Too Faced Exotic Color Intense Eye Shadow - teszt

A kis new york-i haulomból az Urban Decay paletta mellett ő volt másik szerencsés kiválasztott, aki velem jöhetett. Nézegettem már swatch-okat erről a szemhéjpúderről és egyből láttam, hogy na ez pont nekem való :D. És igazam lett...

Elnézést a gyalázatos képekért, de még káosz van és nem találtam elég jó helyet a fotózáshoz...

A Too Faced szemhéjpúderen belül az Exotic Color széria azt hiszem a legszebb és a legkülönlegesebb. Csodás duokróm és metál finisű árnyalatokkal van tele, amik igazán különlegesek. Mint a Petals To The Metal is :D. A csomagolás tipikus Too Faced csomagolás, cuki rózsaszín dobozka, rajta minden infó és fekete fényes virág alakú kis kompakt egy ablakocskával és rózsaszín Too Faced felirattal. Aranyos meg minden, de nekem annyira nem tetszik (ja és jól záródik). De kit érdekel a külső, ha a belső igazi kincset rejt? A szemhéjpúder maga nagyon finom de nem porzós textúrájú, hihetetlenül pigmentált, alap nélkül egy húzással is kitűnő eredményt lehet vele elérni. És a szín? Nos igen a színe... a Petals To The Metal azt hiszem a legeslegeslegkülönlegesebb szemhéjpúderem, ilyen árnyalatot nem találni minden sarkon az tuti. Az alap szín bordós barna metál finissel és valami elképesztő zölden fénylő duokróm van benne. Sajnos a fotó nem igazán adja vissza, de el lehet képzelni a dolgot... szemkápráztató! A tartósságára nincsen panasz, természetesen alappal használtam a szemhéjamon és egész nap szép frissnek tűnt, semmi mászka semmi ráncosodás. Megérte megvenni... Ja egyébként 18$ volt, az most kb 3600 Ft.

Exotikuskodok...

De szeretném, ha visszaadná a kép a színt...

Itt lehet nagyjából látni, de ettől ezerszer szebb :D.


Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 5ös, mi más. Ha Sephora közelében jártok vagy szerettek neten keresztül shoppingolni, akkor ne hagyjátok ki, mert ez egy annyira különleges árnyalat, hogy egy beauty freak gyűjteményéből sem hiányozhat :D.

11 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép a swatch, de ez pont olyasmi, ami nekem anniyra nem izgatja a fanzáziámat...persze lehet, hogy még meghozod hozzá a kedvem. Az Urban Decay véleményt várom már tűkön ülve.

    VálaszTörlés
  2. A TF zöldje gyönyörű, szeretném a szemeden is látni,gondolom nem vagyok egyedül :)

    VálaszTörlés
  3. juuuj...tudtam, hogy valami ilyesmi színe lesz, már ismerlek..nekem nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  4. én is sejtettem, hogy hasonló lesz:) ez annyira te vagy. alig várom a sminket vele!!:)

    VálaszTörlés
  5. tényleg nagyon különleges,
    várom már a szemeden a próbát :P

    VálaszTörlés
  6. Nagyon különleges. Az utolsó képen tényleg lehet látni a bordós-barnás színt a zöld fénnyel. Húúú nagyon szép, sose láttam még hasonlót. Én is kíváncsi leszek a sminkre.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. Sírok, mert ugyanezt néztem ki, és majd meghalok érte. Aztán próbáltam megnyugtatni magam, hogy a MAC Club nagyon hasonló. Tényleg az, vagy ne ámítsam magam?

    VálaszTörlés
  8. hexi: hasonló :D

    és lesz vele smink :D

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörűűűű gyönyörűűű gyönyörűűű :))) Megőrülök érte egyszerűen!

    VálaszTörlés
  10. Lehet üzletelni Veled, hogy vegyél nekem is? Előre fizetek mindent, és örökre hálás lennék. :-)

    VálaszTörlés
  11. lehet, de egyelőre sajnos meghalni sincsen időm, majd szólok, ha már normális lesz az időbeosztásom...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.