ÚJDONSÁG | Essence 2018 őszi/téli szortimentfrissítés - 1. rész

Remélem nem fogjátok bánni, de annyira nagyon sok kép lett ennek a szerkesztésnek az eredménye, hogy kénytelen vagyok az Essence őszi szortimentfrissítését több posztra szétszedni, különben a blog megmakacsolja magát és nem jeleníti meg normálisan a posztokat (a Catrice-nál is ezt kellett volna csinálni, de már mindegy...). Plusz én sem győzném egyszerre beírogatni a termékek neveit és az árnyalatokat :D. Iszonyatosan rengeteg újdonság fog felbukkani az Essence állványokon hivatalosan augusztustól (nálunk tuti szeptembertől), ami egyrészt jó, másrészt szerintem vannak tök felesleges dolgok, amiket nem értek, hogy miért kellenek, de szerintem már nem is én és az én korosztályom elsősorban az Essence fő vásárlóközössége, szóval az én véleményem nem igazán számít valószínűleg :D. De a tiétekre azért kíváncsi vagyok, osszátok meg kommentben, hogy kell-e vajon szezonról-szezonra ennyi új dolog? Első körben pedig nézzük meg az arcra és a körmökre/kezekre való termékeket!



Kezdjük az alapokkal! Bemutatkozik egy teljesen új alapozó, az #instaperfect Liquid Make Up (1599 Ft), szokatlanul széles színválasztékban, ugyanis 9 árnyalat lesz belőle kapható, ez tuti rekord a márka eddigi fenállása óta. Építhető fedés, vízálló formula és matt finis, hogy tökéletesek legyen az insta képeink, yeah (az utolsó mondatrésznél remélem érződött a szarkazmus). Essence alapozó nem sűrűn szokta felkelteni az érdeklődésemet, elég gyenge volt ugyanis eddig a felhozatal, de ez most még nekem is szimpatikus, remélem nem lesz benne illatanyag és ki fogom tudni próbálni. Természetesen az új alapozóhoz új primerek is kellenek, a Prime+Studio (1299 Ft) rögtön három különböző változatban fog megjelenni: ragyogásfokozó és pórusfinomító rózsaszín agyaggal, mattító és pórusfinomító fekete agyaggal és pirosság korrigáló plusz pórusfinomító zöld agyaggal. Aki pedig a stick verziókat szereti, annak érkezik az All About Matt! T-ZONE Primer Stick (1299 Ft), ami mattít és kiegyenlíti a bőrfelszínt. Nem maradunk korrektorok nélkül sem, a Camouflage+ Concealer (1049 Ft) két verzióban is kapható lesz: matt (3 árnyalat) és healthy glow (2 árnyalat). A kész sminket pedig az áttetsző All About Matt! Fixing Compact Powder-rel (1099 Ft) lehet majd.

All About Matt! T-ZONE Primer Stick - 1299 Ft, #instaperfect Liquid Make Up - 1599 Ft, Cheek Brush - 1099 Ft

Camouflage+ Healthy Glow Concealer - 10 Light Ivory, 20 Light Neutral (1049 Ft), Cmaouflage+ Matt Concealer - 10 Light Rose, 20 Light Ivory, 30 Light Honey (1049 Ft)

Darkening Make-Up Drops, Lightening Make-Up Drops, Prime+ Studio Glow Boosting + Pore Minimizing Primer, Mattifying + Pore Minimizing Primer, Redness Correcting + Pore Minimizing Primer (1299 Ft)

All About Silky Matt! Fixing Compact Powder - 10 Translucent Rose (1099 Ft)


A Catrice-nál már ismert alapozóba keverhető tónusjavítók most az Essence-nél is megjelentek, jön egy világosító és egy sötétítő is. A tökéletes alpozozáshoz illetve baking technikához pedig érkezik egy szilikon 'szivacs' (1099 Ft), valamint egy alapozó és baking szivacs (ez nem is újdonság, nem értem mit keresett a pr anyagban...). A nagyon szép új matt pirosítókhoz (Matt Touch Blush, 4 árnyalat) pedig egy ecset is dukál (Cheek Brush - 1099 Ft), amit az alakját elnézve akár az új fánkos, világos (Glazed Donut Highlighter - 1299 Ft), lámás, vicces highlighterekhez (Stay Cool Llama Highlighter - 1299 Ft) vagy a Go For The Glow highlighter palettákhoz (2099 Ft) is használhatunk. A sok szép új sminkcuccunkat pedig egy aranyos kis táskába is belepakolhatjuk (749 Ft).

