MAC Pro Longwear Eye Shadow - teszt

Éreztem, hogy tisz iz a bigining of a blyutifúl frencsip :D. Már első látásra beleszerettem a Pro Longwear szemhéjpúderek csodás színeibe, különösen ebbe a csodás zöldbe! Nem akartam itthon megvenni, de londoni reptéren már nem tudtam ellenállni neki.

A hátterekért elnézést, de most csak ilyen van :D.


A megszokott külső ezúttal egy kicsit mást tartalmaz azonban, mint eddig... Mondjuk igazából a külső is más, mert nem a megszokott pici szemhéjpúderes tégelyről van szó, hanem a nagyobbról (az a mérete a mineralize szemhéjpúdereknek is). Az ára csak kicsivel több, ha jól rémlik 5200 Ft, ezért 3,4 gramm tömény színt kapunk. És amiben tényleg különbözik az a textúra és a pigmentáció. Hogy én ezt mennyivel jobban szeretem... Finom és lágy, szinte krémes és egyáltalán nem porzik, élvezet belemászkálni ujjal és ecsettel is :D. Leginkább a frost finisű szemhéjpúderekhez tudnám hasonlítani, de még azoktól is finomabb. A pigmentáció pedig elképesztő, túlszárnyalja a márka többi normál szemfestékét, egyedül talán a mineralize tudná felvenni vele a versenyt. Egy rétegben is csodásan fed és intenzív a szín. Ahogy azt már írtam én egy élénkzöld árnyalatot választottam, aminek Fresh Flare a neve és finom egy kicsit aranyos fénye van, de csak épphogy. Reggel 7 órakor kentem fel alapra, most este 10 van és abszolút ugyanúgy néz ki, de van egy olyan érzésem, hogy alap nélkül is hasonló lenne, mert a swatchot szappannal sem tudtam lemosni a kezemről. Szóval tényleg longwear. Szerencse, hogy bekerült az állandó szortimentbe, mert így lesz időm még jó párat begyűjteni.

Ilyen zöldem még nincsen ám... tényleg :D.
Egy réteg, alap nélkül és vaku nélkül. Nem lehet belekötni. És kész.

Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 5*. Egyszerűen álmaim szemhéjpúderénak a megtestesülése. Csak ajánlani tudom, egyszerűen isteni... még az ára ellenére is.

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a swatch! Hál istennek állandó darab. Már csak 1 kedvezményes Douglas kupon kellene :-P

    VálaszTörlés
  2. Calo(z), ha megveszed az e heti Nők lapját, találsz benne 20%-os Douglas kupont, a hétvégén lehet beváltani a Nők Lapja-napok keretében. Bár a célcsoport itt más, és ez meglátszik a kuponkínálaton is, van 1-2 jó, szépségápolási kedvezmény benne, a reggeli bejegyzésemben írtam róluk kicsit részletesebben.

    Tehát kérd, és megadatik, van kupon. :)

    VálaszTörlés
  3. meg nemsokára glamour napok! :D

    VálaszTörlés
  4. igaz, hogy a zöld nem az én színem de ez valami gyönyörű :) a galmour napokon biztos beszerzek majd egyet :D

    VálaszTörlés
  5. Imádom a zöldet. Nagyon király swatchot csináltál, jajj de nagyon tetszik.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  6. ugye??? vennem kell még egy kéket is...

    VálaszTörlés
  7. Képekeeeet! Hol vagytok, mit csináltok...? :))

    VálaszTörlés
  8. úristen az a szín!!!! de majd mutass sminket is róla!!!

    VálaszTörlés
  9. ha lesz időm rá szeretnék mindenképpen...

    VálaszTörlés
  10. Azta de szép *-* A zöld szemfesték valahogy a gyengémmé vált (:

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.