Hot or Not? | Maybelline őszi újdonságok

Ahogy ígértem és ahogy kértétek, mindenféle felesleges bevezető nélkül, jöjjenek a Maybelline őszi újdonságok, cenzúra nélkül. (IDE kattintva azért előtte lecsekkolhatjátok a teljes kínálatot és egyéb infókat is megtaláltok a posztban.) Kezdjük is a Hot termékekkel, szerencsére ebből van több ;).



HOT

The Burgundy Bar Eyeshadow Palette - 3999 Ft

De még mennyire hot!!!! Érzem, hogy ez a paletta pillanatok alatt el fog tűnni a drogériák polcairól, mert már most mindenki kedvence és mindenki imádja, pedig még meg sem jelent :D. A csomagolás a megszokott Maybelline paletta csomagolás, kicsit olcsóbb műanyag, de azért tart, nem törik, jól záródik. Egyedül a színek változtak, ez a darab gyönyörű lilás bordóban pompázik, arany feliratokkal. Tükör nincsen, csak kétvégű applikátor/ecset és a 12 mesés őszi szín különböző finisekkel. Van 2 mattunk (egy taupe és egy mélybarna), kicsit porolnak, de nem vészesek és a pigmentációjuk is teljesen rendben van. Van 4 kicsit ragyogóbb, csillámosabb árnyalat (két bronzos tónus, egy bézs és egy arany) és van 6 metálfényű (nagyon világos bézs, bronzbarna, réz, bordó, egy rozsda és egy bordós lila), ezek mind nagyszerűen pigmentáltak és nem porolnak egyáltalán.




A színek fantasztikusan működnek együtt, könnyedén el lehet őket dolgozni, és mondtam már, hogy úristen ezek az árnyalatok gyönyörűek és tökéletesek őszre/télre? Nagyon odatette magát ezzel a palettával a Maybelline (ez eddig a legjobb darabjuk szerintem), én mindössze csak két dologba tudok belekötni: hiányoznak az árnyalatok nevei, de nagyon és jó lett volna még egy meleg tónusú satírszín is. De ezek már csak jelentéktelen apróságok. Örülnék, ha minimum ennyire jó lenne minden drogériás szemhéjpúder paletta a továbbiakban :). Amúgy jöhet egy tutorial a palettával???

Természetes fényben

Vakuval



TattooBrow - Medium Brown & BrowPrecise Micro Pencil - Blonde (1999 Ft)



A Maybelline nem igazán tud tévedni, ha szemöldökformázó termékekről van szó és azt kell mondjam, hogy az újdonságok is bombasztikusra sikerültek, azt sem tudom melyiket szeressem jobban. A TattooBrow egy elsőre ijesztően sötétnek tűnő zselé, ami attól függően, hogy mennyi ideig hagyjuk hatni (min 20 perc, max egy éjszaka), akár 3 napra is beszínezi a 'szemöldökünket' (az alatta és a körülötte lévő bőrt, ahová felvisszük). Én kb 1 órát hagytam fent és 3 napig simán lehetett látni az eredményt, ami azért jó, mert nem kell mellette rajzolgatni, csak egy színezett zselével rögzítettem a kósza szálakat. Az egyetlen hátránya, hogy iszonyat pontosan és precízen kell vele dolgozni, nehogy olyan helyen is beszínezze a bőrt, ahol nem kéne.




A BrowPrecise mikorceruzát is imádom, annyira szépen lehet vele dolgozni és meglepően pigmentált, olyannyira, hogy a Blode árnyalat a sötétbarna szemöldökömre tökéletesnek bizonyult (szóval sajnos szőkéknek nem biztos hogy jó lesz...). Viszont sajnos azt vettem észre, hogy ugyanaz a bibije, mint ami a Catrice hasonló termékének is, hogy nagyon kevés van benne és nagyon hamar el fog fogyni (4 használat után már rendesen meg van azért kopva).





MasterPrime Anti-Dullness Primer - 2499 Ft

Majdnem a meh kategóriába került ez a primer, mivel azonban nem vagyok túl jó alany egy ragyogásfokzó primer tesztelésében (anélkül is ragyogok a zsírtól :D), ezért nem írom le csak ez alapján. Mert egyébként egy jó kis primer, szépen terül a bőrön, minimálisan simít, pórusokat finomít és még sok-sok nagyon-nagyon-nagyon apró csillámocska is van benne, nyilván a ragyogásfokozás miatt. Nekem személy szerint tetszik a dolog és tetszett a bőröm is miután felkentem rá és még jobban tetszett miután az alapozó is rám került, bár ragyogóbb nem lettem, de valahogy simább igen. Nem mondom, hogy minden egyes nap használni fogom, de jó szolgálatot fog tenni különlegesebb alkalmakkor és amikor éppen borzalmasan néz ki a bőröm. Azt hiszem teszek egy próbát a pórus minimalizáló verzióval is :).




