Covergirl Cheekers Blush - teszt

Szerintem ezt az arcpirosítót még tavaly vettem, de egyszerűen nem jutottam el odáig, hogy megírjam a tesztet róla. A Covergirl itt nagyon nagy népszerűségnek örvend, mert olcsó és állítólag jó minőségű is. Lássuk, hogy az én első szerzeményem a márkától hogyan teljesít.

Na a hírhedt Covergirl vajon mit tud?
Csomagolás... hát... izé... most írjam azt, hogy ocsmány, de kit érdekel, mert olcsó volt? De nem írom, mert attól még, hogy egy arcpirosító csak 4 dollárba kerül, attól még lehet igényes. De ez nem az. Olyan furán olcsó, kínai hatású az egész, főleg ez a szürkés műanyag... Nem is értem. Az ecset természetesen használhatatlan, teljes mértékben felesleges, de ez az esetek 95%-ára elmondható. Szóval nem a csomagolás miatt vettem meg ezt a pirosítót, hanem azért mert olyan szépnek tűnt a színe a dobozkán keresztül. Teszter természetesen semmihez nincsen a drogériákban, én ezen már kezdem túltenni magam, csak olyankor tud nagyon fájó lenni, amikor valami nem olyan, amilyenre számítok, de akkor meg vissza lehet vinni, szóval igazából mindegy.

Infók.

Katasztrofális csomagolás...

Az árnyalatom neve is nagyon cuki, akárcsak a szín: Snow Plum és semmi köze nincsen semmilyen szilvához meg lilához, mert ez egy nagyon halvány selyemfényű barack szín. Olyannyira halvány, hogy nem is látszik :D. Pirosítónak semmiképpen nem lehet sajnos használni, szóval ezzel szépen megszívtam, de highlighternek elmegy, bár ugye nem ez az elsődleges funkciója. Innentől kezdve nem is igen tudok mit mondani már. A textúrája nagyon finom és könnyen kezelhető, tartósnak még úgy ahogy tartós, ezzel nincsen gond, szépen és diszkréten fénylik a nap végére is. Cserébe viszont olyan büdös, hogy ki se kell nyitnom és már érzem azt az émelyítő nagymama krém szagot vagy mit... Borzalmas... Meg van ez bukva kérem szépen, annyira, hogy én bizony nem is veszek semmit ezek után a Covergirl-től. Max szempillspirált, mert az ugyanolyan, mint a Max Factor :D.

Az árnyalat amúgy nagyon szép.

De ennyit sikerült csak kicsikarnom belőle.

Értékelés:
  • termék: 5/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 2/5
Összegzés: 2/3. Jajj anyám, azt hiszem ilyen gyászos eredmény még nem született a blogon a tesztelgetéseim folyamán. Katasztrófa... Mindezek fényében tényleg nem merek a többi Covergirl terméknek esélyt adni, már csak a szaguk miatt sem.

7 megjegyzés:

  1. Nekem is volt egy kis Covergirl palettám, egy pici pirosítóval, de én nagyon szerettem. :O Mondjuk elég régi darab volt, azóta lehet, hogy romlott a minőség.

    VálaszTörlés
  2. Hehe, pontosan ugyanezt mondtam volna en is, h valaki megkerdez errol a termekrol. Egy valamire jo, szivfajdalom nelkul adom oda a gyereknek jatszani, mig en reggel elkeszulok. Ugysem tudja vele osszekenni magat. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon jó :D Jól leocsmányoztad szegényt :D De ezer köszi a tesztért, mert már régóta akartam ilyeneket rendelni, de basszus így nem fogok... Elég nagy csalódás, mert tényleg minden amcsi guru oda van a cover girl márkáért..

    VálaszTörlés
  4. sztem csak reklámozzák... lehet hogy van egy-két jobb darab, de teszter híján az életbe ki nem deríti az ember, mert csak a netes swatchokra nem lehet hagyatkozni

    VálaszTörlés
  5. De jó, hogy ezt megírtad. Én is azt hittem, hogy ez egy szuper márka, mert a Topmodell leszek -ben is ilyet használnak... :)

    VálaszTörlés
  6. hát nem szuper sajna, legalábbis ez a termék nem, a többit nem tudom egyelőre...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.