Real Techniques ecsetek a dm-ben!

Emlékeztek még arra az időszakra, amikor úgy kellet külföldön vagy külföldi webshopokból vadászni a Real Techniques ecsetekre??? Én még igen :D. Az első RT ecsetemet még kb 6 éve vettem Angliában és azóta is odáig vagyok érte. Azóta persze kibővült a gyűjteményem és már hivatalosan is elérhetőek Magyarországon a Real Techniques termékek, méghozzá a kiemelt dm üzletekben (egyelőre). Ráadásul ez már a megújult kollekció, az ecsetek új külsőt kaptak és profi sorszámozást, hogy könnyebb lehessen őket funkció szerint beazonosítani.

201 Powder Brush (4990 Ft), 200 Expert Face Brush (3500 Ft), 300+301 Eye Shade and Blend szett (4000 Ft)


Nekem személy szerint a 200 Expert Face Brush alapozóecset (nagyon tömött, egyenletesen és csíkozás nélkül visz fel bármilyen alapozót, egy darab szőr sem hullott még ki belőle 6 év alatt, pedig mosom rendszeresen), a lila szemhéj ecset duó és a 402 highlighter ecset a kedvencem, de igazából egy kivételével (nagy, lapos, elvágott fejű bronzosítóecset, de abszolút nem működik, semmire nem tudom használni) az összeset szeretem és napi rendszerességgel használom. Természetesen a Miracle Complexion szivacsról sem feledkezhetek meg, ami majdnem olyan jó, mint a BeautyBlender és sokkal olcsóbb.

Flawless Base Set (8600 Ft) - 204 Buffing Brush, 205 Square Foundation Brush, 206 Contour Brush, 207 Detailer Brush

Everyday Essentials Set (8600 Ft) - 400 Blush Brush, 200 Expert Face Brush, 402 Setting Brush, 300 Deluxe Crease Brush, Miracle Complexion Sponge


A kiemelt üzletek listája (ez előreláthatólag bővülni fog majd, akárcsak a kínálat):



Az egyik szemem sír, a másik nevet, hogy végre a dm-ben is vannak RT ecsetek, mert ugyan végre több helyen kaphatóak, de természetesen a közelemben egy kiemelt üzlet sincsen :). Sebaj, majd talán egyszer. Plusz hátha lesznek a limitált karácsonyi szettek! Ti mit szóltok a jó hírhez???

Miracle Complexion Sponge (2700 Ft), Miracle Powder Sponge (2700 Ft)


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.