BUDGET BEAUTY | Drogériás újdonságok - Balea. Dove, Isana, Rimmel, RdL Young

Ismét összegyűjtöttem nektek egy pár drogériás újdonságot, hogy könnyebben el tudjátok dönteni, vajon megéri-e őket megvenni vagy sem ☺. Egyébként észrevettétek már, hogy annyi új termék bukkan fel a Rossmann és dm üzletek polcain (és a Müller-t bele sem számoltam, mert az nincsen a közelemben…), hogy akár hetente tudnék ilyen posztot írni? Akárhányszor bemegyek valamelyikbe mindig találok valami olyat, amit korábban nem láttam. Ez egyszerre jó és rossz is, hiszen szépen nő a választék, mindenki megtalálhatja azt, ami neki való, de a pénztárcánk meg szenved közben :D. Ez alkalommal vegyesen hoztam nektek arc-, testápolási és sminkcuccokat is, lássuk őket!



Dove Exfoliating Body Polish Crushed Macadamia & Rice Milk (dm, 1699 Ft)

Miután nagy sikeresen megváltoztatta a Garnier az Oil Beauty testradírt, ami a világ legjobb drogériás radírjából a világ legrosszabbja lett, kétségbeesve keresgéltem a helyettest. Jó sokáig vártam rá, de megérte! A Dove tégelyes radírok ugyanis minden várakozásomat felülmúlták, elképesztően szuperek és már nálunk is lehet őket kapni (egyelőre csak a dm üzletekben találkoztam velük), juhéééé! Itthon kétféle verzió érhető el a négyből, az egyik egy kivis-aloes, a másik pedig ez a makadámiás-rizstejes, aminek isteni finom édes-krémes-meleg illata van. Az állaga nagyon kellemes, sűrűn krémes és rengeteg radírozó szemcse található benne, ami jó alaposan eltávolít minden elhalt hámsejtet, hogy csak a finom, puha bababőr maradjon utána. Olajos fura réteget nem hagy, tökéletesen lemosható. Csak ajánlani tudom :).





Balea Icy Berry Bodypeeling & Icy Cocos Bodycreme (dm, 699 Ft)

Nagyon csípem a Balea szezonális limitált újdonságait, igazi kicsekre lehet közöttük bukkanni, csak sajnos szinte mindig limitáltak. Ami nagy kár, mert pl. ez az Icy Cocos testápoló krém valami isteni finom, nagyon megszerettem az illatát, az állagát és a hatását is. Finom, nem tolakodó kókusz aromája van, az állaga nem túl sűrű, de krémes, gyorsan beszívódik és nagyszerűen hidratál. Sajnos a mérete elég kicsike, a cuki tégelyben mindössze 100 ml fért el, ami nem túl sokáig elég, de pl utazáshoz nagyon jól jön. Az Icy Berry testradírt már nem tudtam ennyire megszeretni, ugyan az illata valami OMG isteni, olyan, mint az epershake, jól is radíroz (száraz bőrön érdemes használni, mert cukorból van), de sajnos olajos és én azt nem kedvelem túlságosan. El fogom használni, de nem venném újra.




Style 2 Create by Isana Coconut Kiss Trockenshampoo (Rossmann, 699 Ft)

A Style 2 Create előző limitált szárazsamponjáért, aminek citromos süti illata van teljesen odáig vagyok (vagyis voltam, mert már elfogyott azóta), így gondoltam biztosan az új, kókuszosat is szeretni fogom. Nos, az illatával nincs is gond, viszont a hatásával nem igazán vagyok elégedett. Sajnos közel sem olyan hatásos, mint az elődje, hiába fújom, mintha nem érne semmit :(. Amit nem igazán értek, mert ugyanannak a formulának kellene lennie, csak más illattal. Szóval most éppen egy jó szárazsampont keresek, kommentben várom az ajánlásokat.




Balea Med Ultra Sensitive Totes Meer SOS Feuchtigkeitsspray (dm, 1499 Ft)

Már első ránézésre nagyon megtetszett ez a holt-tengeri sós spray, gyorsan haza is hoztam és azóta már a másodikat fogyasztom belőle. Valami elképesztően gyorsan megnyugtatja a bőrömet (én az arcomra használom, de mindenhova lehet), picit tud csípni a só miatt, de eküszöm, hogy amióta használom nem pirosodik az arcom egyáltalán. Pluszban még hidratál is, így nem kell csak egy nagyon könnyű zselé mellé. Fújtam már sminkre is felfrissítés céljából, erre is bevált. Picit sokallom ugyan érte az 1500 Ft-os árat, mert sajnos csak 75 ml, de tényleg hatásos, így arra jutottam, hogy megéri :). Természetesen illatanyag nincsen benne, viszont aloe, pantenol és allantoin van.




RdL Young Fixing Spray (Rossmann, 999 Ft)

Ő egy kicsit kakukktojás, mert szerintem nem teljesen új, de nekem az, szóval bekerült a posztba. Nekem a fixáló permetek közül mindig a hajtógázasok voltak a legszimpatikusabbak, ezeknek van a legfinomabb és legfolyamatosabb permete, ezek terülnek a legszebben és nem hagynak folyadékcseppeket az arcon. A szórófeje ennek a RdL Young-nak is szuper, viszont a hatásában már annyira nem vagyok biztos. Próbáltam már kevesebbet és többet is fújni az arcomra, de nem vettem észre, hogy tartósabb lenne a sminkem. Nem igazán merem emiatt ajánlani, bár lehet, hogy csak nekem nem vált be vagy valamit rosszul csinálok (bár ezt kétlem). Érdemesebb kicsit többért egy professzionális darabot beszerezni, aminek a flakonja ráadásul 3szor ekkora.




Rimmel Lip Art Lip Top Coat - Pearlescent (Rossmann, 1149 Ft)

Ritkán veszek Rimmel termékeket, nem rajongok annyira a márka kínálatáért, de ha mégis leemelek valamit az állványról, akkor azokban nem szoktam csalódni (Kate Moss rúzsok, yeah). A Lip Art Lip Top Coat szájfény az új display-en található, limitált kollekció szerintem és nagyon szépséges, nagyon tetszik és nagyon örülök, hogy megvettem :). Lehet bármilyen rúzs fölé is használni, de önmagában is nagyon mutatós. Kellemes, nem ragadós a formulája és gyönyörű, szinte holografikus csillámos vannak benne. Szerintem ennyiért bőven megérte, csak ajánlani tudom.



3 megjegyzés:

  1. A Dove radír van gránátalmásban is :) És ha szárazsampon, csak a Batiste!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen??? itt tarjánban csak a kiviset meg ezt láttam... De ezek szerint mindent behozhatták csak nem lehet mindenhol mindet kapni :D

      Törlés
  2. a rimmel szájfény nekem is megvan. én irizáló rózsaszín és kék csillámokat látok benne. Nem rossz, de azóta, amióta a Jesse's girl Glow Stix-e megvan, nem nyúltam érte, azok sokkal izgalmasabbak. a rdey young sminkfixálója nekem is megvan, tényleg kihagyható (bár van egy primer spray-je is, a kettő együtt jól működik a p2 city shield-jével és az essence camouflage 2in1 már kivont alapozójával is plusz transzparens púder ofc). a balea tengeri sós spray-jére pedig ezek után biztosan lecsapok, köszi a tesztet!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.