Hot or Not? | Catrice őszi/téli újdonságok

Nemrégiben egy igazán szuper meglepetéscsomaggal állított be hozzánk a futár, valami olyasmivel, amire bevallom őszintén nem számítottam, de aminek rettentően örülök! A csomagban nem más lapult, mint a Cosnova két márkájának, az Essence-nek és a Catrice-nak pár őszi/téli újdonsága, amik azóta már ki is kerültek az üzletekbe (vettem is gyorsan pluszba pár dolgot a poszthoz :D :D), így itt az ideje, hogy írjak róluk pár szót. Első körben jöjjön pár izgalmas termék a Catrice új szortimentjéből, a szokásos hot or not poszt formájában. Enjoy ;)




HOT

Ultimate Matt Lipstick - 020 From Rose With Love... (1329 Ft)

Kezdem rögtön a legnagyobb kedvencemmel, az Ultimate Matt rúzzsal, ami véleményem szerint a legtutibb drogériás matt rúzs jelenleg. Pont. Fantasztikus a formulája, krémes, könnyen kenhető, nagyon-nagyon pigmentált, nem szárít, de mégis bársonyosan matt a finise. A színe is nagyon tetszik, a From Rose With Love... egy őszre tökéletes tompa téglás-vöröses árnyalat, ami se nem túl feltűnő, se nem túl visszafogott, amolyan arany középút, irodai jolly joker, mindenkinek jól fog állni darab. Sajnos egyelőre csak hat árnyalatban kapható, ezek főleg őszies/télies darabok, de remélem jönnek majd még újak, mert tűrhetetlen, hogy csak egy nude található a választékban! Kell még legalább három kedves Catrice!






Volumizing Lip Balm (1489 Ft)

Nem mintha szükségem lenne ajakdúsító balzsamra, de ettől függetlenül imádom őt :). Ugyanis annak köszönhetően, hogy egy kicsit 'dúsító' hatása van nagyon szépen 'feltölti' és kisimítja az ajkakat, mellette szuperül hidratál, ergo tökéletesen felkészíti őket a rúzsozásra. Plusz nagyon kellemes cukorkás-mentolos illata és íze van. Csak azt nem értem, hogy a fenébe lehet drágább, mint a matt rúzs...



Siliconic Makeup Blender

Egy korábbi facebook posztban már bocsánatot kértem, amiért elhamarkodottan ítéltem el a szilikon blendereket, ugyanis a Catrice darabja igenis jó, lehet használni és használom is minden egyes nap. Nagyon szépen el lehet vele oszlatni az alapozót, amióta megvan, azóta sokkal kevesebbet kell használnom, ami azért nem mindegy, ha az ember lánya nem hajlandó leváltani semmi szín alatt a több, mint tízezer forintos MAC alapozóját. Eldolgozásban is ügyes, de én szívesebben használom egy ecsettel vagy egy szivaccsal együtt, hogy tényleg tökéletes legyen a végeredmény. (Vagyis mostanában így működik az alapozási rutinom: alapozó a szilikon blenderre, azzal szépen eloszlatom, majd egy beauty blenderrel vagy ecsettel bedolgozom a bőrbe.) Szerintem érdemes egy esélyt adni neki :).




Brow Palette Matt & Glow Powder & Wax - 010 Now Flash Lights (1329 Ft)

Kicsit félve próbáltam ki ezt a szemöldökformázó palettát, mert attól tartottam, hogy nekem túl világos lesz, de szerencsére tévedtem, pont jó ez az egyébként szőke/világos hajúaknak/szemöldökűeknek való színkombináció. A palettácskában egy matt és egy fényes por, valamint egy pomádé/színezett wax található, plusz egy kis kétvégű ecset/kefe, ami picit használhatatlan, de sebaj, nem ez a lényege a terméknek :D. Mind a három formula tökéletesen használható, akár együtt, akár külön-külön is, szépen pigmentáltak, nem túl erősek, pont ahogy az egy szemöldökformázó termékhez illik (legalábbis szerintem). A fényes portól pedig nem kell megijedni, nem lesz tőle sem csillámos, sem metálos a szemöldökünk, pusztán egy kis dimenziót ad neki, egy kicsit jobban odatereli a figyelmet, de szép természetes hatású marad.




