TESZT | Essence Hello Autumn Eyebrow Set - Leaves Are The New Beef

Szerencsére már nagyon sok helyen kint van az Essence első őszi trendkiadása, a Hello Autumn, ami meglehetősen szuperül sikerült, igazán szép és jól kihasználható termékeket álmodtak meg a márkánál a display-re. Viszik is őket, mint a cukrot, de nyugi, eddig akárhol találkoztam vele, mindenhol volt még szinte mindenből :). Én nagyon kis szolid voltam és csak az egyik szemöldök formázó szettet vettem meg, mert ugyan megvan a How To Make Brows Wow palettám, de az olyan nagy, abszolút nem ideális utazáshoz, így mindenképpen kellett valami kompakt verzió is.




A csomagolás egyszerű, lényegretörő és aranyos, cuki picike, mindenhol elfér és a levélmotívumért egyenesen odáig vagyok. Az átlátszó műanyag kompakt elég masszív, nagyon jól záródik és a hátoldalán minden információ megtalálható. Érdekes, hogy szinte ugyanannyi dolog van benne, mint a boxban, ami kb 10szer akkora... Persze az sem rossz, csak most már látom, hogy nem is olyan jó...



Az általam választott darab a sötétebb színeket tartalmazza, a neve Leaves Are The New Beef és egy középbarnát valamint egy taupe barnát, pluszban pedig egy nude rózsaszín highlighter árnyalatot és ferde ecsetkét is tartalmaz. Mind a három kellemes textúrájú, minimálisan porzanak és megfelelő a pigmentáltságuk is, de a sötétebbik barna kiemelkedik a társai közül, egyszerűen fantörpikusan gyönyörűre meg tudom vele csinálni a szemöldökömet. Az meg már ugye csak hab a tortán, hogy szemhéjpúder palettaként is ugyanolyan bátran lehet használni a kis szettünket, nagyszerűen el lehet vele készíteni egy rohanós, natúr füstös sminket. Igazi kincs a Hello Autumn Eyebrow Set, a legjobban sikerült darab a kollekcióból (igen, jobb, mint a szemhéjpúder paletta:)) szerintem semmiképpen ne hagyjátok ki, pláne ennyi pénzért!




Essence Hello Autumn Eyebrow Set - Walk In The Park
Elérhetőség: Rossmann, Müller
Ár: 949 Ft

3 megjegyzés:

  1. Én is ezt vettem meg, sajnos ahol néztem, ott már nagyon le volt fosztva, így a leveles púder és a két lakk, amit kinéztem még mindig csak kívánságlistás darabok. :D
    Nekem csak egy bajom van vele, hogy a highlight miért nem matt? :D Amúgy én teljesen abban voltam, hogy a világos szín egy wax. :D A boltban esett csak le, hogy highlight.

    VálaszTörlés
  2. annyira nem vészesen fényes, szerintem pont jó :) mondjuk lehetett volna inkább wax amúgy :D

    VálaszTörlés
  3. Az a jobbik eset. Nálunk nem is voltak kirakva. Semmi autumn collection. :( Pedig úgy vágytam rá. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.