Eylure pillák

12:51 de.
Pedig megfogadtam, hogy én nem veszek ilyen drágáért pillát, mert majd valahol külföldön, ott feleannyi meg minden... Erre persze, hogy nem bírtam ki! Kicsit húztam a szám a végösszeg láttán, de amikor kibontottam a kis szépségeket, akkor egyből tudtam, hogy megérte őket megvenni. Már elég sok Eylure műszempillám van, jól ismerjük egymást és nagyon jóban is vagyunk. Finom, puha szálakból van felépítve mindegyik, tartósak, rugalmasak. Rengeteg féle van ráadásul, a nagyon természetestől, a brutálisan drámaiig, mindent megtalálunk a repertoárban és szerencsére a legtöbbet lehet is kapni a Claire's-ben. Nekem a kedvenceim a dupla soros verziók, amiknek kicsit vastagabb a nem is tudom hogy hívják... felhelyező száluk? Legyen ez :D. Szóval kicsit vastagabb és emiatt nagyon könnyű őket felragasztani. Természetesen az egyik választottam egy ilyen típus lett, a másik pedig a vadiúj Katy Perry Color Pop kollekcióból való. Ez nekem egy picit visszafogottabbnak tűnt, de adtam neki egy esélyt és nagyon jól tettem, mert feltéve mesésen néz ki, teljesen beleszerettem. Ezekből a kis színeskékből négy változat van a kollekcióban egyébként. Az Eylure szinte minden pillájához mellékel ragasztót is, ami teljesen olyan szerintem, mint a Duo, vagyis csúcs-szuper, gyorsan szárad átlátszóra, vízálló és könnyű eltávolítani. Szóval csajok, ha jó minőségű műpillákat szeretnétek, akkor irány a legközelebbi Claire's! (Ja, darabja 2300-2800 között van :D.)









Nagyon klasszak...

4 megjegyzés:

  1. igazi szőrből vanak? a tincses Katy Perry-s az csak egy méret, vagy s+m+l? Ahhoz is van ragacs? A ragacs csőrös vagy spatulás? Huh bocsi kicsit sok lett a kérdésből :))))

    VálaszTörlés
  2. szerintem nem igazi, de nagyon finom és puha, nem zavaróan műanyag :D a tincses szerintem egy méret, de azt nem tudom mekkora, m-esre tippelek és szerintem ahhoz is van ragacs, ami ilyen kis ecsetkés, nagyon könnyű vele felvinni a ragasztót :D

    VálaszTörlés
  3. Pont ma voltam én is műszempillát nézegetni a Claire's-be, de valahogy mindegyik olyan drámainak tűnt. Vagy csak én nem értek hozzájuk. :D Az első amit vettél, az milyen hatást kelt ? Vagy esetleg tudnál ajánlani olyat, ami dúsítja, hosszabbítja a pillákat, de mégis megtartja a természetes hatását ? Egyébként a Katy Perrys nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  4. vannak ilyen nagyon egyszerűek is, amik nem dupla sorosak, azok természetesebbek :D a 208-as nagyon durva és látványos, nem egy hétköznapi darab, de mondjuk a 116-os vagy a 060-as természetesebbnek tűnik

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.