Wet n Wild ColorIcon Trio - teszt

3:24 de.
És elérkezett a pillanat! A Wet n Wild palettáim átestek a tűzkeresztségen, ja meg én is mivel ezek az első Wet n Wild szerzeményeim. Hogy tényleg olyan jó-e, mint amilyennek sokan mondják? Nos katt és kiderül, de előre figyelmeztetek mindenkit, hogy rengeteg a kép!!

Végre Wet n Wild nekem is...

Először is tudni kell, hogy a Wet n Wild mondjuk azt, hogy az Essence megfelelője idekint Amerikában. Olcsó és egészen jó minőségű termékekről van szó. A legnépszerűbb darabok a kínálatból egyértelműen a szemhéjpúder triók. A csomagolás igazából kicsit semmilyen, nem olyan húhaaa, de nem is olyan nagyon olcsó hatású. Egyszerű átlátszó műanyag fedél és fekete alj, jól záródik, kicsit nehéz kinyitni. Van egy kis ferde ecset és applikátor is mellékelve, én az ilyesmit soha nem használom. A színek egymás alatt helyezkednek el, méghozzá az alábbi sorrendben - mert ugye nem mindegy: Browbone (szemöldökcsont) - Crease (árnyékvonal) - Eyelid (szemhéj). A hátoldalon kis használati útmutató is van. Az első trió neve Cool As Cucumber (vicces :D) és egy nagyon világos sárgás fényű zöld, egy padlizsán lila és egy mohazöld árnyalat található benne. Mindegyiknek szép fénye van, kicsit metálos, de visszafogottan. Az alsó két szín finom és puha textúrájú, nagyon szépen fognak és erősen pigmentáltak a swatchokon, de valahogy a szemhéjamon már nem teljesítettek olyan jól. A világos árnyalat kicsit keményebb és nem is olyan erősen pigmentált, ez csalódás volt nekem sajnos. Egyébként szép sminket lehet vele gyorsan és egyszerűen gyártani a hétköznapokra, ezzel nincsen probléma.

Oldalra fektettem, mert így jobban elfért :D.

A nevek zseniálisak.

Használati útmutató is van.

Kinyitva.

A kis világos, ami nem teljesített túl jól.

A padlizsán már jobb.

És ez a mohás szín is.

Szép fénye van egyébként mindegyiknek.
A második trióm a Spoiled Brat (megint vicces :D), ebben egy metálos ezüst, egy csillámos fekete és egy kékesen fénylő pink szín található. Itt már mind a három szín szépen teljesített (talán a fekete gyengébben), de a textúrák kicsit mások. Az ezüst nagyon durván puha, szinte krémes (és nagyon durván fog :D, isteni), a fekete kissé kemény, hiszen az alap matt szín ugye, ebben vannak a csillámok, a pink pedig amolyan normál textúrájú. Ez valahogy jobban tetszik, mint a másik, de ezzel inkább bulisabb sminket lehet készíteni. A tartósság nagyon jó, alappal nagyon sokáig bírja (nálam 10 óránál is többet), nem mászik szépen ott marad, ahová tettem. És az ára is kellemes $3,99 vagyis kb 800 Ft, ez itt nagyon olcsónak számít már. A választék nagyon bő, rengeteg kombináció közül lehet válogatni és vannak limitált kiadások is egyébként, most éppen Helloween folyik a csapból is :D. 

Ezt is megfektettem :D.

Itt már áll... (ez szörnyű, ne gondoljatok rosszra).

Ennek is vicces a neve és illik is hozzá.

Ez csodás szín...

Ez meg különleges.

Meg ez is :D.

Itt látni, hogy az ezüst igencsak durva.


Értékelés:
  • termék: 8,5/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 4es. Ez alapján a két trió alapján kijelentem, hogy nem mindegyiknek ugyanolyan a minősége és vagy egy jobbat fog ki az ember vagy egy rosszabbat, sajnos zsákbamacsek, mert teszter nincsen hozzájuk (legalábbis én nem találtam). egyébként jó kis darabok és jól ki is használhatóak.

7 megjegyzés:

  1. Hát...nem tudom,valahogy valami nagyobb durranásra számítottam,mert a csapból is az folyik, h Wet'n'Wild. Szeritenm az is abaj velünk, h mi már a túl jóhoz szoktunk és rengeteg, ennél jobb sminkszerünk van, és egy ilyen 4-eskés 3-askáért nehéz már lelkesedni. Nekem ez bekerül a többi közé, aztán kb soha nem használom újra.

    VálaszTörlés
  2. A rózsaszín és a zöld nagyon tetszik, de a fekete nagy csalódás legalábbis így kép alapján.

    VálaszTörlés
  3. Nyámi, nekem nagyon tetszenek főleg azaz ezüst juhj!!!!! Nagyon szépek!!! Még mindig tetszik. :)))

    VálaszTörlés
  4. az ezüst és a zöld nagyon szépek! a lilának sincs rossz színe!

    VálaszTörlés
  5. én sem vagyok elájulva tőlük... nem rossz, de nem is hűha... vannak ettől sokkal jobbak is itt, ami nem folyik a csapból, pedig megérdemelné :D

    VálaszTörlés
  6. váúúú az az ezüst egy oylat nekem is, nagyon kis szépecske :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.