Physicians Formula már itthon is! - Butter Bronzer teszt

Minden előzetes bejelentés nélkül, abszolút meglepetésként robbant a hír 1-2 hete, hogy az USA-ban közkedvelt márka, a Physicians Formula már a dm üzleteiben is elérhető, méghozzá nem csak egy pár helyen, hanem majdnem mindegyikben (a teljes listát IDE kattintva találjátok meg). Egyelőre csak pár kisebb display kapott helyet a drogériákban, amiken sajnos nem nagyon van teszter, de azért én személy szerint ennyinek is nagyon örülök, pláne hogy az itthoni kínálatban helyet kapott a Butter Bronzer is, ami igazából ennek a posztnak a főszereplője. De ne rohanjunk előre, mielőtt belevágok a tesztbe jöjjön egy kis márkaismertető, az itthoni teljes kínálat és további infók.




A Physicians Formula idén ünnepli a 80-ik születésnapját és nagyon aranyos az eredettörténete: egy allergológus fejlesztette ki az első termékeket a feleségének, akinek nagyon érzékeny bőre volt (#relationshipgoals), a márka egyébként a kezdetektől ragaszkodik az illatanyagmentességhez (vannak kivételek), a parabénmentességhez, mindegyik termék hipoallergén és cruelty free. Amerikában piacvezetők bronzosító, ásványi smink, arcpúder valamint természetes/organikus sminktermékek kategóriában. A leghíresebb termékei a csodás bronzosítók, amikből rengeteg található a márka kínálatában, a bb krémek, a Shimmer Strip-ek és az Organic Wear szempillaspirálok. Itthon szerintem a legismertebb a Butter Bronzer, ami rengeteg vlogger videójában szerepelt már és amit mindenki imád.



A dm-ben lévő kínálat sajnos a full szortimenthez képest elég gyér, de azért sikerült egész jól összeválogatni, szinte minden kategóriából kipróbálhatunk pár terméket. Az árak drogériás sminkhez képest húzósak, ha jól rémlik, akkor minden termék 4000 Ft feletti áron kapható, a pirosítók 4600 Ft körül vannak, a bronzosítók 5500 Ft körül, a szempillaspirál is több, mint 4000 Ft és az alapozók is majdnem 6000 Ft-ba kerülnek. De ugye mindig van 10%-os kupon az app-ban, plusz lesz még Glamour napok is jövőre ;). És akkor íme a teljes terméklista:


  • Mineral Wear Talc-free All-In-1 ABC Cushion Foundation SPF50 (3 árnyalat?)
  • Murumuru Butter Bronzer (2 árnyalat)
  • Murumuru Butter Blush (2 árnyalat)
  • Nude Wear Touch Of Glow Foundation (4 árnyalat)
  • Nude Wear Touch Of Glow (1 árnyalat)
  • Nude Wear Glowing Nude Bronzer (2 árnyalat?)
  • Nude Wear Glowing Nude Blush (1 árnyalat)
  • Argan Wear Ultra-Nourishing Argan Oil BB Cream SPF30 (1 árnyalat)
  • Argan Wear Ultra-Nourishing Argan Oil
  • Argan Wear Ultra-Nourishing Argan Oil Bronzer (1 árnyalat)
  • Argan Wear Ultra-Nourishing Argan Oil Blush (1 árnyalat)
  • Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Dark Circle Corrector + Concealer (1 árnyalat)
  • Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation SPF15 (4 árnyalat)
  • Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Powder SPF15 (1 árnyalat)
  • Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Extreme Shimmer Shadow & Liner (1 árnyalat)
  • Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Extreme Shimmer Gel Cream Shadow & Liner Trio
  • Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Extreme Shimmer Shadow & Liner Nude Collection (1 árnyalat)
  • Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Kohl Kajal Eyeliner Trio Nude Eyes
  • Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Eyeliner Trio
  • Shimmer Strips Custom Eye Enhancing Extreme Shimmer Pencil + Smudger Trio
  • Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara
  • Sexy Booster Va Va Voom Volume Mascara
  • Eye Booster 4-in-1 Brow Boosting Kit
  • Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Ergonomic Felt-Tip Eyeliner + Serum
  • Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum
  • Eye Booster Instant Lash Extension Kit








Annyira nem is rossz a felhozatal nem igaz? És bármikor bővülhet ezek után :). Természetesen engem elsőre rögtön a Murumuru Butter Bronzer hozott a leginkább lázba, erre egyből le is csaptam, amikor kipakolták a termékeket, de igazából várni akartam ezzel a poszttal addig, amíg nem veszek még pár dolgot a PF-tól, azonban egyelőre más nem tudta annyira felkelteni az érdeklődésemet, hogy el is hozzam őket (na jó a Butter Blush igen, de majd egyszer).




