Egy kis haul

9:41 du.
Ahogy azt már a fészen is írtam, én a nagy IQ fájter sikeresen a pesti lakásomban hagytam az Essence cuccocskáimat, amit az új szortimentből sikerült megvennem. De most újra itt vagyok és gyorsan le is fotózgattam őket. 

Imádom ezeket a színeket :D. Meg a szőnyegemet is :D.

Van egy kakukktojás is a képen, egy Vichy szemkörnyékápoló, amit azért vettem mert elérkezettnek láttam az időt, hogy használjak valamit erre a területre is. Semmi extra, csak hidratál, nem ránctalanít. Illatanyagmentes, ennek köszönhetően kissé fura illata van, viszont iszonyatosan jó érzés felkenni, mert hűsít :D. Ha jól rémlik 2500 Ft körül volt az ára és gyógyszertárakban lehet kapni.
A Mystic Purple szemhéjpúderre azóta vágytam amióta megláttam az előző szortimentben, de sajnos hozzánk nem került be csak most. De legalább bekerült és az enyém lehetett és csodááás... Nem írok külön tesztet róla, nincsen rá szükség, imádom csillagos ötös. Az ára 499 Ft volt.

Jajj ezek a holografikus bigyók az én gyengéim...

A neve is király...

... és a színe...

...tökkéletess...

Jött még egy púderecset is velem, ennek vicces lila színe van, a teteje pedig fekete. Sajnos azt kell mondjam, hogy nem olyan jó mint az előző fehér rózsaszín... puhának ez is puha, de feleannyira sem tömött. Kicsinykét csalódtam benne, de túlélem, így is lehet használni. 899 Ft-ba került egyébként.

Cuki az ecset.

Bár nem elég sűrű szerintem.

A szempillaspirálról egyelőre nem tudok semmit mondani, mert még nem próbáltam ki, de ígéretesnek néz ki a dolog. Látszik a képeken is, hogy melyik 'kihúzásnál' mennyi festéket vesz fel a kefe és azért van ám különbség. Nagy reményeim vannak vele kapcsolatban, hiszen a legkedvencebb spirálom is ilyen 2in1. Na de majd írok részletes posztot is!

Jajj ezek a színek, hát mennyire édes ez az egész?

Az első kihúzás.

A második kihúzás. Van különbség.

13 megjegyzés:

  1. Kár, hogy az ecset nem olyan jó, mint az előző :(

    VálaszTörlés
  2. tetszetös a spirál. ma vettem a szokásos burjois-mat (amiröl már annyit regéltem..) hasonló kivitelü a dolog,ahogy nézem :)

    VálaszTörlés
  3. Sunny: hát ez van sajna, nekem valahogy ez nem jött át..

    Ann: olyasmi :D

    VálaszTörlés
  4. ez a misztik pörpl nagyon misztik, mert nemlátom a lilát benne :/ a spirál elég durván néz ki :D
    és brühühü, hogy lemaradtam az előző duci ecsetről :( a szombathelyi rossmannban csak 1 bogyó színű ajakfilc fityegett essencéktől, azis külön, mert az állvány még nudi.
    Viiiszooont :D találtam egy opi mennyországot, két essence álvány-nyi lakkkkk, de csak a kirakatból tudtam lábujjhegyre pipiskedni, mert zárva volt, szintén szhely, szal csajok ha itt jár vki, érdemes benézni a szelestey utcán van az állomás fele.

    VálaszTörlés
  5. ilyen furán holografikus lila, tökéletes highlighter szín :D vagy sötét fölé úgy is gyönyörű,

    VálaszTörlés
  6. Nekem a ferde pink ecsettel nincs bajom, bár tényleg lehetne tömöttebb, de azért egész jól lehet használni. De annyira cukik, hogy már így is megérte.:D:D:D
    A szemhéjpúder nagyon szép és a spirál is jónak tűnik.

    Hú Tim Tim látnom kell azt a boltot.:D Úgyis szoktam sokszor Szhelyre menni.;)

    VálaszTörlés
  7. ma kipróbáltam az ecsetet és pirosítónak nem rossz amúgy :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem is volt ugyanilyen Vichy szemkornyekapolom, hat tenyleg hidratalason kivul nem sokat tud...ugyhogy, aki szarkalabacskakkal, taskas szemekkel, karikakkal kuzkodik, annak nem epp a legjobb valasztas

    VálaszTörlés
  9. hát ez tény :D de szerencsére nekem egyikre se kell, csak a hidratálás :D

    VálaszTörlés
  10. Megint jókat vettél:) ilyen szempillafestéket még nem is láttam, na majd ellenőrzöm felénk van-e:)

    VálaszTörlés
  11. annyira nem túl jó, nem csinál valami nagy és dús pillákat, inkább természetes... de azért nem rossz :D

    VálaszTörlés
  12. Én is ezt a Vichy szemkörnyékápolót használom :)
    Nemrég bukkantam rá a blogodra, és épp itt tartok a vissza olvasásában. :D Nagyon sok posthoz tudtam volna kommentelni, mert annyira tetszik :)
    Tetszik ahogy írsz, amikről írsz, és a kisugárzásod. Szal tök szimpi vagy, és további sok sikert kívánok a blogoláshoz, és az élethez. Aztán majd innentől kezdve rendszeres olvasód leszek :)

    VálaszTörlés
  13. :D hát nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszik a blog és hogy rendszeres olvasó lettél :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.