Hot or Not? | Catrice tavaszi újdonságok

Jó pár hete érkezett hozzám tesztelésre egy hatalmas nagy Catrice csomag, tele a márka legújabb tavaszi újdonságaival és pár limitált termékkel is. Én pedig szorgos és jó beauty blogger módjára azóta is lelkesen tesztelem őket és mostanra el is dőlt, hogy melyek lettek a kedvenceim és melyeket nem tudtam személy szerint megszeretni (ami nem feltétlenül jelenti ugye azt, hogy az adott termék ne lenne jó, csak valamiért nekem nem vált be). Vágjunk is bele, mert rengeteg mindenről kell írnom :). Kezdjük a kedvencekkel!




HOT!



The Precious Copper Collection Eyeshadow Palette - 010 Metallux

Imádok mindent, ami rezes színű, különösen, ha hajról és szemhéjpúderekről van szó :). Szóval nagyon jó helye lett nálam ennek a palettának, amiben minden egyes szín csodás metálfényű, gyönyörűen pigmentált és selymes, lágy textúrájú (de nem potyogós). Tudom, sokan biztosan hiányolnak legalább 1-2 matt árnyalatot belőle, de van, amikor nincsen szükség másra, csak egy kis ragyogásra ;). 




Liquid Gel Cushion Eye Liner - 010 The Black Sheep

Nem vagyok egy nagy tusrajongó, ezt már biztosan sokan tudjátok, de egy-egy jó darabot még én is tudok értékelni és bizony a Catrice cuki kis cushion tusocskája nagyon-nagyon jó. Pedig az első gondolatom, amikor megláttam az volt, hogy na, ez tuti nem fog működi, de szerencsére nem lett igazam, A pigmentáció wow, nagyon szuper, gyönyörű, igazi mélyfekete a színe is és nagyon könnyű vele dolgozni, szuperül el lett találva az állag: se nem túl folyós, se nem túl 'zselés'. Tusrajongóknak kötelező ;).


Slim'Matic Ultra Precise Waterproof Brow Pencil - 010 Light

Zseniális ez a szemöldökceruza, aprócska hibával... A formula nagyszerű, pont jól pigmentált, szép a színe, a kialakításnak köszönhetően pedig extra-mega-giga precíz, egy élmény vele dolgozni és a tartóssága is kiváló. Az egyetlen bibi, hogy mindennapos használat mellett az aprócska mennyiség kb 2 hétig bírja és utána lehet venni az újat. Nem vészes persze az ára, de azért lehetne benne kicsivel több...

Glam&Doll Sculpt & Volume Mascara - 010 Black

Első találkozásunkkor nem néztem ki túl sok mindent ebből a nagyon egyszerű, szilikonkefés spirálból, de végül úgy alakult, hogy az egyik kedvencemmé nőtte ki magát. Nagyon szépen lehet vele definiálni a pillákat, nem tapasztja össze őket egyáltalán, sőt, arra is tökéletes, hogy egy másik spirál bibijét ezzel javítsuk ki, hiszen olyan szépen lehet vele 'fésülgetni'. A keféje pedig lehetővé teszi, hogy a szempillák töveit és a legkisebb szálakat is könnyedén befesthessük. Elsősorban szétválaszt és dúsít, hosszításban nem a legjobb, de kombinálhatjuk más darabokkal is a maximális hatás érdekében. 

Lip Dresser Shine Stylo - 060 Surf And Turf In Grapetown

Imádom a fényes, könnyed rúzsokat, amik nem feltétlenül magas fedésűek, de azért szépen látszódnak az ajkakon és még hidratálják is azokat. A Lip Dresser Shine Stylo pont ilyen. Kellemes krémes textúra, szép fény, könnyű kezelni és a színe is gyönyörű. Egyedül a csomagolásba tudnék egy picit belekötni, ugyanis elég szokatlan ez a kattintgatós toll forma, amit nem lehet visszatekerni, szóval vigyázni kell vele.

Lip Cushion - 020 Better Make It Mauve

Nyami, nyami szájfény :). Mostanában nagyon sokszor használok szájfényt, így persze, hogy rögtön a kedvencem lett ez a Lip Cushion. Jópofa az applikátor, amely ugyan bumfordinak tűnik, de szépen lehet vele dolgozni, de igazából a formula és a szín viszi a pálmát. Könnyed, nem ragacsos, de viszonylag intenzív pigmentáltság. Tökéletes.