A Murumuru Butter Bronzer hozzánk két árnyalatban érkezett, az egyik a Light Bronzer (én is ezt vettem meg), a másik pedig a sima Bronzer és bevallom őszintén, hogy alig van különbség a kettő között, szinte észre sem lehet venni, szóval a választás abszolút random volt :D. A bronzosító egy papírdobozkában érkezik, amin minden fontos információ magyarul is fel van tüntetve, a kompaktban pedig abszolút és teljesen feleslegesen el van rejtve egy nagyon fura szivacsos ecset/applikátor, ami semmit nem ér és ami csak arra szolgál, hogy duci és drága legyen a csomagolás. Ettől függetlenül imádom a termék színvilágát, gyönyörű, élénk metálzöld, lila, sárga és lime az egész, csinos kis pálmalevelekkel, nagyon trópusi és az illat csak tovább fokozza ezt a hangulatot. Merthogy pina colada illata van a bronzosítónak, nem is kicsit! Egyszerűen mennyei, aki ezt kitalálta megérdemel egy jó nagy hátba veregetést és piros pontot (egyébként nem irritálja a bőrt az illatanyag, legalábbis az enyémet nem). Én simán elviselném még azt is, hogy egész nap ilyen illatú legyen a bőröm, de sajnos szinte azonnal elillan a felvitel után.




Maga a bronzosító pedig egy álom, nem véletlenül szerepel a nevében a butter szó (meg ugye van benne murumuru vaj is), mert tényleg vajpuha a textúrája, finom, lágy, gyönyörűen el lehet oszlatni, beleolvad a bőrbe, szépen és megfelelően pigmentált, tartós, a színe is tökéletes (se nem hideg, se nem meleg, pont az az igazi natúr tónusú), lehet vele simán bronzosítani és kontúrozni is. A finise pedig igazán különleges mindemellé, ugyanis se nem matt, se nem szatén, amolyan egészségesen ragyogó, igazán szépséges. Egyáltalán nem csodálom, hogy ennyien szeretik és ajnározzák, mert a minőségéről és a formuláról egyszerűen nem lehet rosszat mondani. És azt mondtam már, hogy pina colada illata van??? :D Már csak ezért is érdemes kipróbálni szerintem!




Az a helyzet, hogy a drogériában lehet kapni ettől sokkal jobb áron hasonlóan jó minőségű bronzosítókat (Catrice, főleg a limitáltak, de az Essence is nagyon jó, mind a kettő van nekem itthon és nem lehet rájuk panaszom), sőt a Pupa-nál is találtok ettől olcsóbb szuper darabokat, de ez egy annyira különleges és ikonikus darab, hogy kár lenne kihagyni, pláne karácsony előtt. Megérdemeljük az extra dolgokat ilyenkor! Meg máskor is! Így első körben örülök, hogy ilyen pozitív benyomásaim vannak a Physicians Formula-ról, ezek után bátrabban merek majd egy kisebb vagyont otthagyni a termékeikért a dm-ben :D.

Ti próbáltatok már valamit a Physicians Formula-tól?

4 megjegyzés:

  1. Én is lecsaptam rá, pedig egy ideig próbáltam ellenállni. Na, nem mintha megbántam volna. Egyrészt az illata, másrészt ugye a színe miatt is nagyon jó választás volt, de ami engem teljesen megvett az az, hogy milyen nagyon egyszerű használni - szinte lehetetlenség túl sokat felvinni belőle, annyira természetes a hatása.
    Csak így tovább dm, legyen minél szélesebb a választék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én próbáltam túl sokat felvinni :D tényleg nem lehet... annyira tökéletesen beleolvad a bőrbe a szín és a formula is, hihetetlen mennyire jó a cucc :D

      Törlés
  2. Én is be szeretném szerezni és a pirosítók közül is van olyan ami tetszik. Örülök, hogy itthon is kapható végre a márka.
    Jöhetne most már a Tarte, Too Faced, Stila és Benefit is. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.