The Body Shop Eye Palette in Smoky Moonstone - teszt/swatches

Ahogy tegnap ígértem, itt is a teszt erről a limitált kiadású The Body Shop palettáról, ami az ünnepi sminkkollekció része. Még lehet kapni az üzletekben, ráadásul most úgymond kedvezményesen, hiszen 2-őt vesz, 3-at visz akció van életben, amíg a készlet tart (minden karácsonyi termékre, a legtöbb testvajra, radírra és szépítő olajra vonatkozik). A test és arcápolási termékek után, amik nagyon jól teljesítenek folyamatosan nálam, nagyon kíváncsi voltam a márka sminkjeire is. Lássuk, hogyan szerepelt!





Először pár szó a csomagolásról. A paletta egy elég nagy papírdobozban érkezik, azért, mert a kis mellékelt ecsetek külön vannak csomagolva, konkrétan egy kis ablakocskán keresztül látni is lehet őket. A dobozon sok-sok infó van, plusz 'használati utasítás' is. Maga a paletta egy fényes fekete műanyag kompakt, arany TBS logóval és a hátoldalán megint rengeteg információ található. Sajnos eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, de ettől függetlenül szép és elegáns, még ha kicsit furán nagy is a mérete. Nekem sokkal jobban tetszik ez a verzió, mint a régebbi cube-os. Belül nagy tükör is van, és ide lehet bepakolni a két kis ecsetet is. Ezek egyébként az átlagnál sokkal jobb minőségűek, de én ettől függetlenül is feleslegesnek tartok minden, a palettákhoz mellékelt applikátort és ecsetet. szinte soha nem használom őket.





A két elérhető verzió közül én a Moonstone kombinációt választottam, hozzám ezek a színek sokkal közelebb állnak. A négy szemhéjpúder mindegyike fényes, metálos-csillogós finisű, de a textúrák változatosabbak. Az első árnyalat egy világos, enyhén aranyfényű csillámos fehér, ami érdekes módon picit 'ragacsos' textúrájú, de ez abszolút nem zavaró, könnyű vele dolgozni. A második szintén egy picit ilyen 'ragacsos' tapintású, ez egy metálfényű arany homokszín, nagyon szép darab, nekem ez a kedvencem a négy közül. A harmadik egy nagyon puha-porzós textúrájú metálfényű bronzos sötétbarna, míg a negyedik egy szintén puha-porzós szaténosabb sötétbarna. A színek nagyon szépen harmonizálnak egymással, egy finomabb és egy füstösebb-erősebb sminket is el lehet a segítségükkel készíteni. A pigmentáció bázis nélkül is elég jó, bázissal egyenesen kiváló, a leggyengébb az első világos szín egyébként. A két sötét árnyalat sajnos porzik, ezekkel vigyázni kell. A tartósságuk kiváló, szuperül bírják az egész napot kiképzést, nem halványodnak és a fényük sem kopik meg. A paletta ára 5390 Ft és én azon a véleményen vagyok, hogy ez egy nem rossz ár egy ilyen jó minőségű termékért, viszont a színek ugyan nagyon szépek, de nem annyira különlegesek. 






Unikornismérő: szép csomagolás, szép belső, mellé nagyszerű minőség, csak mondjuk a porzás ne lenne. Azt, hogy ennyi pénzt megéri-e, egyszerűen nem tudom eldönteni. Bár, ha azt vesszük, hogy van 10ezer feletti palettám is, ami gyengébben muzsikál... akkor lazán megéri. Négy és fél unikornist adnék neki, de nem felezünk unikornisokat, mert az milyen már. Szóval négy nagyon erős/nagy unikornis. Várom a tavaszi palettákat!



U.I.: a palettát a The Body Shop-tól kaptam, azonban ez a tény egyáltalán nem befolyásolta a véleményemet.

4 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.