ÚJDONSÁG | Catrice őszi szortimentfrissítés

Ugyan még alig léptünk át a nyárba, a Catrice már az őszi/téli szortimentfrissítésre fókuszál. Idén ismét nagyon korán leleplezték az újdonságokat, amik között ismét (szokás szerint) vannak elég izgalmas termékek is. Szerencsére a márka most sem esett túlzásba, úgy látom, hogy egyre kevesebb a felesleges dolog és egyre több az érdekes innováció, mint például a Clean ID vonal. Sajnos a sajtóanyagban nem találtam semmit a megjelenéstől, de szerintem júliusban elkezdik kifuttatni a megszűnő termékeket és utána jöhetnek az újdonságok (valószínűleg először a Müller üzletekben találkozhattok majd velük). Nektek hogy tetszenek???

Clean ID vonal

Jó látni, hogy a divatos drogériás sminkmárkák közül is van olyan, aki szép lassan elkezd fókuszálni az összetevőkre és a környezettudatosabb csomagolásra. A Catrice Clean ID termékcsaládjának a tagjai műanyag kompaktok helyett papírt kaptak, csinos márványmintával és mindegyikük legalább 80%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A kínálatban egy nude négyes szemhéjpúder palette, bronzosító, highlighter és ajakápoló is található, utóbbi tele van finom olajokkal (makadámia, kakaó, kókusz).

Clean ID Eyeshadow Palette

Clean ID Eyeshadow Palette - 010 Clean Transparency

Clean ID Mineral Bronzer SPF

Clean ID Mineral Bronzer SPF - 010 Light/Medium

Clean ID Mineral Bronzer SPF - 020 Medium/Dark

Clean ID Mineral Swirl Highlighter

Clean ID Mineral Swirl Highlighter - 010 Silver Rose & 020 Gold

Clean ID Lip Balm - 010 Clean Transparency



Highlight és ragyogás

A fényes, csillogó és ragyogó sminkcuccok valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból és nem is lehet megunni őket. Ezt nagyon jól tudja a Catrice is a lenti újdonságokat elnézve. A kristályok inspirálta szemhéjpúder paletták elsőre kicsit ugyan unalmasnak látszottak, de valamiért mégis vonzanak, a highlighter paletták csomagolása nagyon tetszik, remélhetőleg a belső is jól fog teljesíteni, a Gold Effect körömlakkok pedig egyenesen gyönyörűek. A személyes kedvenceim a highlighter ceruzák és a fényes arcpirosítók lettek, ezekből biztosan beszerzek majd egyet-egyet :).

Crytsallized Eyeshadow Palette

Crytsallized Eyeshadow Palette - 010 Sister Of My Soul

Crytsallized Eyeshadow Palette

Crytsallized Eyeshadow Palette - 020 Raise Up Your Voice

Luminice Highlight&Blush Glow Palette

Luminice Highlight&Blush Glow Palette - 010 Rose Vibes Only

Luminice Highlight&Blush Glow Palette

Luminice Highlight&Blush Glow Palette - 020 Feel Gold

Blush Box Glowing + Multicolour - 010 Dolce Vita

Blush Box Glowing + Multicolour - 020 It's Wine O'clock

Instant Glow Highlighter Pen - 010 Gold Rush, 020 Bronzed Delight, 030 Enraptured Rose


Gold Effect Nail Polish - 01 Attracting Pomp, 02 Fascinating Grace, 03 Magical Allure, 04 Secret Adoration, 05 Magnificent Feast, 06 Splendid Atmosphere, 07 Lustrous Seduction, 08 Noble Poshness



Vissza az alapokhoz

A közkedvelt HD Liquid Coverage alapozó ismét kibővül két új árnyalattal, akárcsak a Liquid Camouflage korrektorok (ezekről sajnos nincsen kép). Érkezik két teljesen új primer is, az egyik egy hidratáló-ragyogásfokozó szupergyümölcs kivonatokkal, a másik pedig egy 10 az egyben 'csodatermék', erre nagyon kíváncsi vagyok már most, mert mindig megjárom a primerekkel, jó lenne már kifogni egyet, ami tényleg működik. Bemutatkozik még rajtuk kívül egy stift korrektor (magas fedésű, extra tartós), egy ajakápoló maszk és egy kontúr paletta is.

HD Liquid Coverage Foundation

Slim'matic Camouflage Stick - 002 Nature, 005 Fair Ivory, 010 Sand, 020 Light Beige, 025 Almond, 030 Nude Beige, 040 Latte Macchiato 

Lip Plumping Mask With Hyaluron; Glow&Care Primer; Ten!Sational 10 in 1 Dream Primer

3 Steps To Contour Palette - 010 Allrounder



Mindent a szemnek és a szemöldöknek

A két szemöldökformázó újdonságnak nagyon megörültem, ugyanis sajnos a kedvenc Maybelline szemöldökzselémet kivonták a forgalomból és keresnem kell helyette valami mást... A tintás Brow Comb Pro Micro Pen szerintem nem lenne a kedvencem, viszont a Brow Pen Pro szimpatikusnak néz ki, kár, hogy csak három színben lesz kapható. Nem fogunk persze új szempillaspirálok nélkül sem maradni, állandó kínálatos lesz a nemrég bemutatott Eyeconista, amihez érkezik egy vízálló verzió is és a Glam&Doll vonal is bővül két taggal. Plusz érkezik még négy szép és természetes műszempilla is, rugalmas, áttetsző gerinccel, ezekkel elég könnyű bánni (kezdőknek is ajánlom őket), jó ötletnek tartom, hogy ezzel is próbálkozik a Catrice.