24h Made To Stay Makeup

Az első drogériás alapozó, ami bírja az egész napos strapát és még illatanyag sincsen benne!!! Zseniális formula, szépen és egyenletesen terül, erős közepes a fedése, gyönyörű matt a finise és szupertartós. Fantasztikus darab, csak ajánlani tudom, az általam próbált budget alapozók közül magasan a legjobb. Az egyetlen gond a színválaszték lehet, de a következő termék azon is segít ;)

Prime and Fine Make-Up Transformer Drops

A fentebb említett alapozóból sajnos a bőröm színétől egy kicsivel sötétebb árnyalat érkezett tesztelésre hozzám tesztelésre, de szerencsére ott lapult mellette ez a kis világosító (meg a sötétítő) 'krém' (vagy nem is tudom minek nevezzem), amivel pikk-pakk kikeverhetem a számomra legmegfelelőbb tónust. A Transformer Drops egyébként nem extrán világos, nagyjából olyan, mint a legtöbb hozzám tökéletesen passzoló, kissé sárgásabb alapozó, de mégis nagyszerűen tudok vele bármit világosítani, vagy egy kicsit melegebb tónusúvá tenni. Nem befolyásolja az alapozó fedését, állagát, felvitelét bármilyen mennyiségben is keverjük hozzá, szóval wow, le a kalappal, engem nagyon meggyőzött (a sötétítő változat is ugyanilyen klassz).

Allround Beautifying Concealer & Eye & Lip Pencil - 010 Beautifying Porcelain

Mindig is imádtam a kis precíz korrektorceruzákat, de sajnos eddig budget márkánál nem lehetett kapni ilyen típusú terméket (legalábbis én nem láttam). Szóval nagyon örültem neki, hát még annak, hogy szuperül is működik. A formulája krémes, könnyen applikálható és magasan pigmentált. Én leginkább a szám kontúrozásához szeretem használni, de nagyon jól bevált apróbb, makacs kis bőrhibákra is.




Light & Shadow Contouring Blush - 030 Rose Propose

Őt is nagyon-nagyon megszerettem, pedig elsőre kicsit félelmetesen intenzívnek és sötétnek tűnt a színe, pedig valójában a bőrön csodaszép és visszafogott (persze mindig lehet erősíteni rajta ;)). Mind a két színt lehet akár önmagában is használni, de szerintem összekeverve a legszebb a végeredmény, ugyanis a picit csillámos halvány rózsa highlight nagyon szépen tompítja és teszi könnyen kezelhetővé az erőteljesebb bordós árnyalatú pirosítót. A formula könnyen kezelhető, szépen eloszlatható és satírozható az orcákon.

Liquid Luminizer Strobing Pen - 020 Ready For Champagne!

Ez a kis highlighter toll szerettette meg velem a folyékony highlightereket, ez azt hiszem mindent elmond a termékről :). Mesés a színe (melegebb, pezsgős arany tónus, ami gyönyörű világos bőrön is), fantasztikus fénybe vonja a bőrt (picit több, mint egy egészséges ragyogás, de nem vakító a végeredmény), jó az állaga (csak arra kell vigyázni, hogy elég gyorsan szárad) és ami a legjobb, hogy nem mozdítja el a helyéről az alapozót é rétegezhető is. Ő az egyik abszolút kedvencem, imádom!

Liquid Metal Longlasting Cream Eyeshadow - 050 Smart Mauve

Kezd ismét átalakulni a sminkes ízlésem, ugyanis egy pár hónapja még utáltam volna a krémes highlightert és ezt a krémes szemfestéket is. Most viszont mind a kettőt imádom... Olyannyira, hogy ebből a Liquid Metal vonalból be kell szereznem egy világosabb árnyalatot is. Fantasztikus ugyanis a formulája, tényleg brutálisan tartós, könnyű vele dolgozni és a fénye! Az valami álomszép, mint a folyékony fém. Csak ajánlani tudom, érdemes kipróbálni!




Soft Blossom Nail Laquer - 030 Flower Merrybouquet, 040 Coachella Vibes

A Catrice lakkjai mindig is a kedvenceim közé tartoztak, nagyon szeretem őket, mert rajtam elég tartósak és a színválaszték is nagyszerű. Szerencsére ezek a kis virágillatú (annyira nem lehet érezni) lakkok is szuper formulájúak, gyorsan száradnak és ami a legjobb, hogy gyönyörű vidám és nyárias színekben pompáznak. 




MEH...



Eye'Matic Matt Eyepowder - 010 The Great Matterhorn

Nem azt mondom rá, hogy rossz, de azt vettem észre, hogy soha nem nyúlok ezután a szemhéjpúder után. Pedig szépen pigmentált, jó vele dolgozni (a csomagolásának köszönhetően elég egyszerű az applikáció), csak úgy elvész a sok paletta között és soha nem jut eszembe, hogy jé van egy ilyen szép matt fehérem is. De majd igyekszek észben tartani őt :). Lehet, hogy ha más színben lenne meg, akkor emlékeznék rá?

Rock Couture Extreme Volume 24h Mascara - 010 Black

Nem rossz, nem rossz, de nem kiemelkedően jó, ráadásul már nagyon unom ezt a kefe típust, ez a negyedik ilyen típusú spirálom itthon (MAC, Clinique, Rival de Loop Young) és mindegyik többé-kevésbé ugyanazt tudja. Dúsít leginkább, de érdemes megvárni, amíg egy kicsit sűrűsödik a festék a tubusban, akkor jobban működik.

