Budget Beauty | Drogériás újdonságok (Balea, Aveo, L'Oréal, Isana, 183 Days)

Ismét összegyűlt pár drogériás újdonság, amikről muszáj szót ejtenem egy kis összefoglaló posztban. Ezúttal is van hajápolás, testápolás, arcápolás és smink, vagyis minden ami kell. Remélem készen álltok :)! (Kommentben várom, hogy ti milyen drogériás újdonságokat próbáltatok ki mostanában, illetve írhattok ötleteket is a következő ilyen poszthoz.)



Balea Bodyschaum Mousse-to-Oil - kb 900 Ft

Nem tudok leszokni ezekről a habos testápolókról, egyszerűen totál rájuk kattantam, imádom őket és az összes új verziót kipróbálom. A Balea ezúttal egy olajos verziót jelentetett meg nem olyan régen, ami inkább szárazabb bőrre ajánlott. Az illata nagyon finom, a megszokottaktól eltérően nem gyümölcsös vagy cukorkás, édes, hanem inkább meleg, parfümös. A habja kemény, tömör és a bőrön elkenve tényleg olajos lesz, de meglepően gyorsan felszívódik és jól is hidratál. A hidegebb időszakra jól fog jönni :).




Balea Silber Glanz Farbkorrektur Creme - 249 Ft


Most, hogy hamvasszőke a hajam, kell neki a külön speciális ápolás, hogy nehogy véletlenül besárguljon. A sampon és a balzsam mellett gondoltam kipróbálom ezt a krémpakolást is, hátha még hamvasabbak lesznek a tincseim. Sajnos azonban nem igazán vettem észre semmit a használata után, olyan volt, mint egy mezei balzsam, sem extra ápolást nem nyújtott, se a színét nem frissítette fel a hajmnak. Nem győzött meg :(.




Isana Young Reinigungsschaum Aktiv Kohle - 799 Ft

Haha, ismét egy habos termék, ki gondolná... Ilyen habos arctisztítót még nem próbáltam korábban, szóval mindenképpen vennem kellett egyet, amikor megláttam a Rossmann polcán. Sajnos ő már kevésbé nyerte el a tetszésemet, egyrészt a nagyon durván erős illata miatt, ami túlságosan is maszkulin, illetve valahogy úgy éreztem, hogy a tisztító hatása sem túl erős, szerintem nem lehet vele lemosni maradéktalanul a sminket. Swatchok lemosásásra persze jó lesz, de egyébként felesleges pénzkidobás volt...




Aveo Zucker-Duschpeeling - kb. 600 Ft

Egyre inkább elterjednek ezek a zacskós testradírok, már a Balea-nál is lehet kapni pár különböző illatban, illetve jóval drágább verzióban a Douglas-ban is láttam, ha jól rémlik, akkor unikornisosat. Én ezt a kókuszos-vaníliás Aveo-t a Müllerben szúrtam ki és gondoltam egy próbát megér, mert egyáltalán nem olyan vészes az ára. Igazából semmi extra a dolog, cukor, kókuszolaj meg illatanyagok. A zacskós kivitelezés egy katasztrófa, borzalom, soha többé, potyog mindenhová, nem lehet visszazárni, pedig három használatra is elegendő a 60 gramm, ráadásul hamar el is olvad, nem nagyon radíroz és még olajos is, fúj. Köszöntem, maradok a csodás Dove krémes testradíroknál.




L'Oréal Micro Tattoo Brow Artist - 2950 Ft

Nagyon sok videót láttam már ezekről a fura kis háromágú szemöldökfilcekről (és tusokról, mert az is van belőlük), ezért mindenképpen ki akartam egyet próbálni. A L'Oréal szemöldökre való termékei eddig beváltak, mindet szerettem, amit használtam, gondoltam ezzel sem lesz gond. A színén kívül azonban semmi pozitívumot nem tudok róla írni. Elsőre túl erős volt, másodszorra nem fogott, hamradszorra sem, a kezemen viszont igen, nem értettem a dolgot, pedig erősen nyomtam a szemöldökömre is, szóval hagytam a fenébe az egészet. Pedig alapvetően jó az ötlet, nagyon klasszul lehetne vele szálazni és természetes hatású szemöldököt rajzolni, ha rendesen fogna.




