Budget Beauty | Avon újdonságok tesztje

Ismét kaptam egy doboznyi klassz dolgot az Avon-tól tesztelésre (innen is köszönöm még egyszer a márka hipercuki PR-osának), amikkel adós vagyok már egy ideje, hiszen még augusztusban megjelentek... Tudom, gyalázat rám, de bevallom, hogy annyira fárasztó tud lenni néha a civil munkám, hogy nem sok erőm és kedvem van utána leülni ismét egy másik laptop elé, hogy posztokat írjak, ezért is ritkultak meg, elnézést kérek érte, de hát tudjátok hogy van ez, az élet néha közbeszól. Azonban most frissült erővel és jókedvvel jövök és bepótolok mindent :). 



Avon Strawberry and Guava Jelly Body Wash - 1299 Ft

Idén reneszánszukat élik a különleges textúrájú tusfürdők, elárasztottak minket a habok és most megjelentek a zselék is. Az Avon eperillatú tusolózseléje nagyon különleges és egyben kicsit bizarr termék is, mert állagra leginkább olyan, mint egy kicsit folyós kocsonya, kézzel kell kivenni belőle és szétoszlatni a bőrön, miközben végig olyan érzése van az ember lányának, mintha valami édességet kenne éppen magára (lekvárt leginkább). Mókás és formabontó az már biztos. Egyébként ugyanolyan jól habzik, mint egy normál tusfürdő, csak az illata lehetne egy kicsit intenzívebb, de ettől függetlenül nagyon megszerettem, mert egy élmény vele tusolni.





Avon Anew Clean Age-Refining Daily Scrub - 1199 Ft

Rögtön az elején le kell szögeznem, hogy a hiperérzékeny és papírvékonyságú bőrömre lehetetlen lenne még a leggyengédebb radírt is minden egyes nap használni, szóval ilyen tesztnek nem tudtam alávetni az Anew termékét (heti kettő fér bele nekem maximum). Ettől függetlenül zseniális ez a radír, wow, imádom (az Avon nagyon tud radírokat csinálni, már a Nutra Effects-ért is odáig voltam és a mai napig használom is). Nagyon finom szemcsék vannak benne, krémes, lágy és extra gyengéden hámlaszt, simán el tudom képzelni, hogy naponta is lehet használni. Ilyen jó áron vétek kihagyni, csak ajánlani tudom!




Avon Ideal Flawless CC Corrector Stick - Neutralising Green - 2299 Ft

Sajnos az érzékenysége miatt a bőröm elég gyakran hajlamos kipirosodni, pláne, ha éppen nagyon allergiás vagyok és fújkálom egész nap az orromat. Rühellem a dolgot, mert a világos bőrömön iszonyatos látszódnak a piros foltok, amiket néha elég nehéz eltüntetni. Ezért is gondoltam, hogy talán egy zöld korrektor lesz a megoldás és szerencsére jól gondoltam, mert nagy szolgálatot tesz ez a kis CC stick a rosszabb napjaimon. Alapozás előtt csak felviszem a pirosságra, kicsit elsimítom BeautyBlender-rel, rádolgozom az alapozót és pápá virító foltok. Ráadásként még a szám köré is szoktam használni, szépen ki lehet vele ütni az ajkak eredeti színét, hogy a szájceruza/rúzs még élénkebbnek és szebbnek tűnjön. Csak ne kéne faragni...




Avon Shine Burst Lip Gloss - Rose Splash - 899 Ft és Shine Burst Lipstick - Nude Shine - 1398 Ft

Mostanában rajongok a fényes, krémes rúzsokért és szájfényekért, az Avon Shine Burst termékcsaládja így természetesen rögtön be is lopta magát a szívembe, el sem tudom dönteni, hogy melyiket szeressem jobban... A szájfény gyönyörűen pigmentált, nem ragacsos, egyenletes és még apró kis csillámok is vannak benne, az egyetlen negatívum a kicsi applikátorfej, amit sajnos párszor vissza kell mártanom a tubusba, mert nem vesz fel túl sok anyagot. A rúzs krémes, fényes (itt is befigyelnek az aprócska csillámok), szépen pigmentált, hidratálja az ajkakat és imádom ezt a vékony kialakítását, sokkal könnyebb vele bánni, mint egy simával. Egyedül a tartósságát tudom felhozni, mint problémát, de egy ilyen finisű és textúrájú rúzstól nem is szabad szerintem pár óránál többet elvárni. 





Az Avon termékeit INNEN tudjátok megrendelni.

1 megjegyzés:

  1. Beautiful products. I'm your new GFC follower # 1337 ♥

    http://teresaemme.blogspot.it/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.