NOTD | piCture pOlish - Imperial

Aki követője és olvasója a blognak, az már tudhatja, hogy amióta csak tudok a piCture pOlish lakkok létezéséről, azóta a vágyálomom az Imperial árnyalatuk. Egyszerűen első látásra megbabonázott ez a különleges, szinte neonos püspöklila amiben arany glitterek úszkálnak. Hihetetlenül egyedi kompozíció, még soha nem láttam hasonlót és ugyan a lila nem a kedvenc színem, de tudtam, hogy ezt a darabot meg kell szereznem.




Persze hiába kerestem tavasszal a pp lakkok megjelenésekor a NailLand pultjánál, legnagyobb csalódásomra nem találtam. És nem is tudta senki, hogy kapható lesz-e egyáltalán. Én azért reménykedtem és vártam. Nem hiába, ugyanis a múlt héten a készletfrissítés alkalmával bekerült végre az Imperial is a kínálatban. Rohantam is, mint egy bolond munka után az Árkádba, hogy végre a kezembe vehessem ezt a gyönyörűséget.




Természetesen a minőségére most sem lehet panasz, tökéletesen terül, két vékonyabb rétegben fed, kicsit lassabban szárad és elég tartós is (a bal kezemen). De a legjobb az benne, hogy a csillámok ellenére is könnyű lemosni. De persze a lényeg ezúttal is a szín. Ami, mint mindig, ha pp lakkról van szó, egyszerűen zseniális. A neon lila alapban elszórtan, nem túlzásba vitten találhatóak a fényes arany glitterek és ez már eleve zseniálisan néz ki, de pluszban még nagyon-nagyon apró, fényes, kékes pigmentek is úszkálnak a lakkban. 



Érdekes módon kicsit mattra szárad, szép így is, de fedőlakkal a legbrutálisabb :). A végeredményről pedig lehetetlenség elszakítani a tekintetet. Az ötletgazda egyébként a The Swatchaholic blog szerzője volt, aki rendszeresen részt vesz a márka kollaborációiban. A pp pedig ismét bebizonyította, hogy verhetetlen, ha különleges lakkokról van szó.





piCture pOlish - Imperial
Elérhetőség: NailLand Árkád, NailLand webshop
Mennyiség: 11ml
Ár: 3690 Ft

4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.