Újdonság | Catrice Vinyl vs. Velvet limited edition

Nagyon klassz kis őszi limitált kollekcióval fog jelentkezni a Catrice október közepétől (elméletileg nálunk is kapható lesz), ami a Vinyl vs. Velvet nevet kapta és amiben a matt finisek keverednek a fényesekkel. A színek gyönyörűek, igazán ősziesek, vadak, szokatlanabbak, de valahogy mégis elegánsak és visszafogottak (nekem rögtön egy high fashion magazin jutott eszembe róluk). Rengeteg a réz, a barna, a rozsdaszín, de van egy kis zöld is, hogy izgalmasabb legyen a felhozatal. Ráadásul a legtöbb termék multifunkcionális: a pirosítót szemhéjpúderként is használható, a rúzsok kétvégűek - az egyik fényes finisű rúzs. a másik matt púder -, a tus porból lesz folyékony, a szemöldökzselé pedig az ajkakon és a szemhéjon is működik. Nem rosszak az ötletek, kíváncsi vagyok, hogy élőben milyenek lesznek. Az én kedvenceim a pirosító és a szemhéjpúderek, de valamiért nagyon birizgálja a fantáziámat az a fura szemöldökzselé is. A Vinyl vs. Velvet október közepétől lesz kapható, nálunk az november végét jelenti :D. Nektek hogy tetszik a kollekció?



Vinyl vs. Velvet Quattro EyeShadow - C01 Grunge In Vinyl vs. Velvet, C02 Copper Composition Vinyl vs. Velvet

Vinyl vs. Velvet Transforming Liquid Liner - C01 Shadow To Sihlouette

Vinyl vs. Velvet Eye & Cheek Powder - C01 Vinyl TailORANGE

Vinyl vs. Velvet Wet Look Brows - C01 Vinyl Vision

Vinyl vs. Velvet Lip Duo - C01 Brown Either Or C02 PaREDox

Vinyl vs. Velvet Nail Laquer - C02 Velvet Copper, C04 Velvet Brown, C01 Vinyl Copper, C03Vinyl Brown

4 megjegyzés:

  1. Ez most annyira nem nekem szól, de azért ennek a szemöldökzselének a miértjére elég kíváncsi vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. arra én is! már csak azért is mert, ugye, ha a megformázott átszínezett szemöldököt lefixálod egy zselével, akkor az a zselé elszíneződik és azt szájra kenni, hát brrrr

      Törlés
  2. A pirosító pont olyasminek tűnik, amit épp keresek. A hússzínű/rose gold vinyl körömlakkra is kíváncsi vagyok élőben :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ilyen tónust már én is régóta keresek, nagyon szép színe van :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.