Teszt | Maybelline tavaszi újdonságok - Master Chrome highlighter, Master Conceal korrektor & Total Temptation szempillaspirál

Legnagyobb meglepetésemre a Maybelline legújabb termékei (közül nagyon-nagyon kevés :D) viszonylag gyorsan elérkeztek hozzánk is, a Master Chrome highlighterekre csak pár hónapot kellett várni, a Total Temptation szempillaspirál pedig szinte egyidőben jelent mindenhol a világon. A Master Conceal korrektor pedig egy kakukktojás, mert fogalmam sincs, hogy külföldön mióta kapható és igazából azt sem tudom, hogy nálunk mikor jelent meg, én mindenesetre kb két hete találkoztam vele először a nagyobb Maybelline állványokon. A szempillaspirált személy szerint nagyon vártam már, számomra most ez volt a legizgalmasabb újdonság, a highlightert nagyon dícsérik a vloggerek, a korrektor meg csak úgy megtetszett. De hogy be is váltak-e? Olvassatok tovább és kiderül ;).




Master Chrome Metallic Highlighter - 100 Molten Gold (kb 2899 Ft)

Kezdem a highlighterrel, mert szerintem erre vagytok a legtöbben kíváncsiak, de javítsatok ki. A csomagolás egyszerű, de strapabíró műanyagból van, semmi extra, jól néz ki, egyszerű, nem kell több. Viszont a púderen lévő lenyomat nagyon tetszetős, legalábbis nekem bejön ez a geometrikus minta. A formula valami fantasztikus, lágy, finom, szinte krémes, abszolút nem púderes, nem porzik, egybeolvad a bőrrel, egy álom, de tényleg. A finis pedig valóban metálos, nem egy finom, visszafogott fényű highlighter az már biztos. 




De! Sajnos mindezek ellenére sem tudott lenyűgözni. Ugyanis borzalmas a színe. Elnézést, de muszáj kerek-perec kimondanom, hogy ez a full, szinte rezes arany árnyalat egy katasztrófa, én nem tudom kinek áll jól, de nekem biztosan nem... Remélem másoknak igen. (Van egy világosabb, rózsaszínes árnyalat is, ez jobb, de kicsit olyan semmilyen.) Szerintem a swatchon is látszik egyszerűen túl sárga, ha pedig nagyon eldolgozom, akkor semmi nem marad belőle. Olyan kár érte, mert igazán akartam őt szeretni. De nem fogom... Maximum szemfestékként.



Total Temptation Mascara (2499 Ft)

Már csak a csomagolása miatt is nagyon vártam ezt a kis spirált. Annyira más, mint a Maybelline eddigi darabjai, olyan kis különleges a többihez képest, imádom! Szép, csajos rózsaszín, de mégis letisztult és elegáns, csinos és rózsaszín :). A keféje egyszerű és normál, semmi szurka-piszka szilikonsörték, semmi megaduci méret, fura alak, kicsit hasonlít a L'Oréal Lash Paradise-hoz, de nem annyira tömött, kicsit ritkásabbak a szálai. Vagyis maga a megtestesült álom. Még nem tökéletes, ahhoz kicsit száradnia kell a tubusban a festéknek, de még 1-2 hét és ez lesz a kedvenc spirálom. Mesés pillákat lehet vele festeni, nem tapasztja össze őket egyáltalán, pont elegendő festéket visz fel, dúsít, hosszít, elválaszt, amolyan legyezőszerűen és pihe-puhák maradnak a szempilláim tőle. 



A formula vízzel lemosható, ezért nálam mindig jár a külön piros pont, de ugyanakkor nagyon tartós, nem pereg és nem mászkál. Elméletileg van benne kókuskivonat, de arra a Maybelline már nem tér, hogy ez nekünk miért is jó, de egyébként jó :). Plusz elég kellemes az illata is, nem az a megszokott, kicsit kemikália szerű spirálszaga van (van benne illatanyag, megnéztem, de nem irritálja a szemet). Nálam csillagos ötös, nagyszerű darab, mindenképpen érdemes vele egy próbát tenni.




Master Conceal Camouflaging Concealer - 10 Fair (1999 Ft)

Brahiból hoztam el azt a korrektort, mert le volt árazva a Rossmann-ban, gondoltam egynek talán el fog menni. Rögtön ez elején jelezném, hogy gyalázat a színfelhozatal, mindössze két árnyalat kapható belőle (eredetileg 5), sajnos a világosabbik sem elég világos az én ízlésemnek és túl sárga is, de azért lehet vele dolgozni. Ezt leszámítva nagyon jó kis termék, drogériás szinten talán a legjobb, amivel valaha találkoztam (igen, a Catrice Liquid Camouflage-nál is jobb, mert ez legalább nem illatos). A kiszerelése sima kis tubusos, de csőre van, nem folyik ki, nem maszatolódik sehova és szépen lehet adagolni. A formula kicsit krémesebb, sűrűbb, szépen és könnyen el- és összedolgozható az alapozóval.



A fedése elég magas, nem full, de közepesnél erősebb mindenképpen. Nagyon szépen elbánik a sötét karikákkal, a pattikkal, pirossággal, nagyobb bőrhibákkal is. Viszonylag gyorsan szárad és a helyén is marad egész nap (azért a zsíros bőr le fogja bontogatni szépen a nap végére, de a zsíros bőr, mint nem bont le a nap végére... :D). Elég belőle egy nagyon kicsike mennyiség is, vagyis a 12 ml elég sokáig ki fog tartani, szóval megéri az árát. Sajnos csak a nagy Maybelline állványokon találkoztam eddig vele, illetve a Rossmann webshopjában.




Összességében elég meggyőzőek a Maybelline tavaszi újdonságai, a highlightert kicsit sajnálom, bár ott igazából csak a színnel van a gond. A Total Temptation spirál fantasztikus, imádom, szerintem benne ti sem fogtok csalódni és a korrektor is szuper darab, ha olcsó, de magas fedésű darabot kerestek, akkor meg is van :). Ezek után alig várom a következő felhozatalt a márkától! 

5 megjegyzés:

  1. Én is azonnal rárepültem a highlighterre, mert ugye mindenki ezt dicséri, de a színe engem is elrémített. El sem tudom képzelni, hogyan nézne ki rajtam, annyira sötét. Remélem, hoznak majd ki belőle kifejezetten világos bőrűek számára is megfelelőt. #fingerscrossed :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a rózsaszínes jónak tűnik világos bőrre, de annak meg nem túl izgalmas a színe :( szóval, jah hozhatnának valami kicsit mást, kicsit izgisebbet :)

      Törlés
  2. Esetleg a spirált megmutatnád majd élesben is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megpróbálok valami értékelhető fotót összehozni róla :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.