MEH

Super Stay 24H Powder - 20 Cameo - 2799 Ft

Még barátkozunk ezzel a púderrel egyelőre. Nekem kicsit olyan semmilyen sajnos, többet vártam egy olyan terméktől, amire az van ráírva, hogy 24H, longwear meg waterproof. Ugyanis pontosan ugyanúgy teljesített, mint azok a púdereim, amikre egyik ilyen jellemző sincsen ráírva. Pár óra alatt átfényesedett és nem lett tartósabb a sminkem tőle. Ettől függetlenül szépen mutat a bőrön, nem szárít, nem lesz 'cakey', nem ül meg a pórusokban és a ráncokban, plusz a textúrája is nagyon kellemes, nem krétaszerű, hanem finom, szinte krémes tapintású. Szerintem télen jobban fogjuk szeretni egymást.





NOT

Super Stay 24H Full Coverage Foundation - 40 Fawn

Sajnos - bár én nagyon nem akartam, hogy így legyen - lett az újdonságok között egy nagyon not termék is. Nem gondoltam volna, hogy pont az alapozó lesz az és nem gondoltam volna azt sem, hogy ennyire el fog hasalni a teszten. Persze lehet, hogy az én bőrömmel van a baj, de én még nem láttam alapozót ennyire csúnyának magamon :D. Vastag, nehezen lehet eldolgozni, nagyon 'száraznak' néz ki, beült mindenhová, az orromon és az orrom tövében meg nem tudtam az istennek sem eldolgozni. Pedig mindennel próbálkoztam, szivaccsal, ecsettel, ujjal, de nem. Aztán jött a púder, ami csak rontott a dolgon, borzalmasan néztem ki, furán ült minden a fejemen, nem akart semmi egybeolvadni a bőrömmel :D. Előfordulhat, hogy rossz napom volt, nem tudom, de nekem ez az élmény el is vette a kedvem a további próbálkozástól, ami nem szép dolog, mert illene neki még egy esélyt adni, de most ez még nem fog menni... De ha sikerül még egyszer kipróbálnom, akkor szólok, hátha jobban fog teljesíteni.





A Maybelline ismét jól teljesített, az alapozót elnézzük, a többi termékre pedig nem igazán van panasz. Én mindenképpen javaslom kipróbálásra a The Burgundy Bar-t és a TattooBrow-t, szerintem őket nagyon fogjátok szeretni, de a BrowPrecise ceruzák és a primerek is szuperek. Ráadásul jönnek a Glamour napok! Remélem addigra kikerülnek az újdonságok, mert egy SuperStay folyékony rúzst és még egy primert vennem kell...

8 megjegyzés:

  1. A szemöldök ceruzát biztosan ki fogom próbálni, de ha ez is egy hét alatt elfogy, akkor tuti nem lesz must have darab nálam. :D Így is két hetente veszek Catrice-t. Persze csak ha kapok.
    A palettát mindenképp szeretném megvenni és a matt folyékony rúzsokból is. Nem tudod, hogy melyik árnyalatok lesznek nálunk? Escapist-et néztem ki elsőre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már eltelt egy hét, de még van benne :D :D :D Nálunk ezek az árnyalatok lesznek a folyékony rúzsból: Dreamer, Pioneer, Romantic és Voyager

      Törlés
  2. Én már meg is rendeltem a folyékony rúzsok egyik árnyalatát Feelunique-ról, nem bírtam várni :D A paletta meg abszolút kell, már ha marad belőle :D

    VálaszTörlés
  3. Képesek voltak NEKED egy ilyen sötét alapozót elküldeni? Azért riszpekt, hogy ennek ellenére is nekiálltál tesztelni. Gondolom aznap szobafogságra voltál ítélve... ;) A témához hozzászólva: jó lenne, ha létezne világos, hamvasszőke szemöldökcerka drogériás verzióban is. Én a MAC Fling-et használom, drága, de egy álom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D :D képesek, most mondd meg... kicsit furán néztem ki, szóval, jah, nem igazán tettem ki a lábamat otthonról :D
      a hamvasszőke ritkaságszámba megy sajnos :( szerintem mindegyik túl sötét vagy meleg tónusú (de nézz körül a Kryolan-ban, ha jól rémlik nekik van és olcsóbb, mint a MAC)

      Törlés
  4. Gyönyörű ez a paletta. Ha van Maybelline termékre kupon a "Glamourban", biztosan be fogom szerezni. Kíváncsi vagyok a sminkre is vele. :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.