Bukta | Lidl MioMare ecsetek

8:19 de.
Nagyon lelkesen pakoltam be pár hete ezt a két kis ecsetet a kosaramba a Lidl-ben, mert igazán ígéretesnek tűntek, ráadásul az áruk is kedvező volt. Ja, és rózsaszínek, ez is azt hiszem kis (nagy) mértékben hozzájárult a vásárláshoz... Mivel mind a kettő lezárt/ragasztott dobozban volt, így nem volt lehetőségem megtapogatni őket az üzletben, de persze tapival nem lehet eldönteni mindig, hogy jó lesz-e az adott ecset. Sajnos.




Mert ezek a cukiságok kibontás után is szupernek tűntek, mind a kettő extra puha szintetikus szálakból áll, ráadásul nem is hullanak. És tömöttnek is tűnnek, de valamiért csak tűnnek, mert azt hiszem valahol ezen a fronton bukott meg mind a kettő. A 'kefe' ecset összehasonlítva egy hasonló darabbal érezhetően nem olyan tömör és merevebb is, noha tényleg nagyon finom és puha. Viszont a fura merevsége miatt abszolút nem lehet vele eloszlatni és bedolgozni semmit a bőrbe, csak kenegeti ide-oda a korrektort vagy az alapozót... Nagyon-nagyon gáz!



A kis kabuki egy fokkal jobb, de őt sem tudtam rendesen használni arra, amire szerettem volna. Elsőként bronzosítóval próbáltam ki, de nem igazán akarta felvenni a púdert, utána meg nem akarta a bőrre felvinni, pláne nem egyenletesen. Sima fixáló púderrel már jobb a helyzet, azzal nagyjából működik, de arra meg van kb 4 másik ecsetem, ami már bevált. Bronzosításhoz meg csak kettő, arra szerettem volna valami izgisebbet, de nem jött össze.



Kerek perec kimondom, még darabonként 800 Ft-ot is sokallok értük, pénzkidobás volt mind a kettő. Már bánom, hogy megvettem őket... Ezerszer inkább aliexpress! 

3 megjegyzés:

  1. Jó, hogy írtál róluk! Én is szemezgettem velük, de végül is nem vettem egyet se..Most már legalább tudom, hogy nem vesztettem semmit.. Viszont u.ebben az akcióban natúrkozmetikumokat vettem, még nem próbáltam, kíváncsi vagyok, hogy milyenek!

    VálaszTörlés
  2. azokat még mindig lehet nálunk kapni, elsőre nem tűntek rossznak, de nem mertem venni belőlük... majd számolj be, hogy mennyire váltak be :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a kabuki ecset nagyon bejött, szeretem.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.