Long Lashes Forever - műszempilla hatás, műpillák nélkül

Aki régóta olvas, az emlékezhet rá, hogy több, mint két évvel ezelőtt, 2014 tavaszán volt egy 'kis balesetem' a szempillagöndörítőmmel... (Ha kíváncsiak vagytok, rá, hogy mennyire szerencsétlen vagyok, akkor katt IDE.) Bizony, bizony, elszenvedtem a legnagyobb beauty fail-t, amit csak el lehet, lecsippentettem a pilláim felét, azóta sem értem, hogy hogyan, pedig minden egyes nap használok göndörítőt (azóta is egyébként). Azóta persze nagyjából helyrejött a helyzet, de meg kell mondjam, hogy nem sokat tanulva a hibámból, folyamatosan nyüstölöm a pilláimat. Műszempillák, dörzsis lemosás, a már említett göndörítés stb, és ezek mellett, nem igazán ápolgattam őket, pedig jajj, nagyon kellett volna. 



Ugyanis szegénykéim eléggé megviseltek, néhol csonkák, nem túl sűrűek és iszonyatosan idegesítően rövidek voltak, egészen addig, amíg meg nem kaptam pár hónapja tesztelésre a Long Lashes Forever pillanövesztő szérumot. Az LLF fő 'csodaalkotóeleme' a  bimatoprost, amit szemgyógyászatban használnak egyébként és a mellékhatásaként lépett fel a szempillanövekedés. Ráadásul a különleges hatóanyag, nem csak megerősíti és növeszti a pillákat, de az élettartamukat is hosszabbítja. A használata nagyon egyszerű, a kis tusecsethez hasonló applikátorral csak felvisszük a pillatőbe a készítményt esténként és 3 hét múlva már ámulhatunk az eredményen, mint ahogyan az a képeken is látszik. A teljes kúra 6 hónapig kell, hogy tartson, a kis tubusban lévő szérum pont ennyi időre elegendő is.



A végeredmény pedig önmagáért beszél :). Tőlem rendszeresen megkérdezik, hogy 3D pilláim vagy éppen műpilláim vannak-e, de nem, már több, mint 2 hónapja nem hordok műszempillákat (ez tényleg mindent elmond a kezelésről, mert ti is tudjátok, hogy megszállottan műpilláztam). A kis nyomi pillácskáim ugyanis gyönyörű sűrűek és csodásan hosszúak lettek, végre imádom és nem szégyellem őket. Szóval a Long Lashes Forever szérum erősen Lolly Approved, mindenkinek ajánlom, aki szeretne sűrű és hosszú pillákat, és ugyan ki ne szeretne??? 



Long Lashes Forever Szempillanövesztő szérum - 9250 Ft (előrendelhető a Kedvenc Krémem webáruházban ITT)

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyonszépek lettek a pilláid. Gondolkozok én is ezen a cuccon viszont kicsit elbizonytalanodtam. Ugyanis ez a bimazoprost állítólag írisz besötétedést is okozhat. Tapasztaltál valamit ezzel kapcsolatban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Ne haragudj a késői válaszért! Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam, szerintem ez a mellékhatás csak abban az esetben áll fenn, ha ténylegesen szem kezelésére használja valaki a hatóanyagot. A pillaerősítőt csak a bőrödre viszed fel, nem érintkezik magával a szemmel, így szerintem nincsen kockázata a dolognak :)

      Törlés
  2. En arra gondoltam, de kövezzetek meg ha ez nem szép dolog, hogy megveszem a gyógyszertárban ezt a bimatoprost hatóanyagú (Lumigan) szemcseppet es azzal kenegetem a pillaimat. Fele annyiba kerül, tobb benne a hatóanyag ... receptet meg simán szerzek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de azért nagyon ügyelj a mellékhatásokra, olvass el mindent figyelmesen, nehogy baj legyen :) Ha pedig okés a dolog, akkor várjuk az élménybeszámolót és az eredményt!

      Törlés
  3. Lányok,

    Szerintetek szemöldök növesztésre is érdemes lehet bevetni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem ki lehet próbálni szemöldökre is :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.