Újdonság | MAC Rocky Horror Picture Show Collection

8:43 du.
I'm a sweet transvestite.... Ó, hogy én mennyire imádom ezt az agyament glitterparádét :). A Rocky Horror Picture Show ugyan nem egy kifejezetten közönségbarát alkotás, inkább egy rétegfilm, de mégis kultikus státuszba emelkedett, köszönhetően az ütős zenének és persze dr. Frank-n-furter karakterének, akinek sminkje is ikonikussá vált és sokan igyekeznek a mai napig lekopizni. Ezek után nyilván nem csoda, hogy e remekmű majdnem negyvenedik (OMG) szülinapja alkalmából a MAC egy egész kollekcióval örvendezteti meg a rajongókat. A rúzsok természetesen vörösek, mi mások lennének, a szemek pedig feltűnőek és sötétek, pluszban rengeteg a glitter és a ragyogás (azok a pigmentek-glitterek és körömlakkok...). De nekem a legjobban a Sculpting Duo kompakt tetszik, régi vágyam egy ilyesmit ilyen formában beszerezni, nagyon remélem, hogy lesz rá lehetőségem és behozzák kis hazánkba is a termékeket. A nemzetközi megjelenés októberre várható egyébként. Nektek hogy tetszik a kollekció???



Riff-Raff Eyeshadow Palette (Graphic Style, Oh, Rocky!!!, Carbon Black, Heavy, Black and Pendulous, Blackberry, Crystal)

Glitter - Gold

Glitter - 3D Black & Pigment - It's Not Easy Having A Good Time

Lashes - Lash 7

Sculpt And Shape Powder - Bone Beige/Emphasize

Powder Blush

Powder Blush - Crazed Imagination

Prep+Prime Set Powder

Lipstick - Strange Journey, Oblivion, Sin, Frank-N-Furter

Nail Laquer - Bad Fairy & Formidable

10 megjegyzés:

  1. azok a rúzsok... te jó ég. botrányosan jók..

    VálaszTörlés
  2. Ahhw, végre valami izgalom :p a kollekció nem teljesen az én ízlésem, de basszus a két körömlakk KELL!!! Meg taílán a Sculpt And Shape Powder duócska is. Ezer éve láttam a filmet, de a RHPS Glee részt ezerszer megnéztem, olyan szuperül dolgozták át a számokat. Te láttad azt a részt?

    VálaszTörlés
  3. Ajajj, pénztárca veszély... rúzsokból a legsötétebb árnyalat kivételével mind jöhet, meg a pirosító is, na meg a Formidable lakk. Jöjjön csak hozzánk is. *-*
    Lolita

    VálaszTörlés
  4. @Kata: azok :D

    @Netti: naná, hogy láttam :D jó volt, bár azért nyilván az eredeti sokkal jobb :)

    @Lolita: nagyon remélem én is, hogy jön :)

    VálaszTörlés
  5. Jézusom a körömlakkok....a baj az hogy egy MAc lakkot próbáltam, ami botrányos volt, de evvel a rózsaszínnel lehet teszek egy próbát....annyira gyönyörű.

    VálaszTörlés
  6. Ha jól tudom legalább az egyik körömlakk állandó, de lehet, hogy mind a kettő ;)

    VálaszTörlés
  7. Totálbrutál! :D Főleg a lakkok és az arany pigment. :P

    VálaszTörlés
  8. Bad fairy... enyém leszel :)))

    VálaszTörlés
  9. Meddig lesz elérhető ez a kollekció?

    VálaszTörlés
  10. Szerintem amíg a készlet tart :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.