Új ajakkencék | GlamGlow & IsaDora

Bevallom, hogy a szokásaimhoz képest bizony régen leptem már meg magam valami jó kis sminkcuccal (amióta edzek és fogyok inkább ruhákat veszek, élvezem, hogy jól állnak végre és hogy kisebb méret kell :D), de a legutóbbi pesti kiruccanásom alkalmával nem tudtam ellenállni az IsaDora folyékony rúzsainak és a GlamGlow új, színezett ajakápolóinak. Színben maradtam unalmas, mind a kettő nude és mind a kettő zseniális!



GlamGlow Poutmud Wet Lip Balm Treatment - Birthday Suit (6800 Ft)

Valami nagyon fura és megmagyarázhatatlan oknál fogva betegesen vonzódok a GlamGlow termékei iránt, pedig az agyagmaszk, amit kipróbáltam tőlük ugyan elsőre lenyűgözött, de végül a L'Oréal hasonló terméke jobban bejött (a GG iszonyatosan gyorsan kiszárad és nehéz felkenni). Viszont ez a kis ezüstgolyóba rejtett színezett ajakápoló egyszerűen lenyűgöző és már most pár napos használat után imádom.



Isteni mentolos-édes illata és íze van (nyugi nem bizserget és nem is ajakduzzasztó hatású), gyönyörű a színe (nyilván nem túl pigmentált, csak egy kis tint jellegű, de nagyon szép természetes), de a lényeg, hogy szuperül és hosszútávon hidratál és simítja az ajkakat. Elég 1-2 alkalommal felkenni naponta és még evés után sem érzem azt, hogy ki lenne száradva a szám és újra kéne applikálnom. Az egyedüli negatívum a tégelyes csomagolás, tudom ez sokakat zavar a higiénia miatt, de nekem mondjuk soha nem jelentett gondot szerencsére. Összesen hat árnyalatban lehet egyébként kapni: Starlet (piros), Sugar Plum (élénk lila), Love Scene (rózsaszín), Kiss + Tell (korall barack), Hello Sexy (élénk pink) és Birthday Suit (nude).




IsaDora Ultra Matt Liquid Lipstick - 01 Nude Attitude (kb 4600 Ft)

Nem rajongok még mindig túlzottan a matt folyékony rúzsokért, de azért néhanapján szívesen teszek velük próbát. Ebbe az IsaDora darabba a színe miatt szerettem bele, csodálatos ez a hideg tónusú bézses-barnás-mályvás nude, ilyet keresetem hónapokon keresztül tavaly és most végre megvan. Szerencsére azonban nem csak az árnyalat, hanem a formula is nagyon megtetszett. Könnyed, nem ragacsos, szép bársonyos matt lesz a finise, megatartós, de ami a legjobb, hogy nem szárítja halálra az ajkaimat, egész nap jól elvagyok vele hidratálás nélkül is.




Sőt, rétegezni is lehet, ami nem mindig egyszerű dolog a matt folyékony rúzsokkal. Az applikátor is tetszik, szerintem pont megfelelő mennyiségű anyagot vesz fel. Ami egy kicsit 'fura' benne, hogy közvetlen felkenés után alig látszik, de nem kell megijedni, csak meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon :). Egy dolgot bánok csak, hogy ennyire megtetszett, mert most még többet akarok venni belőle... Összesen 12 árnyalatban kapható, a legtöbb inkább természetes szín, de azért vannak vadabb (piros, lila) árnyalatok is.



Mind a két terméket megtaláljátok a Douglas üzletekben, a GlamGlow ajakápolót pedig a webshopban is ITT.

Ti kipróbálnátok valamelyiket???

6 megjegyzés:

  1. Nagyon sokáig teljesen hidegen hagytak a matt, folyékony rúzsok. Néhány hónapja egy Lovely darabbal vágtam bele az ismerkedésbe. Ezt sem használom napi szinten, de meg kell mondanom, hogy sokkal jobb, mint amire számítottam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sok jót hallottam már a Lovely folyékony rúzsokról, lehet, hogy én is teszek egy próbát velük :)

      Törlés
  2. Sziasztok,
    Én pedig pont, hogy régóta álmodoztam egyről, végül egy NYX Lip Lingerie darabot szereztem be, de még egyelőre próbálkozom :S ugyanis bármire kenem fel (Kiko ajakprimer felütögetve, esetleg vazelin leitatva, Essence lip scrubbal jól leradírozva előtte, stb), egyszerűen... hát igazából ronda :D nincs csúnya szám, meg én így természetesen állapotában nem is látom ráncosnak, de ha ezt felkentem... és a legjobb hogy szeretek szélesen mosolyogni, na akkor igazán feltűnő hogy bele van repedezve a mélyedésekbe. Vegyek egy Mac prep + prime-ot szerintetek? :S vagy hagyjam a fenébe mert úgysem fog működni semmivel. Tartós meg minden, ha már egyszer fent van, de ah... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet, hogy egyszerűen ilyen a formula... én csak ezért nem vennék meg egy NYX terméktől egyébként sokkal drágább MAC prep+prime-ot :) esetleg próbáld meg ecsettel nagyon vékonyan felvinni, hátha úgy kicsit jobb lesz! ha nem, akkor én a kukára szavazok és egy másik folyékony rúzsra :D

      Törlés
    2. Igen, nekem is ez volt a gondolatom, hogy basszus, kétszer annyiba kerül a pre+prime, nemár :D akkor még próbálkozom, köszi a választ :)

      Törlés
    3. hajrá és nagyon szívesen :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.