Újdonság és tesztek | mark. by Avon

Végre itt a március, végre itt a tavasz és vele együtt egy fantasztikus meglepetés az Avon-tól, ami nem más, mint egy teljesen új márka a márkán belül, ami csak a sminkekre fókuszál, ez pedig nem más, mint a mark., ami egy igazán modern, divatos és színpompás termékcsalád (ez már rögtön a csomagoláson is látszik szerintem, engem egyből levett a lábamról ez a feltűnő fekete-fehér kombó). A kínálat elég széles, bemutatkoznak teljesen új termékek is, de vannak régi kedvenc ismerősök is a felhozatalban. A teljes kollekciót IDE kattintva tudjátok megnézni!







A kollekció már el is érhető az Avon webshopjában, az árak nagyon barátiak, ráadásul tapasztalatból el is mondhatom, hogy maguk a termékek is szuperek, hiszen egy pár hete már elkezdtem tesztelni párat közülük. A kis csoportból elsőre leginkább a körömlakk fogott meg a színe miatt, hiszen imádok mindent, ami levendula, bár azért vannak néha fenntartásaim a pasztell körömlakkokkal kapcsolatban, mert nem mindig szépek és egyenletes a fedésük. Szerencsére ezzel a darabbal semmi probléma nem volt, már egy rétegben szépen fedett, kettőben pedig tökéletesen mutatott. A tartóssága átlagos, rajtam 2-3 napig bírta. (mark. Gel Shine Nail Enamel - Lavender Sky, 799 Ft)



A tesztelés során a legnagyobb meglepetést a rúzs okozta, ugyanis nem számítottam ilyen teljesítményre és vagány színre :). A csomagolása is ennek a darabnak tetszett a legjobban, a fehér kupak, a nagy fekete márkajelzésekkel nekem nagyon bejön, igazi kis dísze a rúzstartó állványomnak. A formula pedig elképesztő, nagyon pigmentált, szépen és egyenletesen fed egy rétegben is, krémes, de nem csúszkálós-mászkálós és ennek köszönhetően a tartóssága sem rossz. A finise leginkább szatén, már majdnem matt. A színe pedig nagyon vagány és vidám, élénk és feltűnő, tökéletes lesz nyárra, de a kínálatban még rengeteg ilyen gyönyörű árnyalat található még. (mark. 3D Lipstick - Hi-Def Plum, 1049 Ft)




És végül elérkeztünk a legkülönlegesebb darabhoz, a Spectralash szempillaspirálhoz, amin mi magunk állíthatjuk be a dúsítás erősségét! A spirál tubusának alján ugyanis van egy kis 'tekerőgomb' 3 fokozottal: az első csak simán természetesen dús pillákat eredményez, a második már látványosan dúsabbakat, végül a harmadik drámaian dúsakat (mindegyik fokozatnál egyre több festék marad a kefén). Én bevallom, hogy csak a hármas fokozatot használom, a minél látványosabb, annál jobb elvét követve, de azért kipróbáltam mindegyiket. 

  • az első szerintem inkább csak kiemeli és szépen különválasztja a pillákat, annyira nem dúsít
  • a másodikkal már látványosabb az eredmény
  • de igazán látványos a harmadikkal lesz, itt már tényleg érezhető a durva dúsítás
Ha pedig véletlenül kicsit sokat használnánk (én minden egyes nap), akkor az egyes fokozattal megoldható a probléma, ugyanis az összetapadt pillákat nagyon szépen szét lehet így fésülni. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, a szempilláim a milliónyi réteggel is puhák maradnak, ráadásul egész nap szépen tart a festék, nem pereg és nem maszatolódik. Maga a kefe pedig a kedvenc fajtám, egyszerű, hagyományos sörtéjű, átlagos mérettel. Érdekes és ötletes termék, még több ilyet :). (mark. Spectralash Mascara - 1599 Ft)




Összességében engem első körben meggyőzött a mark. és már alig várom a folytatást, a további újdonságokat és hogy még több terméket kipróbálhassak tőlük. Többek között a matt alapozó, a tubusos szájfény (meg vagyok bolondulva a szájfényekért mostanában) és a fixáló spray izgatják a fantáziámat, de a rúzsok közül is tudnék válogatni :).

Nektek hogy tetszik a mark.? Kipróbálnátok valamelyik terméket???



4 megjegyzés:

  1. Na, ez most meglepő, a spirált kipróbálnám.:) Viszont nagyon hiányzik, hogy rajtad is láthassuk a rúzsok és a spirálok swatch-át.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon-nagyon igyekszek olyanokat is befotózni, de egyelőre erre is alig van sajnos időm :((( de most hogy jön a napos idő már biztosan több lehetőségem lesz előkapni a fényképezőgépet :)

      Törlés
  2. A spirál felkerült a kívánságlistámra, úgyis ki kell már dobnom a mostanit, kezd beszáradni és a lejárati idején is jóval túl van :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem neked is be fog válni, ha kipróbálod :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.