Bukta | Balea Med Ultra Sensitive Washgel & Spray-On Bodylotion

Nem szeretek ilyen bejegyzéseket írni, de ha valami nem jó, akkor az nem jó és arról is tájékoztatnom kell az olvasókat. Nagy lelkesedéssel jöttem ki a dm-ből ezzel a két termékkel és még nagyobb lelkesedéssel kezdtem el őket tesztelni, hogy aztán jó nagyot csalódjak mind a kettőben sajnos. Lássuk mi is a bibi velük. Nektek volt mostanában ilyen csalódásotok?

Balea Med Ultra Sensitive Washgel - 699 Ft




Gyengéd, illatanyag, szinezőanyag és tartósítószer nélküli arctisztító, amelyet kifejezetten érzékeny és irritációra hajlamos bőrre fejlesztettek ki. Álmaim lemosója??? Inkább a rémálmaimé... Szuper, hogy semmi olyan összetevője nincsen, ami irritálhatna, viszont konkrétan nem tudom vele leszedni a sminkemet. Pedig nem ez lenne a funkciója és a lényege? Sajnos a használata után a micellás vizes vattakorongon még jócskán volt kosz, ami enyhén sokkolt, mert más lemosóval ilyet még nem tapasztaltam. Szomorú vagy, nagyon szomorú.





Balea Spray-On Bodylotion - 799 Ft





Pár hónapja már kinéztem magamnak a Palmer's hasonló termékét és nagyon örültem, hogy kedvezőbb áron is ki tudtam próbálni a Balea jóvoltából. Ez a testápoló spray 10% aloe verát tartalmaz, plusz glicerint, nagyon könnyű, azonnal felszívódik, nem hagy maga után ragacsos/olajos érzetet. Hiperszuper ötlet, tök jól elszórakoztam vele két napig, fújkáltam-kentem lelkesen, tényleg bevált, jó a száraz bőrömnek, aztán egyik este egyszer csak bemondta az unalmast és azóta sem tudok belőle semmit kicsikarni. És tele van. Az ideg szétvet... Nem tudom, hogy ez most véletlen és én fogtam ki egy selejtet, vagy pedig egyszerűen mégsem olyan jó ez az innováció. Passz. Mindenesetre megpróbálom visszavinni.



15 megjegyzés:

  1. Én egy Baleás arclemosóval szívtam meg ami radirozó, és miteszerek és pattanás kialakulása ellen van. Egy hétig használtam szorgalmasan, és nem szoktam bolhából elefántot csinálni, de vállalhatatlanra pattogott a fejem. :/
    Azóta nem kísétletezgetek, maradok a megszokottnál.

    VálaszTörlés
  2. Velem is előfordult már egy olyan spray esetében amit már legalább tízszer megvettem, hogy a tizenegyedik alkalommal olyat fogtam ki amiből 2 használat után előtt kiment a hajtógáz... Biztos csak gyári hibás, ha visszaviszed tutira kicserélik. :)

    VálaszTörlés
  3. Az arctisztítóra az van írva, hogy "eltávolítja a sminkMARADVÁNYOKAT" tehát szerintem egy szóval sem ígéri, hogy leszedi a komplett sminket. :) Vagy nem? Én értelmezem rosszul? Mindenesetre az én olvasatomban az artisztító és a sminklemosó két külön dolog, nem várom el egyiktől h ugyanazt tudja, mint a másik.
    A spray testápolóval én is szemeztem, örülök h a hatása bevált, a többi szerintem annyi h hibás terméket fogtál ki :( - mindenképp vidd vissza, hátha kicserélik. :)

    VálaszTörlés
  4. nekem a Balea hamvasító samponja ill. pakolása volt bukta. nagyon kedves kis termékek, csak éppen nem hamvasítanak SEMMIT.

    VálaszTörlés
  5. @Nico: kiszámíthatatlan kinek mi válik be :( az a legrosszabb, hogy lehet hogy másnak az meg éppen maga a tökély lemosó...

    @Yndre: viszem mindenképpen :) remélem tényleg csak gyári hiba, mert egyébként szuper termék

    @SophiEl: hát németül nem tudok ennyire jól, magyarul viszont az van ráírva, hogy eltávolítja a sminket :( nálam az arctisztító az sminklemosó is kell hogy legyen egyben, ráadásul én olyat keresek mindig amivel egyből a szemsminkemet is le tudom mosni... kevés ilyen van, ami meg van azt nem lehet itthon kapni ofkorsz...

    VálaszTörlés
  6. Mindegyik termék szimpi volt, de most ezek után nem rohanok megvenni, megvárom lesz e még más vélemény róluk. :)

    VálaszTörlés
  7. a testápoló spray amúgy nem rossz, csak remélem nem túl gyakori ez a bibije :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem arc és sminklemosáshoz nagyon bevált a Garnier essentials szőlőkivonatos habzó arclemosó gélje. Szerintem egy próbát megér, ha jól emlékszem, akkor a Rossmannban 1000 ft környékén kapható :)

    VálaszTörlés
  9. az a baj, hogy szerintem az tutira nem illatanyagmentes, nekem meg csak az jó :(((

    VálaszTörlés
  10. Talán az érzékeny bőrre való rózsaszín verziója? Igaz, azt nem próbáltam, de talán egy próbát megér :)

    VálaszTörlés
  11. Nekem bevált ez az arclemosó, ennél maradok. Igaz, ami igaz, az én pofimról csak a púdert kell lemosnia.
    A spray meg tuti hibás, bár ha ez típushiba, akkor annyira nem vonzó.

    VálaszTörlés
  12. Az arclemosóhoz: magyarul tényleg az van ráírva, hogy lemossa a sminket, németül pedig az, hogy a smink _maradványát_. Nagyon nem mindegy, gratulálok a fordítónak... Ennek megfelelően nálam sem hozza le a sminket, pedig általában csak színezett hidratáló, púder, spirál van rajtam.

    VálaszTörlés
  13. hát nem mindegy.... de milyen lemosó az, ami csak a 'sminkmaradványokat' távolítja el, és mi az egyáltalán, hogy sminkmaradványok?????

    VálaszTörlés
  14. Na, ez egy nagyon jó kérdés. Én úgy értelmeztem, hogy a sminklemosás utáni maradványokat távolítja el, de milyen sminklemosó az, ami után maradványok maradnak?! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.