Aktuális kedvencek


Miközben a munkára kellett volna odafigyelnem, szokás szerint teljesen máshol járt az agyam és eszembe jutott, hogy olyan sok klassz beauty terméket próbáltam ki mostanában, amik a kedvenceim lettek, hogy muszáj róluk írnom egy posztot. Szeretem, amikor egy-egy megvásárolt termék instant favorit lesz vagy azt veszem észre, hogy jééé, mindig ezt veszem elő reggel, ha sminkelek/készülődök. Ez már csak azért is jó, mert legalább megnyugszok, hogy nem feleslegesen költöttem a pénzemet :D. Lássuk is a kedvenceket!




1.  Pupa Glamourose At First Blush – ebben a posztban (katt IDE) már részletesen is írtam erről a szuper krémpirosítóról, ami észrevétlenül a sminkelési rutinom részévé vált az elmúlt hetekben. Szinte soha nem használtam előtte krémes pírt, nem is szeretem őket, de az valami fantasztikus, tökéletes a színe, nagyszerű az állaga, szépen terül és még azt is észrevettem, hogy szerintem barackos illata van. Gyors és egyszerű sminkekhez is ideális (tipp: az ajkakra is használható). (Pupa Magyarország - 3690 Ft)





2. Dior Forever Skin Correct – életem legdrágább korrektora, még az alapozóm se kerül szerintem ennyibe, total nem vagyok normális, de beleszerettem a Douglas-ban miután kipróbáltam a tesztert… A formula valami varázslatos, pedig kifejezetten kerültem a Dior-t egész életemben, mert régen botrányosan rossz volt mindenünk szerintem, de úgy látom, hogy összeszedték magukat és több figyelmet érdemelnének. Szóval a formula fantasztikus, lágy és krémes, vékony, de erősen fed, nem ül be sehova, nem mászik el, nem esik szét, nem lesz száraz és maszkhatású. Tele van mindenféle jóval az összetevőlista, de az illatanyag szerencsére hiányzik a sorból. A színválaszték nem olyan rossz, kapható itthon a legvilágosabb 0N árnyalat is, nekem ez van meg, amit éppen hogy használni tudok szerencsére. Amióta megvettem egy picit oxidálódott az egész tubus, de a bőrömön ilyet nem csinál. A kiszerelése 11ml-es, ami nem rossz, ettől kevesebb szokott lenni az ‘átlagkorrektor’. (Douglas - 11990 Ft)





3.  BeautyBlender Power Pocket Puff – Ez a kis pink puffin alapjaiban változtatta meg a rutinomat… Gyönyörű vele a végeredmény, soha nem volt még olyan gyönyörű a sminkem, mint amióta használom. Makulátlan minden, egész nap tart minden, nagyon szeretem! Nagyszerű bakinghez és sima kompakt púderekhez is. Az már csak ráadás, hogy két oldala van és a bézs színűt a smink megigazítására és visszamattítására lehet használni és tényleg működik. Nem értem, hogy miért nem lett soha felhájpolva, pedig kész kincs, csak ajánlani tudom! (Beauty Blender - 4650 Ft)

webshop: beautyblender.hu




4. Bioderma Sebium Night Peel – ő még nagyon új felfedezés, de már pár használat után tudtam, hogy a kedvencem lesz. Hirtelen felindulásból vettem meg, mert tetszett a leírása, meg mert muszáj volt valamit kezdeni a zsírosbödön fejemmel (most éppen ezt csinálja) és jól választottam, amikor ezt hoztam el a gyógyszertárból. Csak kúraszerűen lehet használni, 15% glikolsavat tartalmaz és pár hét alatt szó szerint újjávarázsolja a bőrt. Nagyon látványosan halványultak a pattanások nyomai, újak nem jelentkeznek és olyan szép, matt az egész arcom! Nagyon örülök, hogy rátaláltam, remélem, hogy hatása hosszabb távú lesz. (Dermashop - 5408 Ft)





