Oh Honey | A saját natúr kozmetikai márkám

Vasárnap startolt el a régóta dédelgetett és szerencsére megvalósult álmom, a saját kis natúr kozmetikai márkám, az Oh Honey! Ennyit tudtam fejben összekaparni... Nem tudom mit mondjak/írjak... Hihetetlen dolog, hogy a rengeteg és még annál is több munka gyümölcsét a kezemben tarthatom és megoszthatom veletek! Egy jó ideje foglalkoztatott már egy saját szépségápolási vonal ötlete, de mindig elvetettem a dolgot idő- és kedvhiányra hivatkozva. Valójában csak lusta voltam és féltem belevágni egy ilyen nagy horderejű dologba. Mert mi van ha nem jön be, ha nem fogja szeretni senki és potyára dolgoztam vele? De aztán rájöttem, hogy ha nem kockáztatok és nem vágok bele, azzal többet veszítek. Így aztán hosszas előkészület, tanulás és tervezgetés után elkészült az Oh Honey. Csupa természetes összetevőkkel dolgozok, minden isteni finom illatú, tápláló, hidratáló, gyógyító, mindent én saját kezűleg készítek a kis titkos laboromban/boszorkánykonyhámban a legnagyobb szeretettel. A tesztelést a kis család és szerény személyem végezte és nem akarom magam fényezni, de egész jó kis dolgokat sikerült csinálnom :).



A kedvencek

Egyöntetűen mindenki a masszázstömbre szavazott, amikor megkérdeztem a tesztalanyaimat, hogy mi tetszett nekik a legjobban. Van akinek az illata tetszett nagyon, van aki odáig volt a különleges formáért (mi az a masszázstömb??? jaaaa, hát ez tök jóóó :D), van aki a bőrápoló tulajdonságaiért rajong. Az én személyes kedvencem a karácsonyi süti illatú Christmas Pudding darab, aminek a formája is egy kis ünnepi édességét idézi.



A másik favorit az ajakbalzsam lett, ez nekem is a szívem csücske, hiszen multifunkcionális kis termék, nem csak az ajkakat lehet vele ápolni, hanem bármilyen extra száraz bőrfelületet.



A harmadik kedvencet én választottam, nekem ez a no1. Az argán olajos csokis-narancsos illatú kézbalzsam megváltoztatta az életemet, vagyis a kezemet, tényleg imádom, nagyon szépen helyrehozta a bőrömet és ha nem kenem egy ideig, akkor is ápolt és hidratált. 



Az Oh Honey termékeket itt tudjátok megnézni: ohhoneynaturalcosmetics.blogspot.com, ha pedig megtetszik valami, vagy esetleg van egyedi kérésetek, akkor ezen az e-mail címen tudtok rendelni: ohhoneynatural@gmail.com. Remélem, hogy Ti legalább annyira fogjátok szeretni az Oh Honey-t, mint amennyire én!


32 megjegyzés:

  1. Hű, ez fantasztikus, gratulálok! Jól is hangzanak ezek a kis csodák. :) Viszont a megadott linken nekem nem jön be semmi. :(

    VálaszTörlés
  2. megjavítottam :D elnézést...

    VálaszTörlés
  3. A blog nem található

    Sajnáljuk, a keresett blog nem létezik. Viszont ez a név ( ohhoneynaturals ) szabadon regisztrálható!


    :(

    VálaszTörlés
  4. na, szórakozik itt velem a blogger :D most már tutira jó ;)

    VálaszTörlés
  5. Még mindig nem jön be a linken semmi :(

    VálaszTörlés
  6. Szia! Ez jó, hogy az álmod valóra vált. De azért remélem az ANTSZ is engedélyezte a termékeidet (orvosi vizsgálatra kell menned, hogy egészséges vagy és megnézik hol alkotod a termékeidet milyen körülmények között), mert amúgy nem adhatod el őket csak úgy. Csak egy jó tanács, ha ez még hiányzik... .

