OPI x Gwen Stefani Push and Shove & Over & Over A-Gwen

Amikor először megláttam az OPI Gwen Stefani-val közösen megálmodott kollekcióját rögtön tudtam, hogy az ezüst fólia hatású Push And Shove-t muszáj megvennem, mert nagyon különlegesnek és szépnek tűnt, aztán végül mellécsapódott a virtuális kosaramba a piros Over & Over A-Gwen is, mert annyira megtetszett a swatchok alapján. Nagy reményeket fűztem mind a kettőhöz, lássuk, hogy beváltották-e őket.




Kezdjük a Push and Shove-val. Mivel egy speciális fóliahatású lakkról van szó, amilyen eddig nem volt az OPI kínálatában. Nyilván ezt kihasználva csináltak is hozzá egy speciális Lay Down That Base elnevezésű alaplakkot és nyilván csak ezzel működik. Szerencsére egybe vannak csomagolva, igaz az alap csak mini méretű, de azért így is rendes volt a márkától, hogy nem húztak le külön minket ezzel. 



Régen volt már OPI lakkom, nem emlékeztem rá, hogy ennyire isteni jó az ecsetük és a textúrájuk. Nagyon egyszerűen és gyorsan lehet a Push and Shove-val dolgozni, két réteg elég belőle és hipergyorsan meg is szárad. A végeredmény pedig szerintem egyszerűen káprázatos, annyira modern és mégis retrósan futurisztikus, már ha ilyen létezik egyáltalán (nekem a 60as évekbeli ezüst sci-fi cuccok jutnak róla eszembe, csak azért). Sajnos a felület nem lesz teljesen sima, hiszen az ilyen hatású lakkok minden kis hibát kihangsúlyoznak a körömfelületen, de még így is nagyon dögös felkenve. A tartóssága pedig ahhoz képest, hogy nem ígérte az OPI túl hosszúra nálam elég jól teljesít, kicsit koptak meg csak két nap alatt. Nem mondom azt hogy kihagyhatatlan vétel, de gyűjtőknek és a különlegességre vágyóknak biztos a kedvence lesz.




Az Over & Over A-Gwen talán még a Push and Shove-nál is különlegesebbé tette a csomagolása, pedig csak egy 'egyszerű' vörös lakkról van szó. A kis üvegcsénk ugyanis egy szépséges és egészen nagy dobozban érkezik Gwen Stefani képével és aláírásával, valamint a speciális kis extrákkal, a Swarovski díszítőelemekkel (a lakk ára ettől függetlenül nem magasabb, mint a többié).





A lakk színe egyébként csodálatos, igazi vörös, tipikusan olyan árnyalat, ami akár unalmasnak és egyszerűnek tűnhet, de egyáltalán nem az, és csak nézegeti az ember, hogy hogy a fenébe lehet valami ennyire tökéletesen kikeverve. Imádom. Az ecset nyilván itt is nagyszerű, akárcsak a textúra, azt viszont nem tudom megbocsájtani, hogy egy napot sem bírt ki a körmömön még fedőlakkal sem. De mérges lennék, ha szerettem volna bele... 





A kis díszek nagyon ötletesek, örülök, hogy a megszokott strasszokat pakolták be a lakk mellé, hanem Gwen Stefani stílusához méltóan kicsit vadabb, edgy darabok kerültek a szettbe. Ragasztóval lehet őket feltenni, ezt is mellékeltek, ami szerintem egyébként sima pillanatragasztó, mivel szépen össze is ragasztottam két ujjamat vele (komolyan annyira béna vagyok, hogy arról már könyvet lehetne írni). Szintén nem tartom kötelezőnek, csak a gyűjtők számára, vagy annak aki tökéletes vörös lakkra vágyik. Mind a két darab 7 fontba került és a Nail Polish Direct oldalról rendeltem őket.


7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a szín, nagyon dögös!

    VálaszTörlés
  2. Úristen, de szépek! Kár, hogy a vörös nem tartós.

    VálaszTörlés
  3. Szép színek, nem vagyok ezüstös, de ennek az ezüst színű lakknak nagyon tetszik a színe :)

    VálaszTörlés
  4. Óóó, pedig az én fogam is a vörösre fájt. Nem lehet, hogy.. Hogy csak rossz napja volt, és ezért pattogott le másnap? :D

    VálaszTörlés
  5. lehet, majd legközelebb kiderül :D

    VálaszTörlés
  6. Épp ma került fel annak a webshopnak a kínálatába, ahonnan rendelni szoktam (mivel egy teljes lakk 2200 ft szokott lenni, a mini szettek 3800 körül), és persze ríttig a pirosnak 4ezer az ára... :( Akkor már inkább rendelek a sok piros közül egy szintén tetsző árnyalatot majd fele ennyiért.
    A liquid sand finissel kapcsolatban csak a Mariah Carey kollekció kapcsán volt dolgod? :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.