ÚJDONSÁG | Catrice Sun Glow Limited Edition

Ha van olyan kollekció a Catrice-tól, amit mindig várok és ami soha nem okoz csalódást, akkor az a szokásos nyári bronzosító+highlighter kollekció. Imádom mind a két terméket, napi rendszerességgel használom is őket, szóval mindig jól jön egy-egy új darab. A Sun Glow termékei első ránézésre csodálatosak, másodikra még inkább és a lehető legnagyobb izgalommal készültem is rájuk, aztán kiderült, hogy itthon nem lesznek kaphatóak... Miéééért neeeem???? Pedig konkrétan a fél kollekció a kosaramban landolt volna, a kontúr, a hatalmas highlighter, a folyékony highlighter és a bronzosító is kellene :(. Hátha az augusztusi megjelenésig meggondolja magát a Catrice és behozza hozzánk is. Ti mit szóltok a Sun Glow kollekcióhoz?


Contouring Bronzing Powder

Contouring Bronzing Powder - C01 Contouring Tan

Luminous Bronzing Powder

Luminous Bronzing Powder - C02 Luminous Bronze

Glazing Bronzing Powder

Glazing Bronzing Powder - C03 Glazing Sun

Glowy Face & Body Highlighter

Glowy Face & Body Highlighter - C01 Sunkissed Glow

Sun Glow Face & Body Brush

Sun Glow Bronzing Fluid - C01 Melted Bronze; Sun Glow Highlighting Fluid - C01 Luminous Light

5 megjegyzés:

 1. A budapesti Árkádban lesz és a győri Müllerben meg már kint van. Krémmania fórumon vettek is már páran.

  VálaszTörlés
 2. Én Blahán a Müllerben vettem ecsetet, és volt az egész kollekció. Tényleg gyönyörűek, de már annyi ilyenem van, hogy a többit kihagytam.

  VálaszTörlés
 3. A Mom Parkban is van a Müllerben.

  VálaszTörlés
 4. Aki ezt a bizonyságot ma olvassa, meg kell ünnepelnie velem és családommal, mert mindenki viccként kezdett el néhány embernek, és mások azt mondták, hogy lehetetlen. A nevem jamie yannick és én vagyok az Amszterdamból, de a feleségemmel Chicago USA-ba költözöm. Boldogan házas vagyok két gyermekkel és egy gyönyörű feleséggel. Valami szörnyű történt a családomkal, elvesztettem a munkámat, és a feleségem elhagyta a házamat, mert nem tudtam jól vigyázni magamra és a családra. őt és gyermekeimet abban az időben. Kilenc évig nem sikerült feleségem támogatni, hogy gondoskodjak a gyerekekről. Megpróbálok egy tesztüzenetet küldeni a feleségemnek, de ő megállítja, hogy beszéljek vele. Megpróbálok beszélni barátjával és családjával, de még mindig tudom, hogy valaki segíthet nekem, és később elküldtem a kérést olyan sok cégnek, de még mindig ne hívj, amíg egy hűséges nap meg nem érkezik, hogy soha nem fogom elfelejteni az életemben . Amikor találkoztam egy régi barátommal, akivel minden nehézséget megmagyaráztam, és egy nagyszerű emberről beszélt, aki segített neki, hogy jó munkát vállaljon a Coca cola cégnél, és elmondta nekem, hogy ez a bűbáj, de én vagyok olyan személy, aki soha nem hisz a varázslatban, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és Drosagiede utasított engem, és megmutatta nekem, mit tegyek az ebéd három napján a varázslat. Kövesem az utasításokat, és megteszem, amit kért, hogy jól tegyek. Drosagiede győződjön meg róla, hogy minden jól ment, és a feleségem újra látni fog a Drosagiede csodálatos munkája után. A feleségem ismeretlen számmal hív engem, és bocsánatot kért, és elmondta, hogy tényleg hiányzik nekem, és a gyerekeink és a feleségem hazajön. Két nap elteltével egy olyan céget küldtem, amelyet megkértem, most már az Egyesült Államokban a példamutató cégvezető vagyok. Azt tanácsolom, hogy ha bármilyen problémája van, küldjön egy üzenetet erre az e-mailre: doctorosagiede75@gmail.com vagy whatsapp +2349014523836 és megkapja a legjobb eredményt. Fogadd el magadnak a dolgokat, és elveszik tőled. a legjobbakat

  VálaszTörlés
 5. A Pink pandán még rendelhető valamelyik ha sietsz.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.