BUDGET BEAUTY | RdeL Young Palm Beach kollekció

A RdeL Young egy érdekes márka a Rossmann-tól. Az állandó szortimentre valahogy nem szoktam igazán odafigyelni, van 1-2 ok termék, de inkább meh. A limitált kollekciók azonban mindig meglepnek! Egyrészt ötletesek, aranyosak, jól kivitelezettek, különlegesek és ami az egyik legfontosabb, nevetésgesen jó áron vannak. A jelenleg kint lévő Plam Beach kollekció is mutatós, igazi ragyogó és fényes. nyári hangulatú termékek találhatóak a display-en, csinos pálmamintás csomagolásban. Az egész felhozatal úgy, ahogy van nagyon megtetszett, de igyekeztem visszafogni magam, így csak a pirosító és az egyik folyékony rúzs jött velem haza. Lássuk, hogy mennyire vagyok elégedett velük!



Palm Beach Rouge - 999 Ft

Lehet, hogy másik kicsit olcsónak és gagyinak találják ezt a kicsit holós és pálmás karton kompaktot, de bevallom, hogy nekem nagyon tetszik :). Sokkal izgalmasabb és csinosabb, mint egy szokványos műanyag kompakt, amiről kb 3 használat után lekopik a felirat. A megnyerő külső, legalább ugyanolyan megnyerő belsőt takar: az elég nagy méretű (8 gr) pirosító álomszép árnyalatú és mellette extra fényes is. Barackos-rózsaszínek álom, arany fénnyel, kicsit Nars Orgasm, vagy Sleek Rose Gold érzetű. A formula első rangú, puha, szinte krémes, de nem porzik és van rednesen pigmentáció is. Pirosítónak, pirosító toppernek és highlighternek is kiváló. A tartóssága rendben van, egy egész napot szépen kibírt. Csak ajánlani tudom, szuper darab :). (A swatch fotón balról a harmadik 😄.)





Palm Beach Magic Lipgloss - Twinkle Like A Star (799 Ft)

Már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen 'mágikus' folyékony rúzst kipróbálni, ami alapjáraton matt, de ha megdörzsöljük akkor csillámos lesz. Az alapszíne egyik változatnak sem tetszett úhy igazán (kettő van a kollekcióban), de végül a 02-es Twinkle Like A Star-ra esett a választásom, ami egy sötétebb barackos terrakotta kékes tónusú csillámokkal (a swatch képen az első a már megdörzsizett csillámos finis, a második a normál). A formula elsőre egész jónak tűnt, szépen terült, egyenletesen fedett és a pigmentáció sem okozott csalódást, azonban sajnos nagyon lassan szárad és végig ragacsos marad, amit rühellekm, így biztos nem lesz a kedvencem ez a darab. Száradás után lehet ajkakat összedörzsölni és tadá, tényleg csillámos lesz, ráadásul minél tovább 'gyötörjük', annál látványosabb a végeredmény. Érdekes módon valamiért kékes csillámokat raktak bele, pedig az arany jobban illett volna szerintem hozzá. de azért így sem rossz, nagyon feldobja ezt a színt és az egész összhatást. A tartóssága ok, nem érintésálló, de azért elég sokat bír igazítás nélkül. Sajnálom, hogy ilyen ragacsos a formula, kár érte :(.




2 megjegyzés:

  1. En megvettem mindkét folyékony rúzst, és nekem nem kifejezetten ragacsosak. Biztos vagyok benne hogy a ciaté glitter flip koppintása, márpedig ha az, akkor nem szabad felvitelkor összeszorítani/dörzsölni az ajkakat. (Mi több, a legjobb 2-3 percig résnyire tátott szájjal létezni. Nem vicc.) Ha hagyod koppra száradni, akkor nem igazán ragadós.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így csináltam én is és nekem ragacsos maradt :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.