Vajon megéri??? - Kínai luxussminkek (Palace Identity teszt)

1 éve, amikor először rendeltem a Kaleidos-tól és csupa pozitív tapasztalatom volt a termékekkel eléggé megenyhültem a kínai gyártású és közvetlenül onnan is érkező sminkek iránt. Ez volt az első alkalom, hogy az országból bármilyen kozmetikumot rendeltem és ugyan nem 1 hét alatt érkezett meg, de minden zökkenőmentesen zajlott, nem kellett vámot fizetni és a minőség is első osztályúnak bizonyult minden szempontból. Így kicsit bátrabban vetettem bele magam a mostanában rettentően menő kínai luxus kinézetű sminkek világába. Először a Florasis-ra lettem figyelmes, de ők akkor még nem szállítottak Magyarországra (most már igen, 4 dollárért, de 40 dollár feletti rendelésnél ingyenes), így a Palace Identity márkánál kötöttem ki. 






Kerestem a választ arra, hogy mi az oka annak, hogy ilyen hirtelen előbukkantak és le is tarolták az Instagram-ot ezek a márkák, de semmi konkrétum. Nem tudok másra gondolni, csak a sok hirdetésre és persze a meseszép termékekre. A Florasis és a Palace Identity külön kiemelkedik azzal, hogy a kínai mitológiát és kultúrát vették alapul a design megalkotásánál és ezzel még inkább magukra vonják a figyelmet. Sokan elfelejtik vagy nem is tudják (vagy nem is akarják tudni) manapság a politikai ellentétek és a földrajzi távolságok miatt, hogy Kína egy álomszép és kultúrában nagyon gazdag hely, a találmányaikról nem is beszélve. Ugyan én sem ismerem (sajnos) túl jól a történelmet és a mitológiai (sárkányok, a kedvenceim!) alakokat, de lenyűgöznek bárhol és bármikor is bukkanjanak fel. Így nyilván könnyű volt elcsábulnom pár termékre. A rendelés nagyon egyszerű, a webshop könnyen kezelhető, a vevőszolgálat pedig első osztályú, ugyanis én hülye rossz verziót rendeltem a palettából, de kicserélték arra, amit szerettem volna 1 napon belül. A szállítás is rövidebb volt, mint amire számítottam, van követés és kb. 2,5 hét alatt itt volt a csomagom, vám nélkül, ráadásul a DPD hozta. Minden sértetlenül érkezett meg és sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.






Nem nagyon kerestem videókat és teszteket előzetes a termékekről, ráadásul a paletta pont akkor jelent meg, amikor rendeltem, így igazából nem tudtam, hogy mire számítsak, milyen a külső csomagolás, milyen a minőség, a textúrák, tényleg luxus érzetűek-e. Minden meglepetés volt és alaposan meg is leptek! Indulhat a buli?







Blossom Blush – H01 Orchid ($32)






Nehezen sikerült kiválasztanom, hogy mit rendeljek az arcra való termékek közül, hiszen mindegyik gyönyörű és egyikre sincs szükségem :D. Végül a Blossom Blush lett a nyerő, ennek a típusnak a színei állnak a legközelebb hozzám. A dobozkája csupa jót ígért, szép matt vörös, arany logó és motívumok, szuper volt kézbe venni, már csak a súlya miatt is, hiszen meglepően nehéz volt. Belül a pirosító egy kis bársony védőhuzatot is kapott, ami persze nem csoda, ezt a szépséget óvni kell! Ugyan a kompakt műanyag, de wow! Nehéz és olyan kidolgozott, hogy percekig lehet bámulni rajta az apró kis részleteket. Mindenre IS odafigyeltek a tervezésnél, makulátlan a prezentáció. A kis cuki fityegő pedig abszolút hab a tortán. 







A kompakt maga mágnesesen záródik, abszolút biztonságosan, esélytelen, hogy véletlenül kinyíljon. A terméket egy műanyag fedő védi, tükör is van, ami meglepően jól használható. A pirosító mintája gyönyörű és aprólékos, a virág pedig valójában nem is egy, hanem három színből áll: belülről kifelé haladva egyre világosabb az árnyalat. A méret miatt ezeket csak együtt lehet használni, a végeredmény pedig őszintén szólva nagyon meglepett. Az ázsiai sminkek általában ugyanis világosak, szinte áttetszőek, itt azonban nagyon erős pigmentációval találkoztam, amire nem voltam felkészülve és elsőre kissé túlzásba is estem vele… Szóval óvatosan kell az ecsetet használni, ha természetesebb és visszafogottabb hatást szeretnénk elérni. A végső árnyalat egy finom, de élénkebb mályvás-rózsaszínes tónus, amit könnyedén lehet építeni. Igazából nem tudok haragudni a pigmentáció miatt, hiszen így a világos és sötétebb bőrön is jól fog mutatni ez a pirosító. Egyébként három árnyalat közül lehet választani és az Orchid a legvilágosabb.








Chinese Dragon Lipstick – M15 Soft Caramel ($29)







Természetesen a sárkányos rúzs nem maradhatott ki a rendelésből, bár ezzel voltam a legnagyobb bajban, ugyanis nem tudtam eldönteni, hogy melyik színt válasszam. Összesen 11 árnyalata létezik, elég változatosak, van piros, pink, barack, nude és igazából mindegyik nagyon szép. Végül egy barnásabb tónusú nude mellett döntöttem, ami kicsit sötétebb, mint amire számítottam, de így is nagyon tetszik. A csomagolás nyilván itt is elképesztő, a doboz ezúttal olyan, mint egy gyufásskatulya, amit egy kis szalaggal lehet kinyitni. Matt piros arany díszekkel, akárcsak a pirosítónál, belül pedig bársony ágyacskában fekszik a rúzs, amit még egy kis papír is véd. Nagyon extra… A rúzs tokja nehéz, fémből készült és mágnesesen záródik, míg a rajta ülő hatalmas sárkány műanyag. Minden tökéletesen kidolgozott, semmi nem olcsó hatású és akkor még a rúzson lévő díszítésről nem is meséltem!