Ombré Two Tone Lipstick - 050 Please Tell Rosy

Alapjáraton ez egy nagyon szuper rúzs lenne, nagyon tetszik a formula, kellemesen krémes, szépen pigmentált, jó a kialakítása, csak éppen ezt az ombré dolgot nem tudtam soha értékelni. Ha valakinek bejön ez a stílus, akkor szerintem szeretni fogja, egyébként meg meh...

18h Colour & Contour Eye Pencil - 010 Me, My Black And I

Fekete szemceruza. Nem túl izgi... Összehasonlítva az eddig meglévőkkel nem olyan hú, de brutál erős fekete, de egynek elmegy. A textúrája viszont tetszik, krémes, de nem annyira, hogy törjön és piros pont az automata/tekerős csomagolásért is.






NOT :(

Instant Lipstick Mattifier

Nagyon reménykedtem abban, hogy működni fog ez a kis rúzs mattító zselé, de marhára nem működik, vagy én csinálok valamit rosszul. Konkrétan semmit nem csinál, abszolút nem mattít semmit, pedig elég sok finisen kipróbáltam, de nem lett soha olyan a végeredmény, amilyenre számítottam. Ha esetleg valaki más is próbálta már, akkor várom a kommenteket, mert kíváncsi vagyok rá, hogy én vagyok a béna, vagy tényleg nem működik a dolog...



Összességében szerencsére pozitívak a tapasztalataim a Catrice újdonságaival kapcsolatban, de igazából nem is vártam mást :). Az abszolút kedvencek a folyékony highlighter, az alapozó, a korrektorceruza és a folyékony szemfesték lettek, ezeket szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni :).


Ti próbáltatok már valamit a Catrice újdonságai közül???



7 megjegyzés:

  1. Amúgy ezt a mattító zselé hype-ot, amit több márka is csinál most, iszonyat nagy lehúzásnak tartom. Átmész egy kis púderrel bármilyen rúzson és máris lemattítja.:)

    VálaszTörlés
  2. A Rock Couture vízálló spirálja van meg...nem szárad meg, elfolyik, aztán a bőrömön leszedhetetlenül megszárad...ami véletlenül a szempilláimon maradt (mert a felkenés utáni öt percben nem pislogtam egyszer se), az kb fél óra múlva az alsó szemhéjamra kerül...Ha mégse, akkor az arcomig pereg...Tulajdonképpen a keféje az egyetlen értékelhető dolog számomra benne...meg tetszik a kupakja...(Illetve van egy olyan érzésem, hogy ettől hullik a szempillám, de az utóbbi időben hat "újat" is kipróbáltam, és egyik sz*rabb, mint a másik, szóval ebben nem vagyok teljesen biztos...de a legolcsóbb ez volt közülük...én meg nem vagyok szempillahullós.)

    Viszont az ombre rúzs tetszik...nem az ombre miatt, az önmagában nem érdekel, de tetszik a formája - a klasszikus rúzs illetve az ovális forma olyan unalmas...ez meg rombusz vagy mi...engem meg könnyű ilyen hülyeségekkel megfogni. :D
    Szerintem veszek belőle...valaminek feledtetnie kell a Catrice spirált...tartósságilag hogy áll? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. átlagos a rúzs tartóssága, krémes a formula :) egyébként tényleg nem rossz a formája, könnyű is vele dolgozni :)

      Törlés
  3. Jaj, a te tesztedre vártam ezekkel kapcsolatban - szuper lett, sajnos mindent be kell szereznem ezek után -, addig nem is nagyon vettem semmit (mondjuk az is közrejátszik, hogy pénzem sincs :DD), egyedül a tollas highlighterre csaptam le amikor láttam az instagramodon. Én is szerelembe estem a rózsaszín verzióval, pedig soha életemben nem használtam még folyékony verziót, egy leheletnyit talán sötét az én bőrömre, de pirosítóhoz közelebb/felett használva hibátlan így is. Meg nem is érdekel, mert szeretjük egymást.
    Illetve még az ombré rúzst próbáltam ki, a nude verzióban (aminek neve is van, de nem mondom meg mi az!) sokkal látványosabb a hatása, viszont. Ez a kialakítás. Nagyon szuperül tudom az alsó ajkamat egy mozdulattal kihúzni, de a felsőt?? Hát fejjel lefele kéne tartanom az egészet mert ferdén vágott ugye a cucc, de közbeszól az orrom meg minden... Nyuszi jó ötlete nem is olyan jó... Persze lehet, hogy csak én vagyok hozzá túlképzett... :DD Az már csak hab a tortán, hogy jól se áll. Látszik, milyen könnyen beszivatnak engem minden új hülyeséggel csak mert furán néz ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de örülök, hogy neked is ennyire bevált a highlighter :) én egyszerűen imádom, emiatt szerettem meg a krémes highlightokat és minden egyes nap használok is valamilyet :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.