TESZT | Makeup Revolution Kajal

Egy újabb Makeup Revolution termék van ma a porondon a kis csomagból, amit tesztelésre kaptam. Nem vagyok túl nagy rajongója az ilyen 'szemceruza' jellegű dolgoknak, nagyon ritkán használok ilyesmit, maximum egy erős füstös sminkhez veszem elő őket, amikor fekete alapra van szükségem és ennyi. Ráadásul ilyen érdekes kialakítású darabhoz még nem is volt szerencsém, így kisebb fenntartásokkal vettem a kezembe...




A csomagolás egyszerű, fényes fekete műanyag arany feliratokkal és egy kis szaténszalaggal díszítve. A termék egy fóliával van egyébként lezárva, hogy az üzletekben ez védje a kíváncsiskodó kezektől. A kupakja jól záródik, a 'ceruzát' pedig teljesen vissza lehet tekerni. Tetszetős, de semmi extra és izgalmas nincsen benne, persze nyilván egy budget márkától nem is várunk sokkal többet, jól van ez így.



Maga a termék meglepően jó és meglepően sokszor vettem elő amióta megkaptam. Kezdem a negatívummal, ami annyira nem is negatívum, ha jobban belegondolok. Szemceruzaként, precíz és vékony vonalak meghúzásához egyszerűen nem lehet használni a kialakításnak köszönhetően, de lehet, hogy ennek a terméknek nem is ez a célja, szóval annyira nem nagy probléma, hiszen másra viszont tökéletesen jó :). 



Mivel nagyon krémes és puha textúrájú, ezért nagyon könnyen satírozható, akár ecsettel, akár ujjal is, így nagyon jó alapot biztosít egy füstös szem elkészítéséhez. Önmagában is megállja a helyét, ha erre a célra használjuk, hiszen miután 'megszárad' nem mozdul el a helyéről, de nagyon jól rá lehet dolgozni bármilyen szemfestéket is, mindegyiket szépen elmélyíti és tökéletes alapot biztosít nekik. Nekem konkrétan 15-16 órán keresztül bírta a szemhéjamon mindenféle fakulás és elmozdulás nélkül. Szóval, ha egy olcsó és kiváló, jól satírozható 'szemceruzát'/füstös sminkalapot kerestek, akkor ne tovább!

Alap: Makeup Revolution Kajal; szemhéjpúder: MAC Silver Sun


Makeup Revoution Kajal
Elérhetőség: Pink Panda Webshop (KATT)
Ár: 990 Ft

5 megjegyzés:

  1. Szeretem nagyon az ilyen ceruzákat, ha az ember ráérez, egészen vékony vonalat is lehet velük húzni, tapasztalat :) én Yves Rocher-t használok, ami jobban elkeskenyedik, de nem a hegyét szoktam használni, hanem az élét. Így tök jól megtartja a formáját később is. Örülök ennek a tesztnek, szerintem ki fogom próbálni :)

    VálaszTörlés
  2. nekem ez nagyon duci végű ahhoz hogy szép, igazán vékony vonalat lehessen vele húzni, de nem is baj, sokkal jobb alapnak, mint ceruzának :) és örülök, hogy örülsz :)

    VálaszTörlés
  3. Azta, nagyon jól áll rajtad ez a sötét szín :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.