Power Volume 3D Top Coat

Nem vagyok egy nagy körömlakk expert, a fedőlakkokhoz meg még annyira sem értek, szóval most valószínűleg nagyon nem leszek professzionális... De ez egy nagyon jó kis fedőlakk, pont azt teszi, amit elvárok tőle, extra fényes, gyorsan szárad és tartósabbá teszi az alatta lévő lakkot. Mi kell még több?



Liquid Lip Powder Metal Matt - 030 Jenny From The Bronze (1329 Ft)

Ugyan az Ultra Matt verzióval nem lettünk túl jóban (lásd lent), de annyira megtetszett a Metal Matt-nak ez az árnyalata, hogy úgy döntöttem teszek vele egy próbát és megvettem. Szerencsére jó választásnak bizonyult, gyönyörű a színe, meglepően jól mutat ez a matt metál finis az ajkakon, nekem legalábbis nagyon megtetszett és a formula is kellemes, nem szárít, nagyon tartós, nem ragad, szóval szerintem sokkal jobb választás, mint az Ultra Matt.




Art Couleurs Eyeshadow - 090 Life On High Heels (929 Ft)

Jön az ősz és én nem tudok ellenállni a lila szemhéjpúdereknek... Különösen akkor, ha ennyire fantasztikus darabot találok, mint a Catrice megújult monói közül az egyik, amit szét lehet pattintgatni és bele lehet őt pakolgatni a külön kapható palettákba. Imádom, zseniális ötlet, bárcsak előbb találták volna ki. A formula zseniális (nem garantálom, hogy minden szín esetében az!), gyönyörűen pigmentált, fényes, tartós, könnyű eldolgozni és ez a szín! Álomszép! Egyébként 15 árnyalat közül lehet válogatni, vannak mattok, szaténok és extra fényesek is. Attól tartok tele fogok pakolni egy palettát...





MEH



Aqua Fresh Highlighting Eyeshadow - 020 Luminous Sensation

Nem vagyok túl nagy rajongója a krémes színes sminkeknek, így nálam mindig hátránnyal indulnak az ilyen termékek. Van, amit meg tudok szeretni, van, amit nem és van, amit nem tudok rögtön hova tenni. Na, a Catrice Aqua Fresh zselépuding krémes szemfestéke pont ilyen. Egyik nap nagyon tetszik, a másik nap meg fél percet sem bír a szemhéjamon vagy összeáll vagy nem tudom rétegezni és de utálom... Egyébként nagyon szép, ragyogó, gyönyörű árnyalatokban lehet kapni és jópofa a formulája is, de még szoknunk kell egymást. Azt hiszem türelmesnek kell vele lennem, mert nem mindegy, hogy viszem fel, inkább a felütögetés a trükkje, kenegetni nem nagyon lehet, mert úgy nem lesz túl egyenletes. És a rétegezést sem szereti túlzottan, akkor nem túl tartós.




Brown Collection Nail Laquer - 020 Sophisticated Vogue (989 Ft)

Az az igazság, hogy ebben a körömlakkban elméletileg minden ott van, ami ahhoz kell, hogy egy tökéletes darab legyen, de mégsem tudott nálam az lenni. Gyönyörű a csomagolása, nagyon tetszik a színe, szép metálos a finise, egy rétegben is szépen fed, gyorsan szárad, aztán felkenem, készen van és meg, olyan semmilyen lett, plusz még gyorsan el is kezdett kopni. Nem rossz, de semmi extra, nem egy kiemelkedő körömlakk.




NOT

Liquid Lip Powder Ultra Matt - 090 Spotted On Pink-erest (1329 Ft)

Azt hiszem soha nem lesznek a kedvenceim a matt folyékony rúzsok... Vannak, amiket csípek (azok, amik nem száradnak full, kopogós mattra), de a legtöbbel még mindig hadilábon állok. Ilyen sajnos a Catrice Liquid Lip Powder is, aminek nem jött be túlságosan a formulája, szerintem rettentően ragacsos, nem akar rendesen megszáradni, nehezen jön le, nem túl egyenletes (az valószínűleg az árnyalat hibája), szóval bocsi, de nagyon not. (Ami azért fura, mert a metál verzió viszont nagyon bevált...)





