TESZT | MAC x Nicki Minaj

11:52 de.
A MAC immár negyedik alkalommal dolgozik együtt Nicki Minaj énekesnővel, ez valószínűleg rekordnak számít a cég történetében :). Minden egyes kollab a rúzsokról szólt eddig, ami ugyan nem baj, de ha ennyire szereti a márka Nicki-t, akkor érdemes lenne kicsit újítani és egy egész kollekciót szentelni neki. Talán jövőre? (Szinte biztos, hogy lesz, elég sok pletyka kering erről mostanában.) Addig is itt van nekünk két új és csodás rúzs árnyalat, amik nem a megszokott harsány, élénk pinkekben pompáznak, mint anno a két Viva Glam és a Pink Friday, hanem meseszép és mindenki által hordható nude színekben (bár sajna, csak kettőben).



Nehéz is volt a döntés, hogy melyiket hozzam haza, de végül Nicki's Nude mellett döntöttem (a másik neve Pinkprint, ő egy krémrózsaszín nude, az áruk 6100 Ft), mert nem mertem kilépni a komfortzónámból :). Mindkét árnyalat amplified, ezek a típusok a márka szerint krémesek, nagyon pigmentáltak (egy rétegben tökéletesen fednek) és picit fényesebb a finisük. A limitált darabok persze limitált csomagolást is kaptak, a dobozok és a tubusok színei kívül-belöl is megegyezik a rúzsok színével és természetesen nem maradhat le róluk Miss Minaj aláírása sem. Szerintem fantasztikusan mutatnak, én személy szerint nagyon örülnék, ha mindegyik MAC rúzs ilyen külsőt kapna, így kicsit könnyebb lenne beazonosítani őket a gyűjteményemben...



Szerencsére a belső tökéletesen harmonizál a külsővel, ugyanis a Nicki's Nude, maga a tökéletesség! Egyrészt csodás az árnyalat, kicsit mélyebb barackosabb nude, engem emlékeztet a Kinda Sexy-re, szerintem olyan mintha a visszafogott kishúga lenne :). A formula pedig wow! Talán egyszer próbáltam eddig amplified rúzst a MAC-től, de az egy nagyon sötét szín volt és soha nem tudtam megszeretni, de ezzel a nude vonallal nagyon működik a dolog. Krémes, csak úgy siklik az ajkakon, egy rétegben tökéletesen fed (a swatchon is rétegben van), természetes fénye van, viszonylag tartós is (kajálást nem bírja) és egyáltalán nem szárítja az ajkakat.



Persze, hogy ne legyen minden mindig jó, sajnos a kollekció limitált és sajnos a webshopban már nem lehet a két Nicki rúzst kapni és a legtöbb üzletben is kikerült már rájuk a sold out matrica, amin persze nm csodálkozok, de azért nagy kár. Viszont jó hír, hogy a Douglas-okban lévő MAC pultok még nem kaptak belőlük, szóval le lehet majd csapni rájuk a későbbiekben.


2 megjegyzés:

  1. Szia! A többi 18 szín is van az üzletekben (amiknek nem ilyen szép a csomagolása, de elvileg a kollekció részei)?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.