Kívánságlista őszre

Nagyon régen volt már utoljára ilyen poszt a blogon és bevallom, hogy hiányzott is a kívánságlisták összeállítása. Mert a lista jó, átgondolt, limitálhatod rajta a dolgokat és talán van esély arra, hogy nem költekezel feleslegesen :). Én most vegyesen beauty cuccokat és ruhákat is válogattam, igyekeztem érveket felhozni, pro-kontra, profin, ahogy kell végül az alábbi termékek gyűltek össze:

1. Remington Curl & Straight Confidence 3in1 hajformázó (22900 Ft) – Nagyon-nagyon régóta vágyok már arra, hogy otthon tudjak magamnak laza hullámokat csinálni valamivel, de egyszerűen soha, semmilyen módszerrel nem sikerült. A hajvasalóval nem tudok mit kezdeni, ha hullámosítani kell, a sütővas nem azt csinálja, amit szeretnék, az egyéb praktitkák pedig abszolút nem váltak be. Aztán megláttam pár hónapja ezt a Remington csodát és azóta vágyok rá! Egyszerre vasal és hullámosít, nagyon innovatív és érdekes és még jónak is tűnik. Picit borsos az ára, lehet, hogy megvárok valami kupont, de az tuti, hogy jön haza.



2. MAC Love Me Lipstick – French Silk (kb 7000 Ft) – Elég régóta nem hoznak lázba a MAC sminkcuccok, de ez rúzs teljesen magával ragadott. A formula vadiúj, tele van ápoló összetevőkkel, krémes, kicsit fényesebb a finise és gyönyörű árnyalatokban kapható. Nekem a legjobban a barackos nude French Silk tetszett meg, ezt mindenképpen szeretném a magaménak tudni. Remélem nálunk is hamarosan kapható lesz, már így is el vagyunk késve vele…



3. NYX Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipstick – Silk Indulgent, Lace Detail (kb 2600 Ft) – Ez az új NYX rúzsceruza azért tetszett meg igazából, mert a Silk Indulgent árnyalat az imádott Nars Bolero rúzsceruzámhoz hasonlít, aminek elképesztően csodálatos a színe, csak éppen iszonyatosan borzalmas a formulája. Remélhetőleg ez jobb lesz, bár a képek alapján elég ígéretes, szóval még egy másikat is kiválasztottam belőle :).



4. Deichmann x Rita Ora fehér szegecses bokacsizma (14900 Ft) – Szerelem első látásra! Csak éppen egy baj van… Jelenleg itthon csak a fekete változat érhető el belőle. Imádkozok, hogy ez csak valami súlyos félreértés legyen és hamarosan viszont fogom látni a webshopban a fehéret is. Egyszerűen tökéletes a fazon, a sarok mérete, a szegecsek és a fehér szín pedig nagyon extrává és különlegessé teszik. Egyébként van még pár szuper darab ebben az új kollekcióban, érdemes végigböngészni őket.



5. Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation ($38) – Erről az alapozóról először talán április környékén hallottam, akkor kezdte el róla Norvina az információkat csepegtetni. Már akkor tetszett a leírása, különösen az a rész, hogy olaj- és illatanyagmentes a formula. Aztán ebbe a hónapban végre meg is jelent és wow! Nagyon-nagyon ígéretes, pont ilyen alapozót keres kb. mindenki ;). Kicsit félek a netes színválasztástól, de nagyjából belőttem a második legvilágosabb árnyalatot magamnak, az elég jónak tűnik. Remélem hamarosan a Cult Beauty oldalán is elérhető lesz, mert már elég türelmetlen vagyok…



6. Catrice Lash Couture műszepillák (kb 1500 Ft) – Nagy rajongójak vagyok a műpilláknak és mindig örömmel tölt el, ha szépséges, természetesebb típusokat látok elérhető helyen. A Catrice őszi szortimentfrissítésével érkezett 4 különböző fazon, mindegyik átlátszó gerinccel, vagyis pont ideálisak számomra. Talán első körben a 030-asat fogom tesztelni, aztán jöhet a többi.



Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.