Újdonság | Catrice tavaszi szortimentfrissítés

Mintha kicsit hamar jött volna ez a szortimentfrissítés, nem? Pedig még csak most kezdtem el tesztelni az őszi újdonságokat, amikről még nem volt érkezésem írni sem... Sebaj, jobb későn, mint soha, jönnek azért a tesztek! De addig is lássuk, hogy milyen klassz dolgok kerülnek ki hamarosan a Catrice állványaira :). Nekem legelőször azt tűnt fel, hogy míg az utóbbi alkalmakkor tele volt a felhozatal mindenféle körömlakkal, meg körömápolókkal és hasonlókkal, most mindössze egyetlen egy új vonal várható ezen a téren (szerencsére), a virágos illatú Soft Blossom lakkok személyében. 



És ha már virágok, akkor lesz pár új szemhéjpúder paletta is, amik közül az egyik a The Nude Blossom Collection nevet kapta, a másik három pedig a The Precious Copper-t, The Modern Matt-ot és a The Essential Nude-t. Első ránézésre egész jónak tűnnek, mindegyikben van külön highlight és kontúr szín is, meg persze hét szemhéjpúder is. Szemre érkezik még pár metálfényű krémes szemfesték is, tusok, színes szemceruzák, nem túl izgalmas szempillaspirálok és szupernek tűnő precíz szemöldökceruzák is.











Az ajkakra való újdonságok közül nekem most a legjobban a ceruzák tetszettek meg, különösen a Lip Foundation Pencil, ezek mind gyönyörű natúr színben pompáznak és a Velvet Matt Lip Pencil is jónak tűnik. Rajtuk kívül érkezik még egy filctoll jellegű Aqua Ink Lip Liner (ennek elég fura kis feje van, kíváncsi vagyok rá, hogyan működik gyakorlatban), különböző Lip Topcoat-ok (metálos, smoky és holo/highlight), Lip Cushion szájfény (ez biztosan sokak kedvence lesz), stylo rúzs (ez még izgalmasnak tűnik), Aqua Ink Gloss (meh), egy mattító 'krém' (ezzel minden rúzst mattá lehet változtatni) és egy balzsam/ajakradír is.









Nekem egyébként ezúttal az alap és arcra való termékek tetszenek a legjobban, szinte midegyik nagyon ígéretesnek tűnik. Leginkább az Allround Beautifying ceruzák érdekelnek (korrektorként arcra, szemre és ajkakra is lehet használni), de a Liquid Luminizer Strobing Pen is kívánságlistás lett, illetve a Made to Stay alapozót is kipróbálnám, ha illatanyagmentes lesz. Melléjük érkezik még egy tartós púder, a Made To Stay Powder is (matt, vízálló és antioxidánsok is vannak benne), a Conceal and Care Stick (a korrektor belsejében hidratáló van), ragyogásfokozó primer, ráncfeltöltő primer (ide vele) valamint egy alapozó világosító és sötétítő is (csak ne legyen a világos rózsaszín tónusú...). A Light and Shadow duó pirosítókról pedig majdnem megfeledkeztem, pedig ők sem rosszak. 








Ti melyik újdonságot próbálnátok ki a legszívesebben?

12 megjegyzés:

  1. Az alapozó világosító és sötétítő szuper! Remélem tényleg működik majd.
    Nagyon tetszenek még a krémes szemfestékek, a szemöldökceruzák és a spirálok is. Ezekről a Kat Von D rúzsok ugrottak be. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg olyan a kupakjuk :) a világosítóban én is reménykedek, olyan jó lenne, ha beválna, annyi jó alapozó van, amit azért nem tudok használni, mert nem elég világos :(

      Törlés
  2. En az Alverde alapozovilagositojat hasznalom es imadom. Es nem rozsazsin :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, azt megnézem magamnak akkor :) köszi a tippet!

      Törlés
  3. Az arc és az ajak termékek egész jól néznek ki (mondjuk minden frissítésüknél ezt érzem ahogy a posztjaidat nézem, aztán meg élőben elmegyek mellettük :D)! A korrektor tök jó, úgyis fáj a szívem az alapozó miatt már előre, mert eddig is minden alapozójukat kipróbáltam de csinálhatnának már végre olyat is ami nem mattítani akar nekünk, sivatag bőrűeknek. Meg az a világosító is szuper lenne, mondjuk a tubus színe így képen nekem pl. még mindig sötét, de remélem élőben tényleg megadja majd a módját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is ezt szoktam amúgy csinálni :D ilyenkor lelkesen végigböngészem a kínálatot, aztán végül semmit nem veszek soha...

      Törlés
  4. Én is Alverde világosítózok! :D
    Eleinte fenntartással kezeltem a dolgot, szóval csak féláron voltam hajlandó megvenni, de nagyon kedvelem...Másik kedvencem a Stargazer fehér alapozója, ami vékony rétegben télen egyébként passzol a bőrszínemhez...és igazából nem tudom hogy érezzek ezzel kapcsolatosan...

    Egyébként itt az ajak cushion cuccok, és a szempillaspirálok nagyon tetszenek...kíváncsi leszek rájuk. :D
    Az ajaklakkjaik óta keresem az ajaklakkjak méltó utódját, de a mostani folyékony rúzsaik nem igazán tetszenek...szóval hátha ez lesz az. :D

    VálaszTörlés
  5. rohanok is a dm-be edzés után :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem leginkább a lip topcoatok fúrják az oldalamat. De a púdert és a highlightereket is meg kell nézni, mert azokból még nem találtam meg az igazit, hátha ezek azok =) egyébként az essence szortimentfrissítéséről nem tudsz valamit?

    VálaszTörlés
  7. Nekem leginkább az Essential Nude palettára fáj a fogam - remélem, jó lesz a minőség. Ezen kívül a barna metálos szemhéjtus, a Lip Cushion-ök, a Lip Stylo-k és az ajakradír-ceruza érdekel... a púderre és az alapozóra is vetek majd egy pillantást, ha már kifogytam az előzőekből (túl sokat tartok amúgy is itthon egyszerre :D).

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.