    VálaszTörlés
  7. nekem már működik, elvisz az oldalra... nem értem

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok! Nekem nagyon tetszik a név! <3 A csomagolás is gusztusos :) Sok sikert kívánok a jövőben! :)

    VálaszTörlés
  10. Na...megszereltem a bloggert!
    Gratulálok hozzá, és sok sikert! :D
    Nagyon jól néznek ki egyébként! :)

    VálaszTörlés
  11. nagyon köszönöm mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  12. hát gratula, nagy drukkok, a kézbalzsamot már ki is néztem magamnak :-)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon ügyes vagy, hogy mertél lépni, én egy ideje toporgok egy helyben, de lehet adtál egy kis löketet :)
    Gratulálok!!
    Orsi

    VálaszTörlés
  14. - What if I fall?
    - What if you fly? :)
    Hatalmas gratula Neked, valóban ha nem próbálod meg, nem tudod meg, mennyire rákapnak az Oh Honey-ra, jajj de nagyon ügyi vagy! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  15. Ó, dejó! Én már találtam is olyan terméket, ami pont kell az arcoskámnak :)
    Örülök, hogy belevágtál, ez szerintem többünket is motivál a saját dolgainkkal kapcsolatban!

    VálaszTörlés
  16. Erre a kommentre miért nem válaszoltál?
    Szia! Ez jó, hogy az álmod valóra vált. De azért remélem az ANTSZ is engedélyezte a termékeidet (orvosi vizsgálatra kell menned, hogy egészséges vagy és megnézik hol alkotod a termékeidet milyen körülmények között), mert amúgy nem adhatod el őket csak úgy. Csak egy jó tanács, ha ez még hiányzik... .

    Erre én is kíváncsi lennék, szerintem ez fontos, nincs ebben semmi negatív! :)

    VálaszTörlés
  17. Ne haragudj, de nem figyeltem a kommentet, kicsit már fáradt voltam, meg a blogger is rosszalkodott. Természetesen tisztában vagyok az elöírásokkal és a követelményekkel, ezek tudta nélkül nem vágtam volna bele.

    VálaszTörlés
  18. nem figyelted? Mindenre válaszoltál csak arra nem..

    VálaszTörlés
  19. Ha megnézed, akkor láthatod, hogy nem válaszoltam minden kommentre, és mivel este nem müködött a link rendesen csak arra koncentráltam. :)

    VálaszTörlés
  20. Gratulálok, hogy sikerült létrehoznod ezt a komoly dolgot :) Nagyon szimpatikusak a termékeid :) Tetszik, hogy kézzel készíted őket, és hogy az összetevőkre is odafigyelsz ( rá vagyok kattanva a natúrkozmetikumokra :D ) . Azt hiszem le is adok egy rendelést! :))

    VálaszTörlés
  21. Gratulálok! Én máris beleszerettem *.*

    VálaszTörlés
  22. Gratulálok, a rosszindulatú kommentekkel meg ne törődj! :)

    VálaszTörlés
  23. Mi volt ebben rosszindulatú Nita? Egy egyszerű kérdés volt, normálisan megfogalmazva. Igen is rendkívül fontos, hogy amit magunkra kenünk biztonságos legyen, ezért szerintem érthető, ha a potenciális vásárlók erről is érdeklődnek. Nem értem, de tényleg....

    VálaszTörlés
  24. Tényleg jogos volt a kérdés, ez nem vitás, természetes, hogy efelöl érdeklödnek :)

    VálaszTörlés
  25. Gratulálok, nagyon örülök! :))) :*

    VálaszTörlés
  26. Gratula ehhez a hatalmas előrelépéshez és az álmod megvalósulásához! :) Egyszer én is kipróbálok valamit innen, az tuti ^^

    VálaszTörlés
  27. Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :) nagyon jól esnek, igazán :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.