Essence I Love Extreme Volume Mascara - teszt

Sokan voltatok a szempillaspirálra kíváncsiak szóval vele kezdem a tesztelgetést. Dúsító, duci spirál, van egy hasonlóm a MAC-től, az Opulash és azzal nagyon elégedett voltam, annak ellenére, hogy a saját testi defektusaim miatt nehezen tudom kezelni :D.



Vártam már nagyon ezt az új Essence szortimentet, mert a csomagolás és maguk a termékek is megtetszettek és kíváncsi is voltam rájuk. Azt már leírtam az előző posztban, hogy semmihez nincsen teszter, csak a négyes szemhéjpúderhez, ami katasztrofális, de ez van... Persze egy fanatikus őrült kedvét ez sem szegheti! És akkor most egy vicces kid sztori: beslattyogtam a dm-be, nézegetem a display-t és egyből dobom is be a kosaramba a spirált, mert én szentül meg voltam győződve róla, hogy ez a 2in1 spirál lesz... De most komolyan... Ennyire hülye nem lehetek... Aztán persze még a boltban rájöttem, hogy defektes vagyok, de akkor már nem volt szívem visszatenni őt. És milyen jól tettem...
A spirálnak egyszerű, de kellemes a csomagolása, fényes fekete (ujjlenyomatgyűjtős kiadás :D) a tubus rajta ilyen kis graffitis írással az I Love Extreme, rózsaszínnel (imáááád) és tájékoztatásul még a volume mascara felirat is ott figyel. Kicsit ducibb, mint egy szokványos spirál tubusa, ez nyilván előre jelzi, hogy a keféje is szintén eléggé duci. A festék pont jó állagú és szerencsére nagyon fekete. A nagy kefének köszönhetően az ilyen kis malackaszeműek, mint én is hátrányos helyzetben vannak, de azért el lehet vele boldogulni és megéri a fáradtságot. Mint az az alábbi képek is tanúsítják fantasztikus hatást tudtam vele elérni (2 rétegben vittem fel), igazán hosszúak és dúsak lettek a pilláim, még anyukám is csak ámult, amikor vágtam a képeket és kukkolt a hátam mögött :D. Ha véletlenül összemaszatoljuk magunkat (nálam ez mindennapos, de ez az én hibám, nem írom a spirál számlájára, mert mindenkinek más a szemformája, mélysége, szempillája, erről nem a kefe tehet), akkor könnyel letörölhető egy fülpiszkával. És a tartóssága? Teljes mértékben jól teljesített, nem kenődött el, nem folyt le tegnap egy fél napos használat után és ma is jól bírja, ráadásul lemosni is könnyű. A pillákat nem nehezíti el, és egyáltalán nem tapadnak össze tőle, viszont garantáltan drámai lesz a hatás, aki a természetes pillákat kedveli az nem fogja ezt szeretni. Hogy megvenném-e még egyszer? Ha nem szeretnék ennyire kísérletezni mindig valami újjal akkor igen, pláne 799 Ft-ért. 

Kis duci a tubus.

Kis duci a kefe is. Sebaj legalább illünk egymáshoz :D.

Pőrén.

Ez azért már nem rossz...


Értékelés:
  • termék: 10/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 4,5/5
Összegzés:  5ös alá. Az egyik kedvencem lett így hirtelen az új szortimentből és amúgy kellemes csalódás is volt. Jó áron nagyon jó spirál :D.

44 megjegyzés:

  1. szerintem elég mű hatása lett :S
    hány rétegben vitted fel?

    VálaszTörlés
  2. Te tiszta bolond vagy!!:D Tetszik a spirál, amúgy nagyon szeretem az Essence spirálokat csak tőlük veszek mindig, úgy hogy azt hiszem a következő egy ilyen lesz :P

    VálaszTörlés
  3. Essence spirálok közül akkor eddig ez a legjobb szerinted? :) Smokey eye-al szimpatizáltam...inkább e mellett döntsek?

