Glamour napok 2015 | Beauty kedvezmények

Április 9 és 11 között ismét Glamour napok lesznek, rengeteg szuper kedvezménnyel, amik közül kiválogattam nektek a legjobb beauty ajánlatokat ;).



1. Beauty.hu -50% kedvezmény NYX termékekre: nem kezdem el felsorolni, hogy miket javaslok megvételre a márka kínálatából, mert itt ülnék estig :). Szóval kiemelném a legnagyobb kedvenceimet: Soft Matte Lip Cream, Taupe Blush, Hot Sinlges szemhéjpúderek, Pore Filler, Wonder Pencil.

2. Clinique szaküzletek -20% kedvezmény: jó lehetőség végre kicsit reálisabb áron megvenni a Cheek Pop pirosítókat, de szuper választás a Beyond Perfecting alapozó is, ami egy rétegben tökéletesen fed és mégis természetes hatású és melegen ajánlom a Turnaround termékcsaládot is, ami csodásan megújítja a bőrt.

3. Colgate Max White One Optic -30% kedvezmény (Rossmann): a kedvencem, szuper mentás és a legjobb fehérítő hatású fogkrém a piacon.

4. Douglas -20% kedvezmény a megjelölt termékekre: sajnos nem lehet tudni előre, hogy mik lesznek a megjelölt termékek (szerintem nagy disznóság ez egyébként...), de szerintem az új Douglas sminkvonalra biztosan érvényes lesz. Még nem ismerem a termékeket, de a kedvezménnyel biztosan bátrabban válogatnék közülük. Mondjuk hazahoznék egy pírt és egy rúzst :).

5. Garnier -30% kedvezmény (Rossmann): MICELLÁS VÍZ! Nekem tökéletesen bevált és hihetetlenül kedvező egyébként is az ára, ráadásul legalább 4-5 hónapra elég is. Ki ne hagyjátok ;).

6. L'Oréal -30% kedvezmény (Müller), -50% kedvezmény egy sminktermékre (dm): az utóbbi időben remek termékekkel rukkolt elő a L'Oréal, még engem is teljes mértékben meggyőztek. Mindenképpen nézzétek meg Color Riche monókat, a Miss Manga spirálokat, a bronzosítókat, a Smokissime-t és a Brow Artist Plumper szemöldökformázót.

7. Max Factor -50% kedvezmény egy darab termékre (dm), -35% kedvezmény egy darab sminktermékre (Müller): Masterpiece Transform vagy Masterpiece Glamour Extensions spirál. Szerintem jelenleg ők a legjobb drogériás spirálok. Vagy csak szimplán a legjobb spirálok.

8. Maybelline -50% kedvezmény egy darab termékre (dm), -25% kedvezmény (Rossmann): rengetegen odáig vannak az új Lash Sensational spirálért, szóval ez most jó alkalom a megvételre, illetve a SuperStay Better Skin alapozót is most érdemes kipróbálni.

9. Remington, Barun, Babyliss, Rowenta szépségápolási elektronika -20% kedvezmény (Media Markt): ilyenkor a legjobb lecserélni a régi hajvasalókat, hajsütővasakat és epilátorokat. Ha választanom kéne, én a Remington Pearl vasalóra szavaznék :).

10. Nuxe -20% kedvezmény: még nem próbáltam ki a márkát, szóval ez tökéletes alkalom lesz megismerkedni vele. A Réve de Miel termékcsalád és a Huile Prodigieuse keltette fel leginkább az érdeklődésemet, de az új Créme Fraiche vonal is vásárlásra csábító.

11. Rimmel -50% kedvezmény (Rossmann): az újdonságok közül mindenképpen le kéne csapni egy Oh My Gloss spirálra és a színpompás fesztivál lakkok egyikére.

12. Scholl -25% kedvezmény (dm): az egyébként kicsit borsos árú Velvet Smooth gépet most lesz érdemes megvenni, hiszen jön nemsokára a szandál szezon.

13. Smilepoint -30% kedvezmény: a Smilepoint  egyébként sem túl drága, ráadásul nagyon hatásos is, szóval hülyeség lenne kihagyni ezt az alkalmat egy fogfehérítésre.

14. The Body Shop -20 kedvezmény egy darab termékre: kicsit csalódott vagyok, hogy csak egy termékre vonatkozik a kedvezmény, de jobb, mint a semmi azért. Én elsősorban az új Fuji Green Tea termékek közül válogatnék (mondjuk a nagy ajándékdobozt :D).

15. Uriage -20% kedvezmény: imádom az Uriage termékeket, az én érzékeny és allergiás bőrömnek életmentőek. A legjobban a Toléderm, a CU-ZN és a D.S. termékeket szeretem, ezek speciálisan irritált, kiütéses bőrre valóak.