Brow Comb Pro Micro Pen - 010 Ash Blonde, 020 Soft Brown, 030 Medium Brown, 040 Dark Brown, 050 Granite

Brow Pen Pro - 010 Ash Blonde, 020 Ash Brown, 030 Warm Brown

Calligraph Pro Precise 24H Matt Liner - 010 Intense Black Waterproof

The Spicy Rust Cellection Eyeshadow Palette - 010 What Chai Sayin'?

Glam & Doll Lash Colorist Semi-Permanent Volume Mascara - 010 Ultra Black

Glam & Doll Volume & Definition Mascara - 010 Black

Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara - 010 Eye Want It All

Lash Couture - InstaExtreme Volume Lashes, Dramatic Smokey Lashes

Lash Couture - Classicista Volume Lashes, Naturalista Volume Lashes



Ajkak és körmök

Akárhogy is nézegetem a kínálatot, elsőre és másodjára is az új félmatt rúzsok tetszenek a legjobban külsőre és belsőre is (a Catrice szerintem magasan ebben a kategóriában a legerősebb). Nagyon elegáns és modern a sima, fekete csomagolás, profi és drága hatást kelt, akárcsak a rúzs maga. Összesen 8 árnyalatban lesz kapható, minimum 2-3 darabot el is fogok belőle hozni :D. A Lip Glow Glamourizer ajaktinta a saját szájszínünket erősíti fel, szokásos ph érzékeny maszlag, semmi extra, ez nekem elég felesleges termék. A fentebb említett mesés Gold Effect lakkok mellé még érkezik egy körömerősítővel felturbózott vonal, egy neoprén matt fedőlakk és egy ápoló olaj is.

Demi Matt Lipstick - 010 Warm Sandstone, 020 Most Flattering Pink, 030 Coffee, MATTmoiselle?, 040 Exotic Nude

Demi Matt Lipstick - 050 Boss Up!, 060 Rouge Lala, 070 From Rose With Love, 080 Reckless Love, 090 Frobidden Mauve

Demi Matt Lipstick - 100 Nude Crush Everyday; Lip Glow Glamourizer - 010 One Gold Fits All

Iron Strenght Hardening Nail Polish - 01 Crystal White, 020 HoleyTopaz, 03 Lovely Rose Quartz, 04 Lucky Smaragd, 05 Amber Light, 06 Smokey Quartz, 07 -Hypnotize Amethyst

Nail Oil, Neoprene Matt Top Coat

6 megjegyzés:

  1. A rúzsok meg a kontúr paletta szép, de a többi elég meeeh.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a rúzsok nagyon rendben vannak, nekem azok tetszenek a legjobban :)

      Törlés
  2. Nekem ebből a bagázsból semmi nem ragadta meg úgy igazából a fantáziámat, de ennek mondjuk örülök, mert próbálok egy minimalistább, költséghatékonyabb életódot követni... a pirosítós-highlighteres palettákat lecsekkolom majd élőben. Illetve a szemfestékpaletták színösszeállítása tetszik, de a szememet zavarja ez a felosztás, ez a sok kihasználatlan hely.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor nem csak engem szoktak zavarni a fura elhelyezésű paletták :D

      Törlés
  3. A szemfesték paletták nagyon tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  4. Aki ezt a bizonyságot ma olvassa, meg kell ünnepelnie velem és családommal, mert mindenki viccként kezdett el néhány embernek, és mások azt mondták, hogy lehetetlen. A nevem jamie yannick és én vagyok az Amszterdamból, de a feleségemmel Chicago USA-ba költözöm. Boldogan házas vagyok két gyermekkel és egy gyönyörű feleséggel. Valami szörnyű történt a családomkal, elvesztettem a munkámat, és a feleségem elhagyta a házamat, mert nem tudtam jól vigyázni magamra és a családra. őt és gyermekeimet abban az időben. Kilenc évig nem sikerült feleségem támogatni, hogy gondoskodjak a gyerekekről. Megpróbálok egy tesztüzenetet küldeni a feleségemnek, de ő megállítja, hogy beszéljek vele. Megpróbálok beszélni barátjával és családjával, de még mindig tudom, hogy valaki segíthet nekem, és később elküldtem a kérést olyan sok cégnek, de még mindig ne hívj, amíg egy hűséges nap meg nem érkezik, hogy soha nem fogom elfelejteni az életemben . Amikor találkoztam egy régi barátommal, akivel minden nehézséget megmagyaráztam, és egy nagyszerű emberről beszélt, aki segített neki, hogy jó munkát vállaljon a Coca cola cégnél, és elmondta nekem, hogy ez a bűbáj, de én vagyok olyan személy, aki soha nem hisz a varázslatban, de úgy döntöttem, hogy megpróbálom, és Drosagiede utasított engem, és megmutatta nekem, mit tegyek az ebéd három napján a varázslat. Kövesem az utasításokat, és megteszem, amit kért, hogy jól tegyek. Drosagiede győződjön meg róla, hogy minden jól ment, és a feleségem újra látni fog a Drosagiede csodálatos munkája után. A feleségem ismeretlen számmal hív engem, és bocsánatot kért, és elmondta, hogy tényleg hiányzik nekem, és a gyerekeink és a feleségem hazajön. Két nap elteltével egy olyan céget küldtem, amelyet megkértem, most már az Egyesült Államokban a példamutató cégvezető vagyok. Azt tanácsolom, hogy ha bármilyen problémája van, küldjön egy üzenetet erre az e-mailre: doctorosagiede75@gmail.com vagy whatsapp +2349014523836 és megkapja a legjobb eredményt. Fogadd el magadnak a dolgokat, és elveszik tőled. a legjobbakat

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.