    VálaszTörlés
  4. Ánítá Babi: ja az elfelejtettem írni, hogy azok el is felejthetik akik természetes hatást szeretnének, de én személy szerint ezt szeretem. Két rétegben egyébként.

    Poppy: nem is :P

    Angiretro: nekem ez jobban bejön, de ízlések és pofonok, ezt nehezebb kezelni a duci kefe miatt

    VálaszTörlés
  5. Huh Lolly brutál jók a pilláid ezzel a spirállal :) Nagyon-nagyon bejön! :)))

    VálaszTörlés
  6. WOOOOOW.. nagyon állat.
    Ideg szempilláid lettek :D
    Mennyibe kerül?? :)

    VálaszTörlés
  7. Poppy: nem is vagyok bolond :D

    Vikii: 799 Ft volt

    VálaszTörlés
  8. jaj látom már :) 799 Ft.. Hááát szerintem tuti megveszem :DD

    VálaszTörlés
  9. Nagyon durva amit a pilláiddal művelt :D

    VálaszTörlés
  10. Köszi a gyors irományt :)
    Amúgy baromi meggyőzőek a képek, de én is inkább a természetes hatást szeretem... viszont nem drága, úgyhogy lehet, hogy elcsábulok. :D

    VálaszTörlés
  11. na hát kinek a pap, kinek a papné :D de szerintem bulikra érdemes egy ilyet beszerezni. Vicces de amúgy összhatásban, ha az egész arcomat nézem, akkor nem tűnik fel, hogy ennyire durva *-*

    VálaszTörlés
  12. Tegnap én is megvettem, ma kifestettem magam vele, és teljesen egyet értek veled. Egyszerűen imádom már most! :)

    VálaszTörlés
  13. /Kicsit off-topic, de muszáj megkérdeznem: szempillagöndörítőből van valami jó ajánlatod? Megérti drágábbat venni? Kerestem pár tesztet a neten és azt vettem észre, hogy a drágábbak nem annyira ívelt fejűek, ami gondolom jó a kis szeműeknek mert nekem pl a szempillám sarkát nem éri el amim van. Egyáltalán lehet ilyen drágábbakat kapni itthon? Pl Shisheido vagy Shu Uemura. Köszi előre is! /

    VálaszTörlés
  14. Kérdés: az itteni dm-ben én nem láttam ecsetet, Te láttál nálatok? Vagy nem is lesz? Vagy csak később?

    VálaszTörlés
  15. Eni: na akkor másnak is bejön :D

    Tamara: a MAC-nek van egy picike (csak fele olyan széles, mint egy normál) göndörítője, na azzal mindent el lehet érni szerintem és kb 4500 Ft, de amúgy ha nem olyan kicsik a szemeid akkor tök mindegy mindegyik ugyanazt tudja, ebben az egy cuccban nincsenek eget rengető különbségek csak néhány esetben (új UD meg a melegítősök)

    VálaszTörlés
  16. Na, azt picit majd meg is néztem, akkor szerintem egy olyan lesz majd az áldozat. Az tuti befér majd a szemem sarkába. Köszi a tippet! :)

    VálaszTörlés
  17. Hűű, ezen a spirálon minden tetszik: csomagolás, ár, végeredmény. Vasárnap beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  18. Aztamindenit.:D Hát ez durva.:D Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó. Lehet, hogy mégis szükségem van egy spirálra.:D:D:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  19. WOW! Köszi! Ezt ki kell próbálnom, kíváncsi vagyok mit művel az én pilláimmal :)

    VálaszTörlés
  20. most már tuti, hogy be kell szerezni! Muszáj. Kötelező! :D
    Amúgy nem tudja valaki, hogy a Budapesten a 11. kerületben hol van Rossmann? Vagy valami közel a kerülethez?
    És az ilyen pesti drogériák hány óráig vannak nyitva?? :)
    Köszi előre is

    VálaszTörlés
  21. az sajnos passz, hogy a 11 kerültben merre vannak rossmannok, szerintem a honlapjukon fent lesz a nyitvatartási idővel együtt. Amúgy este 6-7ig plázákban 9ig. De ezt most csak a dm-ekben lehet kapni.