További kedvezmények:

  • ArtDeco -20% kedvezmény - Douglas, Müller
  • Astor -50% kedvezmény - dm, Rossmann, -35% kedvezmény - Müller
  • Bioderma -20% kedvezmény - megjelölt gyógyszertárak
  • She, Alverde -50% kedvezmény - dm
  • Elséve -50% kedvezmény - dm
  • Estée Lauder -20% kedvezmény - szaküzletek
  • Eucerin -20% kedvezmény - megjelölt gyógyszertárak
  • Gliss Kur -25% kedvezmény - Rossmann
  • Il Bacio di Stile -20% kedvezmény a beauty termékekre, -10% kedvezmény a parfümökre
  • La Roche -2000 Ft kedvezmény minimum két termék vásárlása esetén - megjelölt gyógyszertárak
  • L'Occitane -20% kedvezmény
  • Manhattan -50% kedvezmény - dm
  • Olay -25% kedvezmény - Rossmann
  • Vichy -20% kedvezmény - megjelölt gyógyszertárak
  • Yves Rocher -40% kedvezmény


15 megjegyzés:

  1. Mostani Glamour-napokkor Pesten leszek OKTV döntő miatt, anyával már meg is beszéltem, hogy amíg várunk az eredményre menjünk el vásárolni =D Beauty fronton néhány Catrice újdonságot, a Maybelline új spirálját, Elseve sampont&balzsamot és a Garnier kevert bőrre való BB krémet néztem ki, illetve biztosan beugrom az Yves Rocher-be pár fürdőcuccért (tegnap mutatta az egyik barátnőm a kávés tusfürdőt, ISTENI).

    VálaszTörlés
  2. Tavaly sminkes vonalon mozogtam a Glamour-napok alkalmával, most inkább a sampon, fogkrém, micellás víz kerül előtérbe. Na, azért egy két finomság esik majd a kosárba, mint például a Lash Sensational spirál és a Lasting Finish Nude alapozó. :)

    VálaszTörlés
  3. A Beauty.hu-n szerintem elég nagy NYX-es választék van, több mint 400 termékkel. :) Azért ebből már lehet válogatni. :D

    VálaszTörlés
  4. én nem tudom milyen oldalt néztem, akkor de ott kb 30 volt XD most megnéztem még egyszer ás tényleg közel 400... javítok XD

    VálaszTörlés
  5. Először én is csak annyit láttam, aztán fogalmam sincs, hogyan, több lett! :D

    VálaszTörlés
  6. A fogkrémből, csak az opticot lehet megvenni? Mert én a másik fajtáját használom és imádom azt :)

    VálaszTörlés
  7. igen, csak erre érvényes a kupon :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, akkor figyelni fogom, mert ilyet mindenképp akarok venni :) 2db-ot is lehet egyébként vagy csak egyet? (nincs nálam, és nem emlékszem most így hírtelen :)

    VálaszTörlés
  9. többet is lehet szerencsére venni :)

    VálaszTörlés
  10. Hajjajj, mennyi mindent szeretnék, de egy bizonyos szinten muszáj vagyok korlátozni a dolgokat. :D Tavaly bementem Debrecenbe a Müller miatt, most inkább nem, de a DM-es és Rossmannos kuponokat ki szeretném használni.. A héten vettem egy Catrice szemhéjalapot, hát.... Még talán jobban csomósodik a púder vele, mint nélküle, le akarok csapni egy Manhattan-re azt soksn dicsérik. (-:

    VálaszTörlés
  11. Csajok, nem tudja valaki véletlenül, hogy Kiskegyedben/Blikk Nőkben van-e kupon, és ha igen, melyik hetiben? Mit gondoltok, kedden még tudok venni olyan magazint, amiben van?

    VálaszTörlés
  12. A Clinique kupont össze lehet vonni a 40%-os Müller kedvezménnyel 11-én. :)

    VálaszTörlés
  13. A Nyx akcio jonak tunik :) a Smilepoin kedvezmeny is erdekes nekem, de meg sajnos nem ismerek senkit, aki kiprobalta volna es lattam az eredmenyt. Orulnek, ha ismeros kiprobalna mar :)

    VálaszTörlés
  14. @Myrkky: melyiket vetted meg? csak nem az applikátorosat? azt én is nézegettem már, de ezek szerint nem érdemes megvenni?

    @Névtelen: sajnos én nem tudom, de szerintem Glamour-t még lehet kapni :)

    @Névtelen: királysááág :D

    @Mia: én ki akarom próbálni, már láttam eredményt és nagyon szuper, de persze sok mindentől függ (kávézik-e az illető, vagy dohányzik, borozik stb)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.