The Sili Helpers - 04 3D Makeup & Concealer Pad (1099 Ft), Make-Up & Baking Sponge

Matt Touch Blush - 40

Matt Touch Blush - 40

Matt Touch Blush - 50

Matt Touch Blush - 60

Matt Touch Blush - 70

Glazed Donut Highlighter - 1299 Ft

Stay Cool Llama Highlighter - 10 Take It Easy (1299 Ft)

Stay Cool Llama Highlighter - 10 Take It Easy (1299 Ft)


Go For The Glow Highlighter Palette - 01 The Cools (2099 Ft)

Go For The Glow Highlighter Palette - 01 The Cools (2099 Ft)

Go For The Glow Highlighter Palette - 02 The Warms (2099 Ft)

Go For The Glow Highlighter Palette - 02 The Warms (2099 Ft)

Make-Up Bag - 749 Ft


Engem a szortimentfrissítések alkalmával a legkevésbé a körmös újdonságok szoktak érdekelni, most sincs ez másképpen, semmi nem tudta felcsigázni a fantáziámat, holo meg csillám meg króm, dögunalom, évek óta ez megy. Na jó, azért a lehúzható csillámos lakk (Glitter On Glitter Off Peel Off Nail Polish - 949 Ft) nem rossz ötlet és a kézradír-kézmasz-kézkrém trió is aranyos (849 Ft/db), de a többi tényleg nem valami nagy szám, főleg a felragasztható műkörmöket (1099 Ft) nem tudom hova tenni. Tényleg használ még valaki ilyet???

Glitter On Glitter Off Peel Off Nail Polish - 01 Put A Ring On It, 02 Razzle Dazzle, 03 Party Queen, 04 Spotlight On!, 05 Starlight Express, 06 Glitter In The Air (949 Ft)

My Beauty Nail Ritual Hydrating Hand Cream, Moisturizing Nail & Cuticle Jelly Mask, Smoothing Nail & Cuticle Sugar Peeling (849 Ft)

Nails In Style - 05 Touched By A Fairy, 06 Across The Universe, 07 Intergalactic Queen, 08 Get Your Nudes On (1099 Ft)

Cosmic Lights Nail Polish - 01 Wlcome To The Universe, 02 Cosmic Star, 03 To The Moon And Back, 04 Holo Me Crazy, 05 Up To The Sky, 06 Cosmic Wo (949 Ft)

The Gel Nail Polish - 116, 117, 118, 119

Fast Cuticle Remover - 649 Ft, Prismatic Top Coat - 39 Prisma Love (749 Ft), Ultra Quick Dry Top Coat - 649 Ft, Melted Chrome Sealing Top Coat - 1099 Ft

Melted Chrome Nail Powder - 01 Purple Fiction, 02 All Eyes On Me, 03 Rockstar, 04 Nothing To Lose, 05 Miracle, 06 All Roads Lead To Chrome (1099 Ft)


Broken Holo Nail Stickers - 499 Ft

Aww My Cuties Nail File - 349 Ft

10 megjegyzés:

  1. egyértek veled, a körömlakkok nagyon uncsira sikerültek. (az előző félévben is)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig szeretem a körömlakkokat is, de egy jó ideje nem vettem az essence-től :(

      Törlés
  2. A lehúzható körömlakk engem nagyon felcsigázott, mert szeretem az ilyen lakkokat lemosni viszont kész szenvedés őket, de a tartósságuk így meg vajon milyen lehet? Na, majd kipróbáljuk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én már itt kint ausztriában láttam ilyet a catrice-nál, ha sikerül, akkor veszek egyet és letesztelem :) mindenesetre nagyon jó ötlet

      Törlés
    2. Na, arra nagyon kíváncsi lennék! :)

      Törlés
  3. Engem ebből csak a korrektor érdekel, általában az essence korrektorok jók nekem színben. Na jó, talán még a világosító csepp is. Esetleg a fánkos highlighter. Az alapozó is érdekes, elismerem, ne a csomagolása alapján ez az a nagyon folyékony fajta lehet, azzal eddig mindig katasztrófa lett a végeredmény. A körömporok se rosszak, de mind csak metál vagy duokróm, én meg most a holománia lecsengése után a multikrómra vagyok rákattanva. Remélem, ajak- és szemhéjfesték-fronton jobb lesz a helyzet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, az alapozó tuti, hogy lyan nagyon folyós, azok nekem sem a kedvenceim, de azért ennek adnék egy esélyt :) sajnos nekem a korrektorok viszont túl sötétek, pedig nem rosszak egyébként!

      Törlés
  4. Nekem ezekből csak a krómos körmök jönnek be, valahogy a többi vagy volt már, vagy más is kijött már hasonlóval

    VálaszTörlés
  5. Engem a Cosmic Lights lakkok, a The Gel..-ből a lila, és az Ultra quick dry fedőlakk érdekel. :D A lehúzható tesztje érdekel majd, de szerintem arra lehet készülni, hogy a tartóssága hasonló lesz, mint amikor lehúzható alapra lakkozunk. (-:

    VálaszTörlés
  6. Ebből a bagázsból csak a Cosmic Lights lakkok érdekelnek, de félek, nekem túl holok lesznek élőben és jojózni fog tőlük a szemem...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.