten igazából a szívemet és ez egyszerűen maga a tökély számomra. Minden alkalomra kiváló, tartós, szépen fed és rém büdös, de esküszöm nem érdekel. Erősen gondolkozok még mindig a Super Orgasm beszerzésén is.



Havi kedvenc arcpirosító: NARS Blush - Orgasm. Stílszerűen a szájfény mellé mindig ezt használtam. Már volt havi kedvenc ugyan, de nem lehet megunni egyszerűen annyira el van találva ez a szín. Ráadásul hófehérke színemen kifejezetten mutatós ez a barack árnyalat.



Havi kedvenc szempillaspirál: Revlon Photoready 3D Volume. Sajnos nem csinál olyan megadurva pillákat amilyeneket én szeretek, de azóta már rájöttem, hogy nos... izééé, kimondom egye fene szarból nem lehet várat építeni. Soha nem lesznek hosszú és dús pilláim, akármilyen spirált is használok, akárhány rétegben. Szóval a felismerésem óta nagyon megszerettem ezt a Revlon spirált, mert nem nehezíti el a pillákat és tényleg szépen külön is választja őket, meg még egy kis volument is ad. 



Havi kedvenc ecset: Sonia Kashuk Large Crease Brush. Tökéletes a mélyítővonalba és pont. Voltak eddig is hasonló ecseteim, de egyik sem volt az igazi, azért kerestem egy újat. Egyszerűen imádom és minden nap használom, az meg a pláne, hogy a Sonia Kashuk ecsetek nagyon jó minőségűek és nagyon jó áron vannak, ez a darab például 6 dollár volt és simán veri bármelyik professzionális ecsetet. I L U Sonia...



Havi kedvenc ruhadarab: Old Navy Diva Skinny Jeans. Mintha rám öntötték volna, annyira nagyon kényelmes és annyira nagyon jól áll, legalábbis szerintem. Az sem mellékes, hogy rám jön a kicsi méret is belőle és persze nagyon jó áron van. H&M hiányában már csak Old Navy-be járok :D. 



Havi kedvenc zene: Journey - Any Way You Want It. Mert Rock Of Ages :D. 



Havi kedvenc film: Rock Of Ages. Bár a film majd csak júliusban lesz a mozikban, de én már láttam a színpasi verziót és OMG. Életem legjobb show-ja volt, egyszerűen fergeteges az egész úgy ahogy van, annak pedig aki szereti a jó kis '80as évek rock zenét, annak kötelező!!!



Havi kedvenc könyv: Suzanne Collins - A kiválasztott. Még nem értem a végére, elég nehezen megy most az olvasás, mert túlolvastam egy kissé magam az elmúlt 3 hónapban. De amúgy jó.



Havi kedvenc kaja: vajas kenyér. Ne kérdezzétek... Amerikában a vajas kenyér jobb, mint otthon, mert itt még csak hírből sem ismerik az undi margarint (ismerik, de senki nem használja :D). Itt csak fini, igazi vajacskát használnak. Ja és itt van még fahéjas barnacukros vaj is... Ja meg a corn dog :D.



Havi legnagyobb csalódás: az akupunktúra sem segített az allergiámon vagy mi ez amim van... folyik az orrom még mindig.

Töltsétek ki TI is!!!

Havi kedvenc arcápolási termék:
Havi kedvenc testápolási termék:
Havi kedvenc hajápolási termék:
Havi kedvenc körömlakk:
Havi kedvenc szemhéjpúder:
Havi kedvenc szájfény/rúzs:
Havi kedvenc szempillaspirál:
Havi kedvenc arcpirosító:
Havi kedvenc ecset:
Havi kedvenc ruhadarab:
Havi kedvenc zene:
Havi kedvenc film:
Havi kedvenc könyv:
Havi kedvenc kaja:
Havi legnagyobb csalódás:

15 megjegyzés:

  1. De irigyellek a Hello Kittys tok miatt, hiperédes <3
    A vajas kenyér pedig nagyon fininek néz ki^^
    Ja és tök jó lett az új design!

    VálaszTörlés
  2. Hogyparancsolsz??? :D Fahéjas barnacukros vaj? *,*
    Krisz, az ott filmes tudásom szerint a corn dog :D
    Nekem Ritmo volt a kedvencem tőled :D IS..

    VálaszTörlés
  3. nagyon cuki lett az új külső!!! a gatyááát szeretném rajtad látni :D

    VálaszTörlés
  4. Tim Tim: igen az a corn dog :D és igen fahéjas barnacukros vaj, tök fini édes :D

    Poppy: majd fogod :D

    VálaszTörlés
  5. Lolly nekem ilyen orrfolyásom megnagyobbodott orrmandula miatt volt, amit aztán eltávolítottak :) Nem lehet, hogy nálad is hasonló dolog van?

    VálaszTörlés
  6. azt már kivették vagy 18 éve :D

    VálaszTörlés
  7. Rengeteg blogon odakat zengenek a Mario Badescu termekekrol, s annak ellenere, hogy roman szarmazasu, Romaniaban max 1 eve aruljak csak ezeket a termekeket, s azokat is eleg nehez beszerezni...Nagyon kivancsi vagyok a velemenyedre, s ha majd lehet egy post-ot is keszits errol a termekrol..:)
    Amugy nagyon szep volt a napi sminked:)nekem nagyon tetszett:)

    VálaszTörlés
  8. köszönöm :D tervezek még beszerezni pár terméket a márkából, majd akkor írok valami kis szösszenetete :D

    VálaszTörlés
  9. Pedig tényleg agyonhypolják az Essie lakkokat.. :/ Tetszik a nars szájfény :]

    VálaszTörlés
  10. Haha :D Nálunk is 15 fok van, csak mínuszban. :D Sajnos már honfoglalós szőrsapkában nyomom... :D

    VálaszTörlés
  11. Ja, mellesleg a szám sikeresen szétfagyott, egy jó kis Carmex-et kipróbálnék szívesen..

    VálaszTörlés
  12. Velvet: na ja :S szerintem nem érdemes még csak kipróbálni sem az Essie-t

    Domcsa: a legjobb... mandulagyuszim volt és annyira durván hámlott meg ki volt száradva a szám körül csak a carmex tudta rendbe hozni :D

    VálaszTörlés
  13. Én nagyon szeretem az Essie-t. Számomra messze a legjobb lakk. (persze nem ismerem a világ összes lakkját :D ) Amik nekem vannak lassan kopnak, gyorsan száradnak és gyönyörűek. :)

    VálaszTörlés
  14. Nekem is a kedvencek között van az Essie, jó minőség és szép színek.

    VálaszTörlés
  15. akkor az enyém selejtes vagy mi... de már nem is egyszer próbáltam és mindig valami trükkel de nem marad meg

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.