5. Remington Curl&Straight Confidence – amióta megjelent ez a multfunkcionális hajformázó, na pontosan azóta szeretném megvenni magamnak. De vagy mindig másra kellett a pénz, vagy lebeszéltek róla, hogy úgysem fog működni. Nemrég azonban hirtelen felindulásból megvettem (jó sztori, bementem az Euronics-ba elemért és ezzel sétáltam ki :D) és annyira hülye vagyok, hogy ennyit vártam vele! Nagyon könnyű használni (pedig én aztán tényleg full béna vagyok az ilyesmihez), nagyon gyors és nagyon látványos a végeredmény, pont olyan, amilyenről mindig is álmodoztam. Egyszerre hullámosít és simítja le a szöszös hajat, kb 3-4 napig abszolút vállalható a végeredmény, bár persze frissen a legszebb, de a laza loknik maradnak, ami dúsabbá teszi a hajat. Drága, de megérte! Ja és vasal is :D. (Euronics - 24990 Ft)





6. Maybelline The Falsies Lash Lift Washable Mascara – alapból szeretem a Maybelline szempillaspiráljait, de ez az új darab még engem is meglepett. Nagyon-nagyon jó minden szempontból! Dúsít, megemel, nem kell ezer rétegben felvinni,hogy drámai legyen a végeredmény és tartós is. A keféje homokóra alakú, úgy vettem észre, hogy ez még mindig nagyon megy és jól is működik, a formula pedig sűrű, amolyan kicsit szárazabb típusú, amitől nem tapadnak össze a pillák. (dm - 2499 Ft)





7. Becca Shimmering Skin Perfector C Pop – ezt a csodás Becca highlightert ajándékba kaptam és magamtól soha nem vettem volna meg, mert mindig is azt gondoltam, hogy a hires Champagne Pop nekem túl sötét, meg Jaclyn Hill… pfff… De kiderült, hogy a szín tökéletes, gyönyörű és a formula! Semmihez nem hasonlítható a Becca highlightere, nagyon finom, szinte krémes és vakító fénye van, ami tökéletesen beleolvad a bőrbe. Igazán minőségi és különleges darab, kívül-belül, nem csodálom, hogy ennyire ikonikussá vált. (Beautylish - $38)





8.  JSC Blood Lust Artistry Palette – bővebben ITT írtam a legújabb Jeffree palettáról, ami azóta is folyamatosan használatban van nálam, szinte minden reggel ezt veszem elő. Imádom, imádom és imádom, annyira az én színeim vannak benne, olyan tökéletesek a tónusok a szememhez, hogy nem tudok betelni vele. Ha életem végéig nem használhatnék más palettát, akkor se bánnám, csak egy kicsit :D. (Beautylish - $54)





9. Narüko Radiance Renewal Clay Mask - a Bioderma kémia hámlasztás mellé mindenképpen szükség volt valami extra ápolásra és most nincsen jobb ennél a csodás Narüko maszknál. Szeretem nagyon a fátyolmaszkokat is, de ez a 'kenhető' krémes verzió nekem valahogy sokkal jobb. Tele van mindenféle szuper összetevővel (bisabolol, kaolin, marakuja kivonat, phytoferulin), amik főleg nyugtatják, tisztítják és revitalizálják a bőrt. A csomagolás nagyon praktikus, könnyű kinyomni a maszkot belőle és a 120 gramm meglepően sok használatra elég. (Szépségcenter - 5592 Ft)




2 megjegyzés:

  1. "
    A big holler from Tropika Club Magazine.

    Tropika Club Magazine is your leading online magazine for the discerning male and female Singaporean. We cover various topics of interest, ranging from beauty and vogue for her, and grooming and style for him, as well as city and destinations and top picks. To learn about Tropika Club's Search Directory for Beauty and Wellness Services, please click on this link

    Check out some of our articles below as our contribution to your blog roll:

    1. Top 10 Brows & Lashes In North Of Singapore

    2.Top 10 Hair Removal Salons In Northern Of Singapore

    3.7 Signs and Symptoms of Vitamin D Deficiency

    4. Your Top 11 Escape Rooms in Singapore - Can You Break Free?

    5.61 Free Online Courses with Harvard University"

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.