Elvital Dream Lenght Steam Mask - kb. 1600 Ft

Figyeljetek, mert ez lesz a következő nagy trend a hajápolásban :). Már egyre több márkánál látok ilyen gyors, önmelegítő hajmaszkot, amihez hatóanyaggal átitatott 'sapka' is tartozik. Ezt az Elvital/Elseve verziót csak a Müllerben lehet egyelőre kapni és kifejezetten sérült, hosszú hajra lett kitalálva. Két komponense van, egy isteni illatú sűrű pakolás és egy fura, olajos anyaggal átitatott sapka, ez lenne elméletileg a melegítő hatású rész. De csak elméletileg, mert gyakorlatilag én azt vártam, hogy ilyen jó kellemes kis forróságot meg bizsergést fogok érezni, de semmit nem éreztem. Pedig hideg volt a szoba, jól esett volna... Ettől függetlenül meglepően jó a hatása, nagyon puha, fényes, könnyen fésülhető és könnyebben egyenesíthető is lett a hajam tőle. Elméletileg 10-15 perc a hatóidő, de én azért inkább 40 percig csücsültem vele, biztos, ami biztos alapon, meg rá is értem. Ha nem is ugyanezt, de biztosan fogok még használni ilyen sapkás hajmaszkot, szerintem kell a hajnak havonta legalább 1-2 alkalommal egy ilyen kényeztetés, pláne ha festve, szőkítve és hőkezelve van.




183 Days Glitz Stick - 1599 Ft

Rettentően megtetszettek az üzletben ezek a csupa csillám és ragyogás rúzsok és nem tudtam ellenállni a Rose Quartz árnyalatnak. A teszter swatcholása alapján megnyerőnek tűnt a formula, a pigmentáció és a szín is, de sajnos az első próba alkalmával kiderült, hogy nem egy nagy durranás ez a termék. A szín és a csillámok nagyon szépek, ezzel nem vitatkozok, de a textúra az ajkakon szinte elviselhetetlen. Krémesnek tűnik, de nagyon száraz és emellett viaszos, nagyon nem tetszik :(. Kár érte, mert az árnyalatok mesések. Azért még próbálkozok vele, hátha, de nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy valaha is megszeretem.


5 megjegyzés:

  1. Én viszonylag kevés saját márkás terméket használok. Talán a DM-ben az Alverde és a Balea a kedvenc, plusz a Denkmit tisztítószerek (a Denkmit mosószer all time kedvenc). Pl. most Joy kuponnal vettem egy Alverde Naturschön olívás szérumot, és egyelőre elég jók róla a benyomásaim. Ami budget nálam és szeretem, az a Catrice. Mondjuk ez is érdekes mert az állandó szortiment nem a kedvencem, abból szinte semmit sem használok, viszont a limitált kiadásaik nagyon bejönnek. Most pl. (sajnos csak Müllerekben láttam) a Blurred lines termékcsalád termékeiből többet is vettem tartaléknak, annyira beváltak.

    VálaszTörlés
  2. Uppsz és a Trend It Up termékei is jók szerintem bár 183 daysből nem vettem semmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a trend it up eléggé alul van értékelve szerintem... egy csomó tök jó termék van a kínálatban, de olyan keveset hallok róluk :( na, majd én írok posztot :D

      Törlés
  3. 183 days nekem nagy csalódás. DM-ben dolgozom, mikor pakoltuk ki a cuccokat és jöttek a teszterek, folyamatosan swacholtam, de ennek a márkának sajnos nagyobb a füstje, mint a lágja. Gagyi minőség túl sok pénzért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is túl van árazva, főleg a paletták! nem azt mondom, hogy minden 'rossz', mert nem sok cuccot próbáltam, de a teszterek alapján nem győztek meg...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.