Yankee Candle Mánia | Tèli újdonságok

Igyekszek most elmondani utoljára (persze amúgy nem), hogy nekem az illatok terén abszolút a téli aromák a kedvenceim, legyen szó akár egy fűszeres, akár egy fenyős kompozícióról. Érthető tehát, hogy óriási lelkesedéssel várom a Yankee Candle új felhozatalát. Kisebb kutatómunkával sikerült is kiderítenem, hogy mely illatokat hozzák majd be az európai piacra, vagyis nagy valószínűség szerint hozzánk is. Várhatóan már jövőhéten hétvége felé meg is jelennek az üzletekben és webshopokban az újdonságok, szóval nem kell túl sokat várni rájuk (legalábbis az Árkádban ezt mondta nekem ma az eladólány :)).




Angel's Wings: micsoda név *-*! Már ez alapján is imádom. A leírása szerint cukor, finom virágszirmok és vanília kombinációja alkotja ezt az édes, mennyei illatot.



Candy Cane Lane: ezért imádkoztam, hogy ez az illat bekerüljön hozzánk is. Imádok mindent, ami Candy Cane, fantasztikus lehet ez a fini borsmenta és vanília kombó is. Alig várom, hogy kipróbálhassam, szerintem ez lesz idén a kedvenc karácsonyi gyertyám/tartom.



Christmas Garland: őt is imádni fogom :). Fenyő és vörös áfonya. Nagyon izgalmas ès érdekes párosításnak ígérkezik, tökéletes lesz meggyújtani belőle egyet a karácsonyi vacsoránál.



Icicles: jeges téli erdő illatnak ígeri a Yankee, fenyő és fahéj keveredik benne. Rohadtul unom ezt írni, ti meg biztos rohadtul unjátok olvasni, de ezt is imádni fogom. A madárka pedig übercuki rajta :).




Nektek melyik tetszik a legjobban???

15 megjegyzés:

  1. Úristen, most elvesztem!!! Ezek csodás téli illatok lesznek, alig várom, hogy lecsapjak rájuk! Érdekes módon egyedül az Angel's Wings nem fogott meg annyira, na de a többi, úristen! Főleg a christmas garland-ra leszek kíváncsi, mert a fenyő és az áfonya illat együtt tuti hogy fantasztikus lesz :)

    VálaszTörlés
  2. én is nagyon kíváncsi vagyok rá, remélem fincsike lesz :)

    VálaszTörlés
  3. Az Angel Wings-re és az Icicles-re vagyok a legkíváncsibb,mert nem tudom elképzelni,hogy milyenek lehetnek! :"D
    Amúgy pont tegnap voltam a Dohány utcai Yankeesnél őszi tartokért. :)

    VálaszTörlés
  4. Óóó, az Angel's Wings nagyon szimpatikus! :)

    VálaszTörlés
  5. Én már mindet nagyon várom :D

    VálaszTörlés
  6. Atya ég :D KELL mind, lehet ezeknek egyáltalán ellenállni? :D

    VálaszTörlés
  7. Istenem, már megint tartokra fogom elkölteni minden pénzemet...köszi Yankee Candle, tényleg! :D

    VálaszTörlés
  8. @Dóri: gondolom alig tudtál elszabadulni ;)

    @Arabella: már csak a neve miatt is az ;)

    VálaszTörlés
  9. @Rami: nem vagy egyedül :)

    @Zitu: neeeeeem!!!! szerintem ez vmi összeesküvős dolog lesz, direkt addiktívre csinálják XD

    VálaszTörlés
  10. @Moon Angel: XD

    @kamiii: felháborító, hogy így kilopják a pénzt a pénztárcánkból.... XD

    VálaszTörlés
  11. húha, én még nem próbáltam ezeket a gyertyákat, de nagyon izgatják a fantáziámat. azt esetleg megtudná mondani valamelyikőtök, hogy a képeken az első verzió az micsoda? :D úgy értem, hogy az olyan, mint egy mécses? :)

    VálaszTörlés
  12. Nekem leírás alapján csak az angyal szárnyas kell majd, meg talán az uccsó....de azt is még majd meglátom....kifejezetten nem szeretem a fűszeres illatokat, a fahéjtól fáj a fejem....névtelen: tart, illatos viasz, amit illóolaj párologtatóban (szerűben) kell melegíteni alulról mécsessel, azért jó, mert elég olcsó, plusz nagyon klasszul lehet az illatokat keverni :-)

    VálaszTörlés
  13. @Névtelen: bettynova tökéletesen összefoglalta a lényeget :)

    @Bettynova: köszönöm a választ :)

    VálaszTörlés
  14. Angel wings és a Icicles amit megrendeltem.
    kíváncsi vagyok milyenek,ez lesz az első randim ezekkel a tart-okkal :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.