Összességében én úgy érzem, hogy a Catrice igazán odatette magát ezzel az új szortimenttel. Rengeteg izgalmas termék van a választékban, de minimálisra redukálták szerencsére a 'felesleges' dolgokat. Nekem a legnagyobb kedvenceim a matt rúzs és a lila monó szemhéjpúder lettek, ezeket mindenképpen érdemes lecsekkolni, de szuper lett a metál matt folyékony rúzs és a kis szemöldök paletta is. Remélem, hogy a többi újdonság is lesz ennyire jó, mert még mindenképpen szeretnék pár dolgot kipróbálni (Strobing Blush, The Ultimate Chrome paletta, jövök :D). 

Ti mit szeretnétek kipróbálni az új szortimentből???

15 megjegyzés:

  1. Köszi a bejegyzést! :)
    A matt rúzsokat meg fogom nézni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szívesen :) mindenképpen tégy úgy, szerintem szuperek ;)

      Törlés
  2. Pusztán csak elméleti szinten, de azért érdekel, hogy ennek a fényes szemöldökpornak az alkalmazását hogy kell elképzelni? A szemöldökcsonton lehet highlighterként használni? Vagy magára a szemöldökre (annak egy részére) kell fölvinni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én így használtam: a wax résszel és a matt porral megformáztam a szemöldököt (körberajzoltam, ha úgy tetszik), majd a fényessel színeztem ki, ezzel egy kis plusz fényt, dimenziót biztosítva :)

      Törlés
  3. Ebből a felsorolásból a mono szemhéjpúderre már lecsaptam, miután láttam Nálad Instán (muuhhaha!!!), de eddig nem értetttem miért ilyen kis gagyi "lötyögős" a csomagolása - így viszont már világos. :D A körömlakkal is szemeztem, meg kell majd kuksizzam, mert nekem nagyon tetszik ez a rozsdás őszi szín, még akkor is ha semmi extra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D kezdheted őket gyűjteni ;)

      Törlés
    2. Nekem megvan ebből a sorozat körömlakkból a 01-es, ami mélybarna színű és selyemcukorka fényű, és én imádom, szinte állandóan ez van a körmeimen. Jó az ecsete, könnyen terül, nem csíkoz, jól fed, és én ugyan használok fedőlakkot, de nekem 4 napot simán kibír. Szerintem elég jó kis lakk. :)

      Törlés
    3. annak van a legszebb színe, meg a réznek, szerintem azokkal még megpróbálkozok én is :)

      Törlés
  4. A matt rúzsokat mindenképp megnézem, ez a From Rose With Love... nagyon kívánságlistás. Van itthon hasonló, és mintha változna valamit az állaga és az illata, szóval megnézem ez mit tud, és ha megfelel, akkor megveszem. Hasonlóan viselkedik, mint egy sima krémes rúzs, vagy picit szárazabb és kevésbé elmászós? A kép alapján ilyennek kellene lennie, ami krémes matt rúzsban talán a legbiztonságosabb.

    Nem is tudom érdekel-e még valami az új kollekciókból, de nem hiszem. Lévén, hogy DM Szerbia, novemberig még van időm ezen gondolkodni úgyis. :D

    Amúgy a szerbiai Sephorákba megérkezett a Kat von D, a hétvégén hivatalosan is kint lesznek a termékek, úgyhogy most inkább ott legeltetem a szemem. A Catrice sosem volt szerelem márkám, bár eddig az a kevés amit próbáltam tetszett, de igazából nem mozgat meg, az Essence-hez meg szerintem öreg lettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóóó de jó nektek!!!! ölni tudnék egy sephora-ért elérhető közelségben :D :D
      a rúzs egyébként nagyon krémes, de egy krémes rúzsnál azért kicsivel szárazabb :)

      Törlés
  5. Már régóta nézem ezeket a szilikonból készült blendereket, de eddig csak rosszakat láttam, olvastam róluk. Most meghoztad hozzá a kedvem, hogy kipróbáljak egy viszonylag olcsó verziót belőle. :-)
    A "Sephorás" megjegyzéssel teljes egyet tudok érteni. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Az ajakdúsító ajakápoló szerinted kapható a rosmannokban?

      üdv:Petra

      Törlés
    2. én már találkoztam vele az üzletekben és a webshopban is :)

      Törlés
    3. szerintem ennyi pénzért megéri tenni vele egy próbát :)

      Törlés
  6. Köszi szépen! :) Fogom csekkolni!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.