    VálaszTörlés
  22. @VikiiKöröm: http://www.rossmann.hu/index2.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=51 - itt kerület szerint keresehtsz rá üzletekre, és azt is megmutatja h melyik meddig van nyitva. :)

    VálaszTörlés
  23. Nagyon tetszik a csomagolása, az első benyomás mindenképp pozitív:) engem nem zavar az úm. műhatás egy szempillafestéknél, sőt:)

    VálaszTörlés
  24. Ezt enélkül a bejegyzés nélkül nem vettem volna meg. Köcc

    VálaszTörlés
  25. Magamon kicsit soknak érezném, de legalább tudom, hogy ilyen is van. :)

    VálaszTörlés
  26. duci fej, sebaj legalább illünk egymáshoz ??:DD te milyen joértelembenidiota vagy istenem:DD és ez valami brutál:O de nem kell spirál nem kell! amugy a smokey eyet spirált probáltad?arrol hallok még csodákat. ha probáltad akkor melyik a jobb szteed?

    VálaszTörlés
  27. Calo(z): hát nagyon szívesen :D

    Dia: :D próbáltam azt is, de nekem ez jobban tetszik

    VálaszTörlés
  28. nekem tetszik, ma meg is nézem van-e már a polcokon itt is :D Bár fogalmam sincs h Hollandiában melyik kiadás a következő.....
    Egyébként nagyon bírom a posztjaidat/képaláírásokat :p

    VálaszTörlés
  29. :D köszi ha jól olvastam a holland blogokat akkor ugyanúgy szeptembertől lehet kint kapni ezeket

    VálaszTörlés
  30. Nem rossz, de nekem így elég sok lenne. Egy rétegben milyen?

    VálaszTörlés
  31. egy rétegben azért szolid :D

    VálaszTörlés
  32. Ma betértem egy dm-be, és nem is volt eszemben, de belebotlottam a trendkiadásos pultba, és muszáj volt megvennem ezt a spirált (plusz két körömlakkot)! Hát húúú. :D Jó vétel volt, szóval köszi. :D Amúgy tényleg milyen kis dagi az egész, meglepődtem :D

    VálaszTörlés
  33. rossmann van asszem a bartókbélán a móricz és gellért tér közt

    VálaszTörlés
  34. Megvettem még amikor kitették a dm-be. Először a smokey eyes spirálra kentem föl, úgy is nagyon extrém, de önmagában is. Legalább megint megúszom a műszempillát. Kicsit kell vele nekem is bajlódnom, mert nincsenek nagy bociszemeim. :D Állítom hogy nem volt még ennyire jó szempillaspirálom, pedig millió egyet használtam.
    Nagy melegben sem lett törzsi jel a szemem sarkában, nem csíp, tökéletesen fed. :)

    VálaszTörlés
  35. nekem sincsenek bociszemeim, de megéri a fáradtságot :D

    VálaszTörlés
  36. Én is megvettem azóta a spirált..én írtam, hogy mű hatású...azért szerintem van egy átmenet a természetes és a mű között..:)
    lestem több képet is, nem látszott máshol annyira ez..:) én is kipróbáltam, és teljesen jó. szerintem a 2 réteg nagyon túlzás, 1el tuti szebb lett volna. de nem akarlak bántani, ne érts félre!:)
    és jó spirlá nagyon szerintem is, pláne ennyiért:)

    VálaszTörlés
  37. nem bántasz :D én egyszerűen így szeretem, ez sok embernek általában már sok szokott lenni, de hát kinek a pap kinek a papné ugyebár :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.