A Bobbi Brown végre valami értelmeset is összehozott

Nem vagyok egy nagy Bobbi rajongó, számomra ez az egyik lehető legunalmasabb márka a natúr, semmilyen színeivel és az egy-két kivételtől eltekintve érdektelen csomagolással meg minden, na és persze otthon még drága is... De a mostani holiday kollekció egészen pofásra sikeredett, van benne valami kis extra pezsgés, nem az a kissé öreglányos stílus köszön vissza most a színeken és az összeállításokon. Az egyik nagy kedvencem lett a négyes szemhéjpúder, amelyben csodaszép csillogó színek találhatóak, ráadásul jól kihasználható színek. Azt hiszem elgondolkozok a dolgon... A másik figyelemfelkeltő darab pedig egy party paletta, füstösebb színekkel, méghozzá 8 színnel és csilli villi szájfényekkel megpakolva.

Black Ruby Sparkle Eye Palette - $45

Ultimate Party Palette - $65

4 megjegyzés:

  1. AZért a cím kicsit meredek! Szerintem eddig is értelmes volt Bobbi munkássága. Az ember sajnos nem marad örökké fiatal és bizony a kicsit érettebb bőrön a csillogó színek nagyon rondán és közönségesen hatnak, ezért nem elvetendők a szép, természetes, matt színek sem. Aki kicsit mások sminkelésével is foglalkozik, az elég gyorsan megtanulja értékelni az "öreglányos", natúr termékeket is, amikkel könnyű bárkit megszépíteni.

    VálaszTörlés
  2. Kell az a négyes. *.* Bal alsó színe milyen különleges.

    VálaszTörlés
  3. Piros: tudém ezt, csak mivel ez egy személyes blog, ezért bátran le merem írni a véleményemet, hogy nekem mi tetszik és mi nem. Majd ha idősebb leszek biztosan jobban fog tetszeni :D

    VálaszTörlés
  4. Persze, igazad van. Amúgy tényleg gyönyörű az négyes, megalájk, és a szájfények a Party palettából... hmmm... nyamm!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.