TESZT | Pupa Summer Escape kollekció

Nagyon úgy néz ki, hogy minden szinte hihetetlen idei esemény után sem marad el 2020-ban a nyár. Érdekes évünk van az már biztos, kicsit úgy tűnt, hogy semmi sem a megszokott, semmi nem zajlik normálisan, lehet, hogy még a végén nyár sem lesz, hiszen az időjárás nem erről tanúskodott. De tegnap nekem olyan melegem volt kint az utcán, úgy sütött a nap, hogy rögtön tudtam, idén sem hallgatta meg senki az imáimat :D. Sebaj, legalább itt vannak nekem a csodás nyári sminkek, mint például a Pupa Summer Escape kollekciója, ami számomra nagyon mediterrán hangulatot áraszt a terracotta és narancs színeivel. Kellett is már egy ilyen, mégiscsak olasz a márka. Lássuk is a termékeket közelebbről!



U.I.: mondjátok, hogy nem csak nekem jut eszembe állandó jelleggel a Finding Nemo cápás része, amikor Dory (Szenilla) olvassa a hadihajón lévő feliratot, hogy az ‘eszkapé’ lehet, hogy kijáratot jelent… :D.

Summer Escape Intense Eyeshadow (3690 Ft) & Metal Eyeshadow (3860 Ft)

Ha választani kellene kedvenc Pupa terméket, akkor azok biztosan a (mono) szemfestékek lennének. Valamiért egyszerűen nem tud ebben a kategóriában tévedni a márka, főleg, ha metál formuláról van szó. A Summer Escape kollekcióban is található egy ilyen mono szemhéjpúder, méghozzá egy ragyogó bronz-arany színben (001 Metallic Dream), ami szokásos módon minden szempontból kiválóan teljesít. Pigmentált, puha, ragyogó, intenzív és gyönyörű, semmi újdonság, semmi meglepetés :). Ami viszont meglepő, az a Summer Escape Intense Eyeshadow (001 – Terracotta Lover), ami egy matt mono szemhéjpúder és ilyen jellegű termék eddig nem nagyon volt a limitált kiadásokban. 




A formula nekem teljesen újnak tűnik, nézegettem a kínálatot, de nem talltam hasonlót. Persze eddig is voltak a Pupa-nál matt szemfestékek és nem voltak rosszak, de igazán kiemelkedőek sem. Azonban ez a darab feljebb lépett egy szintet és hatalmas meglepetést okozott a fantasztikus teljesítményével. Nagyon lágy, szinte krémes és nagyszerűen pigmentált a formula, a szín gyönyörű és intenzív, nem porolódik túlságosan és egy álom vele dolgozni. Szépen fel lehet építeni, nem tűnik el a szín a sok satírozástól, ami korábban előfordult a márka matt szemhéjpúdereinél. Jó lenne, ha ezt a két zseniális textúrát és finist egy állandó paletta formájában is viszontlátnánk, nem pedig csak hébe-hóba pár kollekció részeként egyesével…





webshop: ITT és ITT


Summer Escape Marbled Bronzer (5590 Ft)

Kicsit bajban vagyok ennek a terméknek a tesztjével. Elméletileg ugye bronzosítónak hívják, ami fényt ad, de valójában meg olyan sok világos színt kevertek bele ebbe a márványmintába, hogy bronzosítónak túl világos, highlighternek meg túl sötét… Pedig egyébként nagyon kellemes a formula és szép színeket választottak hozzá, de a funkcióját nálam nem tudja betölteni. Szóval kicsit kreatívnak kell lenni hozzá, mert ugye nem veszhet kárba egy ilyen szépség! Szerencsére mind a világos, mind a sötétebb árnyalatból vannak nagyobb területek a kompaktban, így egy kisebb fejű ecsettel fel lehet venni külön-külön is belőlük, így használhatjuk highlighterként, illetve matt bronzosító fényesítésére is. Összekeverve pedig bronzos pirosító fölé topperként is nagyon szép. De persze szemhéjpúernek is kiváló. Ergo sokféleképpen lehet használni, csak úgy nem, ahogy elméletileg kéne :D. De igazából ez nem olyan nagy baj, mert tényleg nagyon mutatós darab. Szerintem jobb lett volna egy sima highlighter és egy matt bronzosító duó, de hát nem én vagyok a kreatív igazgató a Pupa-nál. Sajnos…







webshop: ITT


Summer Escape Lip Dream (3690 Ft)

Tényleg álomszerű ez a ‘folyékony rúzs’, nem hiába a név. Engem egyébként nagyon megtévesztett, azt hittem, hogy ez csak simán egy nagyon pigmentált szájfény, ezért is csodálkoztam rajta, hogy miért ilyen élénk színekben kapható. Aztán kipróbáltam és mindent megértettem. Ugyanis a Lip Dream egyáltalán nem szájfény, hanem egy fényes folyékony rúzs. Döbbenetes, hogy két tortilla tekercs és egy Red Bull után is ugyanolyan gyönyörű az ajkakon, alig kopik valamit, pedig nyomot hagy amúgy mindenen, mert ugye fényes-krémes. Kicsit féltem, hogy elkenódik, de szerencsére ez sem történt meg, egész nap ragyogóan vörösek voltak az ajkaim. Nekem személy szerint sokkal jobban tetszik ez a formula, mint egy normál matt folyékony rúzsé, mert ez nyilván egyáltalán nem szárít, sőt! Pluszban ráadásul isteni vaníliás illata van. Összesen három árnyalat kapható belőle (a képeken a 002 – Red Desire és a 003 – Cherry Juice látható), de nagyon remélem, hogy állandóvá teszik és lesznek belőle világos nude színek is. Szuper, szuper, szuper, a kollekció legkellemesebb csalódása.





webshop: ITT


A tesztelt termékeken kívül a Summer Escape kollekcióban vannak még körömlakkok és szemceruzák is, de ezek csak színben újak. Összességében így visszatekintve úgy gondolom, hogy ez az idei év eddigi legjobb Pupa limitált kiadása, gyönyörű és jól kihasználható termékekkel, amik ugyan elsőre nagyon nyáriasnak tűnhetnek, de valójában abszolút univerzálisak. Kedvencet nem is tudok választani, imádom a szemhéjpúdereket, a folyékony rúzs döbbenetesen jó és a nem bronzosító bronzosító is tetszik. Ráadásul most minden akciósan kapható a márkánál ;).





U.I.: most éppen minden Pupa termék 30%-kal olcsóbban kapható a webshopban!

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.