Asian Beauty | Solone Classic Wine Lip Tint & Smooth Brow Palette

A tajvani Solone itthoni forgalmazója nemrégiben bemutatott jó pár újdonságot a márka kínálatából és voltam olyan szerencsés, hogy kettőt közülük én is kipróbálhattam ☺. (Innen is köszönöm még egyszer Szilvinek a sok kedvességet!!!!). Tudom, hogy a blog nagyon le van maradva az ázsiai beauty trendeket illetően, igyekszek pótolni a hiányosságot és bátrabban rendelni a keleti országokból, mert eddig egyetlen termékben sem csalódtam, mindegyik szuperül teljesít és az sem mellékes, hogy cukiságban kenterbe verik bármelyik nyugati riválist. Elég csak ránézni az egyik tesztalanyra ;). 



Solone Classic Wine Lip Tint - 07 Drunk Red (1990 Ft)

Az ajaktinták az elmúlt pár évben kissé mintha a perifériára szorultak volna itthon, de Ázsiában még mindig a sminkelés egyik alapkövei az ilyen termék típusok. Abszolút megértem, hogy miért, hiszen rendkívül praktikusak. A Solone kis borospalack (mennyire vicces és aranyos máááár??) alakú tubusba rejtett lip tintje is ilyen és sokkal jobban megszerettem, mint az gondoltam volna. A formula szinte vizes hatású, a precíz applikátornak köszönhetően pedig gyorsan és könnyen lehet vele dolgozni. Nagyon szép színt ad az ajkaknak, azonnal megszínezi őket, ami egész álló nap tartani is fog, mindegy, hogy mit csinálunk vele. Ettem, ittam, kentem lelkesen ajakápolóval, mégis ellenállt mindennek. Nem hagy abszolút semmilyen kellemetlen réteget maga után, olyan, mintha az égvilágon semmit nem viselnénk a szánkon, nincs ragacsos fura érzés. Természetesen nyomot sem hagy semmin és végül szép egyenletesen kopik le nagyjából 12 óra alatt. 




Összesen 4 árnyalat kapható belőle, én a 07-es Drunk Red-et próbáltam ki, ami egy enyhén narancsos piros, ez most az új hóbortom egyébként ☺. A hatása látványos, de mégis természetes, hiszen nem képez semmilyen extra réteget az ajkakon, teljesen olyan, mintha a szánknak lenne eleve ilyen színe. Ha valaki fél a túl harsány rúzsoktól, akkor ez a tökéletes alternatíva. Az ára 1990 Ft, ennyit bőven megér szerintem egy ilyen egyszerűen használható, tartós és praktikus termék.




Solone Smooth Brow Palette - 1 (3390 Ft)

A szemöldökformázás kulcsfontosságú lépés a sminkes rutinomban, akármennyire is sietek valahova, erre mindig szakítok időt, mert egy jó alap, szempillaspirál és szemöldök az már fél siker ☺. Nem igazán válogatok a formázási módszerek közül, majdnem mindent szeretek, nekem mindegy a textúra, csak gyorsan és könnyen tudjak vele dolgozni. De ha választani kell, akkor mindenképpen a porokat és a waxokat/pomádékat részesítem előnyben. A porokat a gyorsaság, a precízió és a könnyű javíthatóság miatt, míg a pomádékat a glam hatás miatt, szerintem ezekkel lehet a legszebben elkészíteni a szemöldököt. A Solone nagyon cuki palettájában mind a két kedvenc formulám megtalálható, ráadásul porból rögtön két árnyalat is, a melléjük elhelyezett színezett wax pedig tökéletesen kiegészíti őket, ráadásul fixál is, nem kell külön zselé. 




Nagyon tetszik, hogy a lehető legtermészetesebb hatású szemöldöktől kezdve, az egészen full, glam hatású szemöldökig mindent el lehet ezzel a kis palettával készíteni. Tükör is van benne, plusz a kétvégű ecset is használható, így ideális utazáshoz is, nem kell semmit pluszban bepakolni mellé. A porok pont annyira pigmentáltak amennyire szükséges (a swatch ilyenkor nagyon semmitmondó, ez nyilván más formula, mint egy szemhéjpúder), önmagukban is tartanak, de persze a waxszal együtt lesz igazán tartós az eredmény. Két színkombinációban kapható: egy világosbarna, ami szőkéknek tökéletes (ezt teszteltem én is, jelenleg éppen szőke vagyok :D) és egy sötétbarna. Az ára 3390 Ft, ez elsőre kicsit akár soknak is tűnhet, de a tartalmat jobban megnézve már nem is olyan vészes.



A Solone márka termékeit a www.szepsegcenter.hu oldalon tudjátok megrendelni. A fent bemutatott termékeken kívül még érdemes rápillantani a színező szemöldökzselére, ez nagy favoritom, illetve a szemhéjpúderekre is, de ha már ott jártok a Narüko-t is ajánlom figyelmetekbe ;).

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.