Havi kedvencek | November

Ismét eltelt egy hónap, extra gyorsan ráadásul és végre beköszöntött a kedvenc időszakom! Pár hét és itt a karácsony, alig várom már, hogy teljes pompájában álljon a saját nevelésű kis fenyőnk a nappaliban, hogy érezhessem a finom mézeskalács és bejgli illatát (anya, ugye fogsz bejglit sütni???), de leginkább a családi körben eltölött vacsorát és estét várom, meg kishugi arcát, amikor kibontja az ajándékait :). De előtte vegyük szépen sorra, hogy mik voltak a novemberi kedvenceim!




Neogence SOS maszk szettek (HA - 2590 Ft, C+ - 2790 Ft)

Mint mindeki bőrét, így nyilván az enyémet is megviseli a fütés szezon (bár nekem a torkomat is sajnos) és most az egyszer igényli az extra hidratálást és ragyogásfokozást, azonban nem szereti a nehéz krémeket. De akkor, mi a megoldás? Hát persze hogy egy csúcsszuper maszk és szérum együtt :). Méghozzá a kedvenc maszkos márkámtól, a Neogence-től. Mind a két verziót imádom (hialuronsavas és C-vitaminos, illatanyagmentesek), a hatásuk azonnali és látványos, ráadásul a plusz szérum nem csak egy használatra elegendő. Tipp: bőrradírozás után a leghatásosabbak.

Rendeld meg őket innen: Szépségcenter webshop




ColourPop Lippie Stix - Skimpy ($5) & Super Shock Shadow - Paradox ($5)

Nemrégiben írtam részletesen is az első ColourPop termékeimről (katt IDE), amik azonnal a kedvenceimmé váltak persze. A legjobban a krémes nude Skimpy nevű Lippie Stix-et és az elképesztően intenzív bordó Paradox szemfestéket szerettem meg, ők ez elmúlt 2 hétben nagyon sokszor kerültek elő a sminkes fiókjaimból. A formula mind a két esetben fantasztikus, hihetetlen, hogy ilyen áron ennyire jó terméket kapunk. Alig várom, hogy rendelhessek még :D.

Rendel meg őket innen: ColourPop webshop





IsaDora Face Sculptor Strobing Highlighter - Warm Glow (9990 Ft)

Már róla is sikerült részletesen beszámolnom a héten (katt IDE), és ahogy már akkor is írtam, egyszerűen imádom ezt a highlighter triót és nem tudok róla leakadni. Általában legalább két színt használok belőle reggelente, a közepeset pirosító topperként, a világosat pedig kiemelésre. A formula fantasztikus, a pigmentáció tökéletes, a ragyogás pedig vakító :). Picit húzós az ára, de szerintem abszolút jó befektetés (karácsonyra pedig megérdemeljük :D).

Vedd meg itt: Douglas parfümériák





Beauty So Clean Cake Pop Scented Conditioning Brush Cleanser ($10)

Azon csodálkozok, hogy még mindig van ebből az ecsettisztítóból, pedig már használom egy ideje, mondjuk vigyázok is rá, nagy becsben tartom, mert már nem lehet sajnos kapni belőle. A Beauty So Clean ecsettisztító folyadékok szuperek, hatásosak és még ápolják is az ecsetek szőrét, a pláne pedig, hogy évente egyszer-kétszer különleges illatú verziókat is piacra dobnak. Nekem a Cake Pop van meg, aminek isteni sütike szaga van, most jelenleg egy On The Beach nevű verziót lehet rendelni, de nincsen semmilyen leírása, gondolom kókuszos lehet (a kókuszos naptejből kiindulva :). Ha találkoztok vele valahol, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni.

Rendel meg innen: Beauty So Clean webshop





Ebelin Professional Make-Up Artist Highlighter Brush (1999 Ft)

Eddig is kedveltem a dm saját márkás ecseteit, szuper minőségűek, nagyon jó áron (a kedvenc pír ecsetem is Ebelin), de a most megjelent professzionális természetes szőrű darabokért egyenesen odáig vagyok. Már a külseje is megnyerő, szép, kidolgozott, csúszásmentes műanyag nyél, rezes díszítéssel, mindehhez fehér szőr (imádom a fehér szőrű ecseteket, azok a kedvenceim), ami nagyon puha és csak az elején hullot egynagyon picikét. A kialakítása alapján highlight ecset, de használtam már kontúrozáshoz és pirosításhoz is, mikor mihez van kedvem. Csak ajánlani tudom, érdemes beszerezni :).

Vedd meg itt: dm üzletek





Clinique Chubby Lash Fattening Mascara (4900 Ft)

Ez már a harmadik ugyanolyan keféjű spirálom (az első kettő a MAC In Extreme Dimension Lash és a Rival De Loop Young #1 Volume Mega Volume Mascara volt, róluk ITT olvashattok), de egyben a legjobb is. Hiába a teljes mértékben megegyező szilikonsörtés kefe, mégis ezt a Clinique darabot szeretem a legjobban. Egyszerűen szebbek, dúsabbak, definiáltabbak lesznek vele a pilláim, mint a másik kettővel. Ráadásul, most karácsonyi csomagban is eg lehet venni, a spirál áráért kapunk egy mini szemceruzát és egy mini Pep-Start szemkörnyékápolót is. Simán megérte :).

Vedd meg itt: Clinique szaküzletek, Müller, Douglas





Barilent Stresszoldó Masszázsgyertya (5990 Ft)

Nagyon régóta készülök már erről a különleges gyertyáról írni, de valahogy soha nem jutottam még el odáig, hogy részletesen is beszámoljak nektek róla, pedig szuper darab. A különlegessége pedig abban rejlik, hogy ez nem egy szimpla gyertya, ez egy masszázsgyertya, aminek a megolvadt viaszát bőrápolásra lehet használni. Nyugi, nem forró, pont tökéletes a hőmérséklete és az állaga is, nagyszerűen hidratálja a bőrt, meglepően gyorsan beszívódik (vagy csak nagyon száraz a bőröm) és még az illata is nagyszerű, az enyém pl stresszoldó hatású. Szerintem kiváló karácsonyi ajándék lehet belőle, mindenképpen kukkantsatok be a webshopba!

Rendeld meg innen: Barilent webshop



Nektek mik voltak a novemberi kedvenceitek???


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.