Az hogy ilyen mintát ilyen pici méretben és ilyen tökéletesen ki tudtak dolgozni egy rúzshoz… Nem találok szavakat és nem merem tovább használni :D. Pedig szuper a formula, krémes, pigmentált és bársonyosan matt, ráadásul viszonylag tartós is (evést azért nem bírja). Szerintem leginkább a MAC Powder Kiss rúzsokhoz hasonlít, bár annál kicsit krémesebb a textúrája, de a finis szinte ugyanaz. Nagyon tetszik, bár sajnálom, hogy nem egy világosabb árnyalatot választottam, ez a Soft Caramel nekem kicsit idegen, nem szoktam ilyesmit használni, de azért szép persze. Na sebaj, majd legközelebb!








Tang Romance Makeup Palette – 04 Earthy Brown ($45)







Ez a paletta indította el az egész dolgot, miatta akartam rendelni elsősorban a márkától. Annyira egyedi és gyönyörű, hogy képtelen voltam ellenállni neki, muszáj volt, hogy a kollekcióm része legyen :). Picit először úgy gondoltam, hogy zsákbamacskát fogok venni a minőséggel, abszolút nem voltam felkészülve rá, hogy milyen lesz élőben és hogy leginkább mekkora. Nos, a doboza meglepően nagy, természetesen mondanom sem kell, hogy a legutolsó részletig tökéletes kidolgozott és elképesztően szép. A tető lehúzása után még egy virágként szétnyíló rész alatt lapul maga a paletta, amit inkább nézzetek meg a képeken, mert feleslegesen írnám le tizedik alkalommal, hogy elképesztő az egész…







A palettában összesen tíz árnyalat található, ebből a középső legnagyobbat pirosítóként is lehet használni, ez direkt így lett mindegyik változatban tervezve. Kicsit félve kezdtem el használni, hiszen olyan szép a díszítés, de muszáj volt letesztelnem a minőséget. A matt színek (négy természetes barnás tónus, plusz egy nude-mályvás) pigmentáltak, picit porolnak, de nagyszerűen építhetőek és satírozhatóak, abszolút kellemes csalódás volt mindegyik, sokkal halványabb eredményre számítottam. A fényes színek (egy nagyobb highlighternek használható árnyalat és négy metálosabb hatású) szintén nagyszerűen teljesítettek, itt a gyűrű alakban lévő legvilágosabbat arcra is lehet használni, ez a legvisszafogottabb, míg a többi merészebb, van csillámosabb és egy szinte duókróm hatású is. Ezek inkább ujjal felapplikálva a legszebbek, esetleg nedves ecsettel, csillám primerrel.








Sajnos muszáj a negatívumról is szót ejtenem, de szerencsére ebből csak kettő van. Az egyik a nagyon pici pan méretek, sajnos az alul és felül lévő fényes színekhez ujjal nehéz hozzáférni és ecsetből is kicsi kell hozzájuk, ezt meg kell még szoknom. Kicsit zavaró, főleg, ha sietnem kell reggel, de egyébként nem nagy ügy és megértem, hogy itt most az esztétikum volt az első helyen, nem pedig a praktikum. A másik fura dolog a szag… Nem maguknak a szemhéjpúdereknek van furcsa szaguk, hanem szerintem a ragasztónak, aminek valószínűleg nem volt elég ideje rendesen elpárologni. A többi terméknél ilyet nem tapasztaltam egyébként. Irritációt nem okozott és folyamatosan halványodik, használat közben nem is zavaró, de azért közel hajolva büdi :D.







Összességében egy élmény volt a rendelés és a tesztelés is, egyáltalán nem bántam meg, hogy kipróbáltam pár terméket a Palace Identity-től. Minden gyönyörű, minőségi, extrán különleges és teljes mértékben használható. Az árak kicsit magasak, pláne most, hogy kb 360 Ft lassan egy dollár, de mindig van valami kedvezmény, most éppen 20% két termék vásárlása esetén. Csak ajánlani tudom a márkát, csillagos ötös mindenre!

4 megjegyzés:

  1. Apple cider vinegar has been used as a people Natural Remedies for Actinic Keratosis to treat skin problems like acne, eczema, and psoriasis. If you’re looking to treat your AK to use best Herbal Supplement for Actinic Keratosis, it’s hard to find one more potent than olive leaf extract. Dandelion root may be useful in Treneton, treating actinic keratosis, as well.

    VálaszTörlés
  2. Bronzer plays an important role in making the skin tone look even and the pores less noticeable. It should be applied not just on face but neck and chest as well.
    Best Makeup Brands In Pakistan

    VálaszTörlés
  3. i cannot complete my look without best highlighter in pakistan with price it is most essential part of my makeup to enhance my features your blog is really informative

    VálaszTörlés
  4. thanks for your suggestion to let us enough brave to try chines makeup brands above all shades and texture What is a conk hairstyle
    Exploring the Timeless Allure of the Mullet Hairstyle
    Why Can Yaman hairstyle famous? looks so attractive the packing design is freaking outstanding

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.