Újdonság | PUPA Milk Lovers (Figyelem! Glamour napok kuponakció!!!)

Bár a Pupa-t elsősorban a mesés sminkjeiről ismerhetjük leginkább (jövök hamarosan a Pink Muse kollekció bemutatásával is), azért azt is érdemes tudni az olasz márkáról, hogy elég széles választékban találhatóak már nálunk arc- és testápolási termékek is, ráadásul elég gyakran jelennek meg új és izgalmasabbnál izgalmasabb kollekciók is. A legutóbbi a Milk Lovers nevet kapta és már ránézésre is imádtam őket, hát még miután ki lettek próbálva :). A termékcsaládban tusfürdő tej (2590 Ft-tól), testradír (2890 Ft), testápoló (2890 Ft), testvaj (3590 Ft) és fürdőkrém (4590 Ft) is található három különböző és elképesztően finom illatban: zabtej és vanília (száraz bőrre), rizstej és cukor (érzékeny bőrre), mandulatej és virágok (minden bőrtípusra). Mindegyik termék alapjai a felsorolt növényi tejek és mindegyikük parabén, szilikon, mesterséges színezék, alkohol és kőolajszármazék mentes. 



Bevallom, hogy nekem a legjobban természetesen a rizstej és cukor illat tetszik a legjobban (nagyon émelyítően édes, meg kell érte veszni), de istenigazából mindegyik tényleg eszméletlenül kellemes és nagyon jól sikerült. Tesztelésre kettő is érkezett hozzám, méghozzá a mandulatej és virágok vonalból egy tusfürdő és egy testvaj. Sajnos azt nem találom sehol, hogy pontosan milyen virágokból áll az illat egyik fele, de a másik egyértelműen mandula, nagyon érezni rajta és a kettő keveréke.... Egész nap csak szagolgatnám és úszkálgatnék benne!



A tusfürdő nagyon krémes, gyönyörű sűrű habja van, abszolút nem szárítja a bőrt, sőőőőőt, volt olyan, hogy lusta voltam és szkippeltem a testápolómat, de nem is hiányzott, nem húzódott a bőröm és nem is viszketett, szóval hatalmas piros pont :). A testvaj pedig, wow, instant szerelem, Valószínűleg mindent elmond, ha megsúgom, hogy megcsaltam vele a Lush Snow Fairy testkondícionálót, ami most a szekrényem mélyén várja, hogy újra elővegyem. Isteni finom gazdag és krémes állag, pont ahogy azt szeretem, sűrű, de mégis könnyen eloszlatható és gyorsan be is szívódik, meg persze szuperül hidratál, de hát ez várható volt a tusfürdő után. 




És persze a csomagolás mellett sem mehetek el szó nélkül, hiszen öröm mind a kettőre ránézni! Szép, elegáns fehér, arannyal díszített dobozban érkeztek, tökéletesek ajándéknak is, csak egy szalag kell rájuk. A tusinak aranyos tejesüveg formája van, hófehér és csak pár arany felirat ékesíti, akárcsak a testvaj tégelyét. Az egyetlen negatívum, hogy sajnos a testvaj a nagy mérete ellenére is csak 150 ml-es :(.




A jó hír pedig, hogy jövőhéten Glamour napok és minden Pupa termékre 20% kedvezmény lesz! Én biztosan lecsapok egy radírra és még egy testvajra ennek örömére :) 

Ti kipróbálnátok a Pupa Milk Lovers termékeket?

4 megjegyzés:

  1. Ó, milyen aranyos ez a tejesüveg-dizájn! ^_^ Hogy működik? Öntögetni kell a tusfürdőt egy nagy nyíláson, vagy van benne szűkítő?

    VálaszTörlés
  2. csak simán fel kell pattintani a tetejét :) olyan, mint bármelyik tusfürdő :)

    VálaszTörlés
  3. Már kinéztem ezeket a termékeket, annyira szép a dizájnjuk, és mesésen hangzanak az illatok (remélem, sokáig érezhetőek). A kupont egy BB-krémre szeretném felhasználni, de nem fogok tudni eljönni ezek nélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a testvajat simán érezni másnap is, még délután is a karomon :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.