Szeptemberi kívánságlista

Mindig van egy extra hosszú kívánságlistám, ami minden hónapban csak bővül és bővül és bővül és ha kirabolnám a legnagyobb otp fiókot se lenne elég pénzem rá :D. De álmodozni szabad és jó is, lássuk miket szeretnék magaménak tudni ebben a hónapban. Azért igyekszek mondjuk maximum tíz darabra korlátozni a listát, mert azért enyhén túlzásokba szoktam esni. Nektek mi szerepel most éppen a kívánságlistátokon? 




No1: NARS Single Eyeshadow - Outremer - 23$

Mert királykék mániám van és biztos vagyok benne, hogy ez a világ legtökéletesebb matt királykék szemhéjpúdere. Csodaszép....



No2: Urban Decay 15 Year Anniversary Eyeshadow Collection - 55$

Mert még mindig nincsen Urban Decay palettám, erre vártam, mert ez tetszik eddig a legjobban. Csodás a doboza és csupa olyan szín van benne, amit tudnék használni. Álomszép darab, ha könnyen elérhető lenne nálunk akkor kötelező vételnek kiáltanám ki.



No3: Marc Jacobs Oh Lola - kb 13.000 Ft (30ml)

Mert már a sima Lola is nagy kedvencem és ennek sajnos még jobb az illata. Ahogy szoktam volt mondani, olyan nagyon vandás illat :D. 



No4: MAC Lipstick - Oh oh oh - 5200 Ft

Mert marhára nem olyan színe van, mint a képen. Csodás áttetsző bordó arany csillámokkal. Ilyenem még nincsen...



No5: Chanel Illusion d'Ombre - Illusoire - 8900 Ft

Mert eddig mindig felsültem a krémes szemfestékekkel és ettől csodát várok. Bár eddig csak csalódtam általában a Chanel cuccokban, de ez olyan jó értékelést kapott mindenhol, hogy már nagyon kíváncsi vagyok rá.



No6: az új Essence ecsetek

Mert már rájuk nézni is élvezet! Annyira szeretem, ha egy ecset színes, ezzel engem teljesen le lehet venni a lábamról. Meg persze még nem csalódtam Essence ecsetben :D.



No7: Essence Urban Messages Eyeshadow Chalk - Nighline - 699 Ft

Mert nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok ezekre a krétácskákra, hogy milyen is őket kézben fogni és rajzolgatni velük. És ez a szín tetszik a legjobban, meg ez illik hozzám.


8 megjegyzés:

  1. neee:D az a parfüm már annyira giccs nekem, hogy tetszik:D és a neve...aaaahw

    VálaszTörlés
  2. Na én erről a listáról kapásból az essence ecseteket kérném (mert a kis smokey eyesért meg vagyok őrülve, nagyon szeretem használni) meg az UD palettával is tudnék mit kezdeni.:)
    Az én szeptemberi kívánságlistámon nem tárgyiasult dolog áll az első helyen, de ha tárgyak közül ez a kettő (az ecsetek meg a paletta) meglenne, akkor már vigyorognék:)

    VálaszTörlés
  3. remélem teljesül a kívánságod! :D

    VálaszTörlés
  4. Lolly! Ha írsz Nekem egy e-mailt,akkor a krétácskákról beszélhetnénk,átadnám Neked őket! :)
    kicsigekko@citromail.hu

    VálaszTörlés
  5. kingu nagyon drága vagy, de nemtom hogy ezen a héten megoldható- e a dolog, mert hétfőn én már elutazok :( de nagyon-nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad! ^-^

    VálaszTörlés
  6. Érthető, persze. Jó utat!!! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.